• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

arkadaslar günaydın ya ben anlamadım bugun adetımın 11.günü normalde benım her ay adetımın 8.günü yumurtlama ağrım hafıf başlardı sağ kasığımda ve 14.güne kadar agrım artardı sonrada akıntım gelırdı yumurta catlardı. gecen ay antıbıyotık kullandım onlamı alakalı bılemedım. BUGUN 11.günüm ama kasıgımda agrı falan yok. sizce doktora gıtsemmıkı?

Hayirli gunler kizlar.. Akinti sebebiyle doktorumu aradim bana vajinadan alinan bir fitil onerdi. Kullanip kullanmamak konusunda kararsizim. Kullanan arkadaslar rica etsem deneyimlerini yazabilir mi?

Ya ben şunu merak ediyorum. Aranızda ben ilişkiden sonra hemen ayağa kalktım tuvalete gıttım dus aldım yıne de hamıle kaldım dıyenınız var mı? vajınal dus demıyorum. normal duş... ya nebılıyım merak ettım? ben gecen ay ayağa kalkmadım 1 saat hatta sabaha kadar yattım ama hamıle kalamadım tabı nasıp herseyden önce. Ama merak ettım var mı aranızda boyle hamıle kalanlar? neler yaptınız hamıle kalmak ıcın?
Ben hamile kalmak için herhangi birşey yapmadım korunmayı bıraktık ama ben ilişkiden sonra her seferinde hemen kalkıp dusa girdim temizlendim Allah nasip edecekse her turlu nasip ediyor ama bebek isteğin seni strese sokuyorsa ondan dolayı tutunmaya bilir bebek.biraz rahat olmak gerekiyor sanırım.

Günaydın sevgili anneler nasılsınız? Biraz bel ağrılarım dışında iyi gidiyor. Umarım hepiniz iyisinizdir.
Gunaydin canim.. Ben uc gundur tabiri caizse dayak yemis gibi kalkiyorum yataktan. Bel ve sirt agrilarim tavan yapmis durumda.. Gun icerisinde hafifliyor ama cok sukur..

Gunaydin canim.. Ben uc gundur tabiri caizse dayak yemis gibi kalkiyorum yataktan. Bel ve sirt agrilarim tavan yapmis durumda.. Gun icerisinde hafifliyor ama cok sukur..
Sen bizden daha öndesin canım ilerleyen haftalarda bizim de artacak demek ki. İlk hamileliğin miydi? Bir de ikili test yaptırdın mı?

Ben
Günaydın sevgili anneler nasılsınız? Biraz bel ağrılarım dışında iyi gidiyor. Umarım hepiniz iyisinizdir.
Geçen hafta progestron kullanmaya başladım canım ondan beri bulantım kusmamam baş dönmem ikiye katlandı ve hep halsiz yorgunum uyumak istiyorum yatmak istiyorum heryerim ağrıyor :KK43::KK43:

Hayirli gunler kizlar.. Akinti sebebiyle doktorumu aradim bana vajinadan alinan bir fitil onerdi. Kullanip kullanmamak konusunda kararsizim. Kullanan arkadaslar rica etsem deneyimlerini yazabilir mi?
Ben VAGİ- HEX kullandım tamamen bitkiselmiş doktorum yazdı ve şuan bi problem yok.

Ben

Geçen hafta progestron kullanmaya başladım canım ondan beri bulantım kusmamam baş dönmem ikiye katlandı ve hep halsiz yorgunum uyumak istiyorum yatmak istiyorum heryerim ağrıyor :KK43::KK43:
Kıyamam canım yaa. Bol bol yat. Zor işmiş anne olmak.
Saol sen nasilsin bende bel ağrısı dışında çok iyiyim eğilip kalkarken batıyor çok kötü
Bende de biraz bel ağrısı var. Hele ayakta kalınca kopuyor sanki.

Canim ben de oyleydim dr cok etkileniyorsan vajinadan kullanmaya devam et dedi. Rahatim simdi
Geceleri lavaboya gidemiyorum baş dönmesinden eşimle gidiyorum çok berbat bişey.. Yarın doktora gideceğiz inşaAllah zaten Son üç günlük kaldı insaAllah bebeğim iyidir de önemli olan o. Sana neden verdi canim doktor düşük tehlikesi nden mi?

O bel ağrıları bende de var bi de sanki bulantıyı da tetikliyo geceleri ağrıdan kendimi hep yüzüstü yatıyo buluyorum inanılmaz gaz sorunum var bi de süt için diyolar ama bu laktazsız sütlerden mi içsem o da süt değil gibi geliyo bana yarmadan içiyorum uyutmuyo gündüz içiyorum insan içine çıkamıyorum :KK70:

Geceleri lavaboya gidemiyorum baş dönmesinden eşimle gidiyorum çok berbat bişey.. Yarın doktora gideceğiz inşaAllah zaten Son üç günlük kaldı insaAllah bebeğim iyidir de önemli olan o. Sana neden verdi canim doktor düşük tehlikesi nden mi?

Evet canim dusuk tehlikem vardi. Icerde kanama varmis. Ama cuma gun gittigimde kanama durmus bi sorun yok dedi. Yine de progestana devam edecekmisim

O bel ağrıları bende de var bi de sanki bulantıyı da tetikliyo geceleri ağrıdan kendimi hep yüzüstü yatıyo buluyorum inanılmaz gaz sorunum var bi de süt için diyolar ama bu laktazsız sütlerden mi içsem o da süt değil gibi geliyo bana yarmadan içiyorum uyutmuyo gündüz içiyorum insan içine çıkamıyorum :KK70:
Çok bulantim kalmadı canım. Süt içiyorum bende de çok fazla gaz yapıyor ama laktozsuz olanlar da midemi bulandırıyor. Koca karınla geziyorum.

Slm kızlar bugün ikili test için ense ölçümü yapıldı 1.5 m çıktı. Doktor çpk ince değil dedi canım sıkıldı ne demek bu??

İyi
Evet canim dusuk tehlikem vardi. Icerde kanama varmis. Ama cuma gun gittigimde kanama durmus bi sorun yok dedi. Yine de progestana devam edecekmisim
İyi hadi çok şükür canim durmuş. Aynen canım benim de ikinci boş rahimde kanama varmış o yüzden kullandım insaAllah benim de durmuştur. İnsaAllaH minigim iyi olsun da devam derse mecbur ben de devam etcem..

Back