Aminnn canım korkma benımde sureklı kahverengı akıntılarım oldu daha 4 gun once oldu hatta onun yiyecek ekmegi varsa ne olursa olsun gelir hep olumlu dusunmemeiz gerek canim sende saglikla kucagina alacaksin insallah bolbol dua et takdir Allahin
İyki dogdun canım bebegınle nice yıllaraaaaaa veeeee bugun kızımında dogum gunu :)))Bgi
Bugun dr a gittim cok sukur kalp atislarini yine duydum ama tehlikem devam ediyor. Bugun benim dogum gunum ve korka korka gittim dr a. Kalp atisini duydugumdaki sevinci anlatamam... en buyuk hediye oldu bugun
masandan çubuk krakeri eksik etmemeye çalış canım he bide ayran da iyi gelir tuzlu tuzlu.. rapor alarak idare etmeye çalış canım malesef bu süreç böyle devam ediyor benim şu an azaldı gibi gibi yani hala sabah bulantılarım oluyor ama insan ilk zamanlardan sonra buna şükrediyor :)
Ben her doktora gidişimde fenalasiyorum resmen bayılıcam diyorum sonra giripte bebegimizi görünce acayip enerji dolu uça uça çıkıyorumDaha iki hafta var kontrole cok heveslendirdin. Ikili test olacak bizim de. Insallah iyi haberler aliriz.
Yok daha belli değil :) devlet hastanesine gidiyorum ya ultrasonlari çok da gelişmiş olmadığındandır ya da çok erken :)Canım cinsiyeti belli oldu mu
Hayırlısı olsun canım is icin sıkma canını simdi evde rahat rahat dinlenirsiniz bebisinle :)Evet canım ama maalesef bugün işten ayrılmak zorunda kaldım patronum böyle idare edemem dedi artık evde dinlencem
Tesekkur ederim canim ben biraz gec okudum yaziyi ama kizinin da dogum gunu kutlu olsunİyki dogdun canım bebegınle nice yıllaraaaaaa veeeee bugun kızımında dogum gunu :)))
Hayırlısı olsun canım is icin sıkma canını simdi evde rahat rahat dinlenirsiniz bebisinle :)
Kesinlikle çok dikkat edilmeli,dün yaşadığım korkuyu bir ben bir Allah bilir.Ben eskisi gibi temizlik yaptım deli gibi.Çok kızdım kendime çok....kızlar bu ilk üç aylık dönemde bir şeyleri kaldırırken veya alırken uzanmamaya dikkat edin. ben özellikle mutfakta tabakları yerleştirirken sürekli yukarı doğru uzanıyordum ama bebegin kordon bagının kesilmesi söz konusu oluyormuş. bunu duyunca cok endiselendim ama doktorda bebişi görünce rahatladım çok süküraman sizler dikkatli olun lütfen
ne güzel haber maşallah...saglıkla al inşallah kucağına..ben de meraktayım iki hafta sonra benim kontrolüm.. nasıl geçecek bakalım günler :)Arkadaşlar merhaba,
Şimdi doktordan geldim.bebişimin kalp atışılarını duydum.8+1 gunluk bebişim.boyumuz 1,70 cm.kalp atısını duymak çok güzel ve heyecan verici.once agladım ve sonra gulmeye basladım.Buyuk mucıze.ALLAH HEPİNİZE NASİP ETSIN BU GUZEL ANI...
Amin canım...hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza.Senınde ıyı haberlerini bekliyoruz..ne güzel haber maşallah...saglıkla al inşallah kucağına..ben de meraktayım iki hafta sonra benim kontrolüm.. nasıl geçecek bakalım günler :)
Ben dun doktordayken çok hareketliydi. Doktorum o kadar tatlı ki sormadan anlattı simdi çok hareketli ama sen hissetmezsin çünkü su anda su alanı fazla. Bi kaç haftaya bebek büyüdüğünde alanı daralacak ve sen hareketlerini karninindan hissedeceksinKızlar bebeğin hareketlerini ne zaman hissederiz acaba
Ayyy o gunler bi gelseydi hayırlısıyla yaaa :)Kızlar bebeğin hareketlerini ne zaman hissederiz acaba
Al benden de o kadar.. sabah kalkiorum yataktan sanki gece uyumamisim gibi uykulu geziorum basim kalkmio yemegi zor yapiorum surekli uyuklar vaziyetteyim minikler simdi bolca uyutuolar dogunca uyutmucaklar galba bizde 7+4 uz bakalim daha nekadar surcek boleBende im ama halen uyku sersemligi geçmedi habire uyukluyorumtemizlik yapacak halim yok yemek anca yapıyorum
Ben de sanki o uyku hali biraz hafifledi gibi önceleri hafta sonunu iple çekerdim gece yatana kadar uyuklardım sonra bi vururdum kafayı hafta sonu bire kadar uyurdum. Şimdi tatil oldu yatıcam dedim bu defa da erkenden uyanıyorum valla :) ama yorgunluk hali devam ediyo gibi bişey yapmak istemiyorumAl benden de o kadar.. sabah kalkiorum yataktan sanki gece uyumamisim gibi uykulu geziorum basim kalkmio yemegi zor yapiorum surekli uyuklar vaziyetteyim minikler simdi bolca uyutuolar dogunca uyutmucaklar galba bizde 7+4 uz bakalim daha nekadar surcek bole
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?