• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

kızlar bu ilk üç aylık dönemde bir şeyleri kaldırırken veya alırken uzanmamaya dikkat edin. ben özellikle mutfakta tabakları yerleştirirken sürekli yukarı doğru uzanıyordum ama bebegin kordon bagının kesilmesi söz konusu oluyormuş. bunu duyunca cok endiselendim ama doktorda bebişi görünce rahatladım çok sükür:nazar: aman sizler dikkatli olun lütfen

Cok sevindim canim yaa. Bende annemlerin yanina geldim tatilde.

Ya arkadaşlar ben yanıyorum. Buz gibi salatalık istiyorum surekli. Siz neler yapıyorsunuz?
Ben de yanıyorum... Ailemin yanına geldim... Annem şaşırdı 3 kat pijamayla yatan ben iç çamaşırıyla yatar oldum... Bi de diş etlerim kanıyo

Ben de yanıyorum... Ailemin yanına geldim... Annem şaşırdı 3 kat pijamayla yatan ben iç çamaşırıyla yatar oldum... Bi de diş etlerim kanıyo
Bende ayni durumdaydim. Kolestrolle alakalidir diye dusundum ama doktor hamilelerde olur genelde kolstrol degildir dedi. Benim ozellikle gece uyurken ayaklarimin alti yaniyor. Zaten zorla dis fircaliorum birde her seferinde kanamalar oluyor bulantim tavan yapiyor :/

Arastırdım bıle canım burda yok :(((( keske dönme durumum olsa ama yok bulantım hat safada :(
Buradan alip kargoya vereyim mi?
Nasil geliyor bilmiyorum ama istersen yaparim. Kiyamam cok zor bulanti.
Bak soyle yap uyanma saatinden yarim saat once saat kur uyan. Uyanir uyanmaz kraker ye sutle. Sonra her saat mutlaka meyve olur kuruyemis olur birseyler ye. Ben boyle basa ciktim bulantiyla 10. Hafta azaliyor baya canim.

kizlar pantolonlarım biraz sıkıyordu diye LCW den hamile pantolonu alayım bir tane denemelik diye gittim 4 tane pantolon aldım 1 kot 1 keten 2 tayt tarzı ama dışarıda da giymelik kalın kumaştan sizlere de siddetle tavsiye ederim fiyatlarda uygun geldi hepsini 145 tl ye aldım bilginiz olsun.
Ben de factodan almistim. Ama yetmiyor sadece iki pantolon. Bugun lcwya ugrarim. Kazak almam da lazim gobegim kapanmiyor. Hep kisa kazaklarim.:))

günaydın kızlar ya bu bulantılar kusmaar beni mahvetti 6. haftada azar azar başladı 15 gündür hat safhada devamlı kusuyorum ne yersem çalışıyorum 1 haftadr izin aldım evde yatıyodum evde yatarken o kadar kusmuyorum 1-2 kere anca oluyodu ama gün boyu işte olunca gece yatana kadar ne yersem çıkarıyorum nasıl bi çözüm bulcam çalışanlar vardır aranızda siz neler yapıonuz :KK43:

günaydın kızlar ya bu bulantılar kusmaar beni mahvetti 6. haftada azar azar başladı 15 gündür hat safhada devamlı kusuyorum ne yersem çalışıyorum 1 haftadr izin aldım evde yatıyodum evde yatarken o kadar kusmuyorum 1-2 kere anca oluyodu ama gün boyu işte olunca gece yatana kadar ne yersem çıkarıyorum nasıl bi çözüm bulcam çalışanlar vardır aranızda siz neler yapıonuz :KK43:
günaydın canım.. biliyorum yedikçe kusuyorsun ama miden boş kaldıkça daha çok bulantı yapar ben de senin gibiydim azar azar yemeye başlayınca düzeldim. çubuk kraker, mandalina, armut, ekmek peynir bana iyi gelen yiyeceklerdi. Birde doktorum içinde vitaminler bulunan bulantı ilacı premesis'i vermişti. o da bir süre iyi geldi bir danış doktoruna ona göre ona başla sende arkadaşlarda başlamış iyi gelenler var.

günaydın canım.. biliyorum yedikçe kusuyorsun ama miden boş kaldıkça daha çok bulantı yapar ben de senin gibiydim azar azar yemeye başlayınca düzeldim. çubuk kraker, mandalina, armut, ekmek peynir bana iyi gelen yiyeceklerdi. Birde doktorum içinde vitaminler bulunan bulantı ilacı premesis'i vermişti. o da bir süre iyi geldi bir danış doktoruna ona göre ona başla sende arkadaşlarda başlamış iyi gelenler var.

zencefil kapsülüü verdii canım o da bi fayda etmiyoo ya içince 10 dk geçince onuda çıkarıyorum yiyorum amaa oturduğum için kusuyorum evde yatarken bişi yok nasıl olcak böle ya işimde çok ii amaa böle giderse çıkmak zorunda kalıcam giibi :( inşallah o dediğin ilaç ayda eder

zencefil kapsülüü verdii canım o da bi fayda etmiyoo ya içince 10 dk geçince onuda çıkarıyorum yiyorum amaa oturduğum için kusuyorum evde yatarken bişi yok nasıl olcak böle ya işimde çok ii amaa böle giderse çıkmak zorunda kalıcam giibi :KK43: inşallah o dediğin ilaç ayda eder
masandan çubuk krakeri eksik etmemeye çalış canım he bide ayran da iyi gelir tuzlu tuzlu.. rapor alarak idare etmeye çalış canım malesef bu süreç böyle devam ediyor benim şu an azaldı gibi gibi yani hala sabah bulantılarım oluyor ama insan ilk zamanlardan sonra buna şükrediyor :)

Buradan alip kargoya vereyim mi?
Nasil geliyor bilmiyorum ama istersen yaparim. Kiyamam cok zor bulanti.
Bak soyle yap uyanma saatinden yarim saat once saat kur uyan. Uyanir uyanmaz kraker ye sutle. Sonra her saat mutlaka meyve olur kuruyemis olur birseyler ye. Ben boyle basa ciktim bulantiyla 10. Hafta azaliyor baya canim.
Cok sagol sorman bile yaterli canım benım yokkk kız yok denemedıgım yontem kalmadı. Bi tek aklıma gelen ben vıtamınlerımle bırlıkte balık yagıda alıyodum burda birlikte satılıyo arstırdım turkıyede 4. Aydan sonra bulantılar hafıfletınce verılıyomus bulantı yapıyomus cunkü onu kestim 4. Ayda içerim insallah .. Bakalım bı etkısı olacakmı ya ınsallah olur

Kesinlikle cok zor her wc ye girisim korku dolu kan var mi diye. Allah bebislerimizi kucagimiza almayi buyutmeyi nasip etsin
Aminnn canım korkma benımde sureklı kahverengı akıntılarım oldu daha 4 gun once oldu hatta onun yiyecek ekmegi varsa ne olursa olsun gelir hep olumlu dusunmemeiz gerek canim sende saglikla kucagina alacaksin insallah bolbol dua et takdir Allahin

Selam kızlar uzun zamandır ugramadim. Bulantilarim yorgunluk ve uyku hali hafifledi artık yemek yiyorum az az da olsa iyi hissediyorum kendimi. İşi bıraktım ev hanimligina terfi ettim :) 22 ocakta bebeğimin kalp atışını duygum bugün 7+5 olduk. Artık kusma koku hassasiyetini alistim evden pek çıkmiyorum. Bol bol kitap okuyorum. Ve bugün acayip bir rüya gordum gerçek gibiydi. Bir oğlum olmuş onu emziriyordum. Resmen süt taşıyordu gogsumden. Çok duygusalim bugün.sizlerden hiç rüya goren var mi?

Back