Hadi ya çok uzun hareket etmeye başlasalar bu kdr gitmek istemeyiz zaten harektlerinden iyi olduğunu bilirzsenin ptesiymiş benim daha 4 hafta var :)
aynen çok uzun doktorum sık çağırma taraftarında değil. Kalp atışını duyduktan sonra 6 hafta sonra gel dedi. Öyle bulantı belirtisi falanda yok bende arada başım ağrıyor bazende kasıklarda batma. Siz duydunuz mu kalp atışıHadi ya çok uzun hareket etmeye başlasalar bu kdr gitmek istemeyiz zaten harektlerinden iyi olduğunu bilirz
Bende duydum 10gün önce ama yinede çağırdıaynen çok uzun doktorum sık çağırma taraftarında değil. Kalp atışını duyduktan sonra 6 hafta sonra gel dedi. Öyle bulantı belirtisi falanda yok bende arada başım ağrıyor bazende kasıklarda batma. Siz duydunuz mu kalp atışı
Cok sevindim canim yaa. Bende annemlerin yanina geldim tatilde.Cok sukur canım daha ıyıyım kesıldı akıntı :)
Mandalina, dondurma, su, soda.Cok sevindim canim yaa. Bende annemlerin yanina geldim tatilde.
Ya arkadaşlar ben yanıyorum. Buz gibi salatalık istiyorum surekli. Siz neler yapıyorsunuz?
Ben armut yiyordum. Dun doktorun gaviscon verdi gunde 3-4 kez icebilirsin hicbir zarari yok dedi. Bugun alicam ama yine de cok sık kullanmak istemiyorum her ihtimale karsi.Cok sevindim canim yaa. Bende annemlerin yanina geldim tatilde.
Ya arkadaşlar ben yanıyorum. Buz gibi salatalık istiyorum surekli. Siz neler yapıyorsunuz?
Cok iyi olur tesekkur ederimSevindim canim akintinin bitmesine lorealin bitkisel bi boyasiydi amonyaksiz filan hic koku yok rengi cok acik hamile musterilerimize uyguluyoruz bic sorun yasamadik dedi kuaforum tam adini ogrenip yazarim sana
SelamKızlar benim neredeyse bulantılarım geçti doktor bi ilaç vermişti daha doğrusu vitamin premesis adinda ondan sonra bulantım geçti sizde kullanan var mı? ?
Benimde canim damacana balkonda surekli su soguk iciyorum dondurma yiyorum bu mevsimdeCok sevindim canim yaa. Bende annemlerin yanina geldim tatilde.
Sen de mi onu kullanıyorsun canim. Aynen ilaç demek de yanlış ona birsürü vitamin kalsiyum folik asit filan var.Selam
Bunu okuduguma okdr sevindim ki. Aynen bende seninle ayni durumdayim. Korkuyordum acaba bebege bir sey mi oldu neden kesildi bukdr diye. Demek ki gercekten o ilacin etkisi varmis. Ilac demek de cok dogru degil ama olsun :)
Aaaa né kadar ilginç peki canım nerden aldın ne kadara aldin bide bebişe zararı olur mu ki??Kızlarrrrr evde kalp sesını dınleyebılecegım doppler cıhazı almıstım ama kullanmadım. En. Erken 10. Haftada duyuluyo dıye ama bugun bulantılardan oyle psıkolojım bozulmustuki dedim cıhazı bi deneyeyım banada moral olur kuzumun kalp atıslarını evımde dınledım ve saydım dakıkada 130 cıvarı ayyyyy bi mutlu oldum doping gıbı oldu vallaaaaaa
Canım çok sevindim.Ben de almak istiyorum ama ise yaradigindan emin değildim.15 . Haftadan sonra duyuluyo falan demişlerdi.markasını falan yazar misinKızlarrrrr evde kalp sesını dınleyebılecegım doppler cıhazı almıstım ama kullanmadım. En. Erken 10. Haftada duyuluyo dıye ama bugun bulantılardan oyle psıkolojım bozulmustuki dedim cıhazı bi deneyeyım banada moral olur kuzumun kalp atıslarını evımde dınledım ve saydım dakıkada 130 cıvarı ayyyyy bi mutlu oldum doping gıbı oldu vallaaaaaa
canım böyle bir cihazı evde düzenli kullanmanın zararının olmadığını teyit ettiğin site/makale/yayını paylaşırsan bende bakmak isterimYok canım baya arastırdım doktorların kullandıgı cıhazların cok basıt bi modeli baya unlu bişey ozellıkle benım gıbı pimpirikli annelere birebir :))angelsounds fetal doppler ismi nette bi arastır turkıye fıyatı 100 tl cıvarı sanırım
Canım ben sordum malesef benim doktorum olmaz dedicanım böyle bir cihazı evde düzenli kullanmanın zararının olmadığını teyit ettiğin site/makale/yayını paylaşırsan bende bakmak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?