Vücut ısısı olarak yanma olayı bende cok yok,basından beri üşüyorum ve üsümek çok sıkıcı.Normalde de üsüyen biriyim hamileyken kurtulurum bari diyordum ama hala kat kat giyiniyorum,kan değerimde iyiymiş ama bitmedi.Cok sevindim canim yaa. Bende annemlerin yanina geldim tatilde.
Ya arkadaşlar ben yanıyorum. Buz gibi salatalık istiyorum surekli. Siz neler yapıyorsunuz?
Benim doktorum hala dinletmedi bana kalp atışlarını yaa,gösterdi kalbini pıt pıt atıyo dedi ama bir hafta daha bekleyelim cok kücük daha ısı yayıyor dopler dedi.Duymayı ben de çok istiyorum ama evde sık uygulama,doktoruna sor istersen canım.Yok canım baya arastırdım doktorların kullandıgı cıhazların cok basıt bi modeli baya unlu bişey ozellıkle benım gıbı pimpirikli annelere birebir :))angelsounds fetal doppler ismi nette bi arastır turkıye fıyatı 100 tl cıvarı sanırım
Canım urun zaten ce onaylı yani saglık standartlarına uygun ben yurt dısında yasıyorum burda usg topu topu 3 kez ben bu kadar az bebegımı duyarsam endişeden ölürüm benim için idealdi sureklı kullanmayı dusunmuyorum burda ayda bir bile duysam olur cunku aydan aya turkıye gıbı usgye gırmıyosun. Ben begendim kullanan yuzlerce anneyi okudum burda doktorun olmuyoki sorayım eben var onuda 9 ayda 4 kez goruyosun ve usg bakmıyo elıyle kontrol edıyo bu kadar sacma yani. O yuzden benım ıcın o kadar endıse edıp panık olmaktansa kullanmak daha iyi :))Benim doktorum hala dinletmedi bana kalp atışlarını yaa,gösterdi kalbini pıt pıt atıyo dedi ama bir hafta daha bekleyelim cok kücük daha ısı yayıyor dopler dedi.Duymayı ben de çok istiyorum ama evde sık uygulama,doktoruna sor istersen canım.
Zamanla o sayiklamalar artiyor canim. Bende cok usuyen insandim. Gerci hala ayaklarim isinmiyor. Iki kat corap var ayagimda.Vücut ısısı olarak yanma olayı bende cok yok,basından beri üşüyorum ve üsümek çok sıkıcı.Normalde de üsüyen biriyim hamileyken kurtulurum bari diyordum ama hala kat kat giyiniyorum,kan değerimde iyiymiş ama bitmedi.
Ama içim yanıyor bazen iki gün önce dondurmaa diye sayıkladım resmen.esim akşam gidip aldı kıyamam
Bir de cacık yiyorum cok iyi geliyor.
Neden nufusun azaldigi belli. Demek ki bu kadar onemsiyorlar bebekleri. Cok zor yaa donme durumun yok mu?Canım urun zaten ce onaylı yani saglık standartlarına uygun ben yurt dısında yasıyorum burda usg topu topu 3 kez ben bu kadar az bebegımı duyarsam endişeden ölürüm benim için idealdi sureklı kullanmayı dusunmuyorum burda ayda bir bile duysam olur cunku aydan aya turkıye gıbı usgye gırmıyosun. Ben begendim kullanan yuzlerce anneyi okudum burda doktorun olmuyoki sorayım eben var onuda 9 ayda 4 kez goruyosun ve usg bakmıyo elıyle kontrol edıyo bu kadar sacma yani. O yuzden benım ıcın o kadar endıse edıp panık olmaktansa kullanmak daha iyi :))
Bulantin mi var kuzum? Bak arkadaslar vitamin onermisler. Premesis diye belki denersin.Ben felaketim hala su bile icemiyorum bazi gunler ne zaman acilacak bu istahimm
Aynen onu kullaniyorum ben de. Simdilik iyi bakalim gerci uzerinde zaten hamilelik bulantilari icin kullanilir yaziyor ama ben bu kadar etkili olabilecegini snmamistim evham yaptim hemen. Doktora da 2 hafta var gitmeme onun icin korktm bisey mi oldu acaba diye. Gerci bugun buraya yazinca hemen bulantim oldu psikolojik heralde :)Sen de mi onu kullanıyorsun canim. Aynen ilaç demek de yanlış ona birsürü vitamin kalsiyum folik asit filan var.
Arastırdım bıle canım burda yokBulantin mi var kuzum? Bak arkadaslar vitamin onermisler. Premesis diye belki denersin.
Canım urun zaten ce onaylı yani saglık standartlarına uygun ben yurt dısında yasıyorum burda usg topu topu 3 kez ben bu kadar az bebegımı duyarsam endişeden ölürüm benim için idealdi sureklı kullanmayı dusunmuyorum burda ayda bir bile duysam olur cunku aydan aya turkıye gıbı usgye gırmıyosun. Ben begendim kullanan yuzlerce anneyi okudum burda doktorun olmuyoki sorayım eben var onuda 9 ayda 4 kez goruyosun ve usg bakmıyo elıyle kontrol edıyo bu kadar sacma yani. O yuzden benım ıcın o kadar endıse edıp panık olmaktansa kullanmak daha iyi :))
Benim de ayaklarım ısınmıyor ya.Yazın da olcak mı bu üsüme durumu onu merak ediyorumZamanla o sayiklamalar artiyor canim. Bende cok usuyen insandim. Gerci hala ayaklarim isinmiyor. Iki kat corap var ayagimda.
Bende aynı durumdayım akşam oldu bi mısırın üstüne duruyrmHayattan soğudum yeminle ne yesem ne yapsam bulantı gecmıyor oturup aglıyorum artık
Bende kullanıyrm günde iki tane alıyrm tansiyonu düşürüyor benmde kese kanamam var bi kısmını dışarı attı amaSlm kizlar ben 7 haftalik hamileyim ve dusuk tehlikem var. Icte kanama varmis ama disari cikmiyo hic. Progestan verdi dr. Cok bas donmesi yapiyo gozlerimi bile acamiyorum yarim saat. Benim gibi olan var mi ya da duyan? Ins bebegime bisey olmaz
Gece yatmadan önce içiyorum ben o yüzden pek hissetmiyorum.Çok geçmiş olsun bu aradaSlm kizlar ben 7 haftalik hamileyim ve dusuk tehlikem var. Icte kanama varmis ama disari cikmiyo hic. Progestan verdi dr. Cok bas donmesi yapiyo gozlerimi bile acamiyorum yarim saat. Benim gibi olan var mi ya da duyan? Ins bebegime bisey olmaz
Ben hic atamadim nereye gidiyo kanama bimiyorumBende kullanıyrm günde iki tane alıyrm tansiyonu düşürüyor benmde kese kanamam var bi kısmını dışarı attı ama
Ya rahim o kanamayı emermiş yada dışarı atarmış belki seninkide emiyodur ama kalp atışını duyduysan korkma kanama olsa bile bebek %90 yaşarmışBen hic atamadim nereye gidiyo kanama bimiyorum
Duydum cok sukur. Ama ben eylulde kurtaj oldum kalp atisi durmustu. Korkum o. Allahim bi daha yasatmaz insYa rahim o kanamayı emermiş yada dışarı atarmış belki seninkide emiyodur ama kalp atışını duyduysan korkma kanama olsa bile bebek %90 yaşarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?