• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Cok sevindim canim yaa. Bende annemlerin yanina geldim tatilde.

Ya arkadaşlar ben yanıyorum. Buz gibi salatalık istiyorum surekli. Siz neler yapıyorsunuz?
Vücut ısısı olarak yanma olayı bende cok yok,basından beri üşüyorum ve üsümek çok sıkıcı.Normalde de üsüyen biriyim hamileyken kurtulurum bari diyordum ama hala kat kat giyiniyorum,kan değerimde iyiymiş ama bitmedi.
Ama içim yanıyor bazen iki gün önce dondurmaa diye sayıkladım resmen.esim akşam gidip aldı kıyamam:KK48::KK48::KK48:
Bir de cacık yiyorum cok iyi geliyor.

Yok canım baya arastırdım doktorların kullandıgı cıhazların cok basıt bi modeli baya unlu bişey ozellıkle benım gıbı pimpirikli annelere birebir :))angelsounds fetal doppler ismi nette bi arastır turkıye fıyatı 100 tl cıvarı sanırım
Benim doktorum hala dinletmedi bana kalp atışlarını yaa,gösterdi kalbini pıt pıt atıyo dedi ama bir hafta daha bekleyelim cok kücük daha ısı yayıyor dopler dedi.Duymayı ben de çok istiyorum ama evde sık uygulama,doktoruna sor istersen canım.

Benim doktorum hala dinletmedi bana kalp atışlarını yaa,gösterdi kalbini pıt pıt atıyo dedi ama bir hafta daha bekleyelim cok kücük daha ısı yayıyor dopler dedi.Duymayı ben de çok istiyorum ama evde sık uygulama,doktoruna sor istersen canım.
Canım urun zaten ce onaylı yani saglık standartlarına uygun ben yurt dısında yasıyorum burda usg topu topu 3 kez ben bu kadar az bebegımı duyarsam endişeden ölürüm benim için idealdi sureklı kullanmayı dusunmuyorum burda ayda bir bile duysam olur cunku aydan aya turkıye gıbı usgye gırmıyosun. Ben begendim kullanan yuzlerce anneyi okudum burda doktorun olmuyoki sorayım eben var onuda 9 ayda 4 kez goruyosun ve usg bakmıyo elıyle kontrol edıyo bu kadar sacma yani. O yuzden benım ıcın o kadar endıse edıp panık olmaktansa kullanmak daha iyi :))

Turkıyede 2 haftada bir nerdeyse usgye alıyolar ustelik bi oroblem olursa hemen gel dıyolar ben bu kadar sanslı degılım 2 gun once akıntım oldu kahverengi hastane kabul bile etmedi kırmızı kanama cogalırsa gel dedi zaten kırmızı kanama oluk oluk gıderse gıtmeme gerek kalmıyoki olan olmus biten bitmiştir. Gıdıncede seni doktor gormuyo usg teknısyenlerı alıyo usgye onun ıcın gercekten cok cok sanslısınız

Vücut ısısı olarak yanma olayı bende cok yok,basından beri üşüyorum ve üsümek çok sıkıcı.Normalde de üsüyen biriyim hamileyken kurtulurum bari diyordum ama hala kat kat giyiniyorum,kan değerimde iyiymiş ama bitmedi.
Ama içim yanıyor bazen iki gün önce dondurmaa diye sayıkladım resmen.esim akşam gidip aldı kıyamam:KK48::KK48::KK48:
Bir de cacık yiyorum cok iyi geliyor.
Zamanla o sayiklamalar artiyor canim. Bende cok usuyen insandim. Gerci hala ayaklarim isinmiyor. Iki kat corap var ayagimda.

Canım urun zaten ce onaylı yani saglık standartlarına uygun ben yurt dısında yasıyorum burda usg topu topu 3 kez ben bu kadar az bebegımı duyarsam endişeden ölürüm benim için idealdi sureklı kullanmayı dusunmuyorum burda ayda bir bile duysam olur cunku aydan aya turkıye gıbı usgye gırmıyosun. Ben begendim kullanan yuzlerce anneyi okudum burda doktorun olmuyoki sorayım eben var onuda 9 ayda 4 kez goruyosun ve usg bakmıyo elıyle kontrol edıyo bu kadar sacma yani. O yuzden benım ıcın o kadar endıse edıp panık olmaktansa kullanmak daha iyi :))
Neden nufusun azaldigi belli. Demek ki bu kadar onemsiyorlar bebekleri. Cok zor yaa donme durumun yok mu?

Sen de mi onu kullanıyorsun canim. Aynen ilaç demek de yanlış ona birsürü vitamin kalsiyum folik asit filan var.
Aynen onu kullaniyorum ben de. Simdilik iyi bakalim gerci uzerinde zaten hamilelik bulantilari icin kullanilir yaziyor ama ben bu kadar etkili olabilecegini snmamistim evham yaptim hemen. Doktora da 2 hafta var gitmeme onun icin korktm bisey mi oldu acaba diye. Gerci bugun buraya yazinca hemen bulantim oldu psikolojik heralde :)

kizlar pantolonlarım biraz sıkıyordu diye LCW den hamile pantolonu alayım bir tane denemelik diye gittim 4 tane pantolon aldım 1 kot 1 keten 2 tayt tarzı ama dışarıda da giymelik kalın kumaştan sizlere de siddetle tavsiye ederim fiyatlarda uygun geldi hepsini 145 tl ye aldım bilginiz olsun.

Hayattan soğudum yeminle ne yesem ne yapsam bulantı gecmıyor oturup aglıyorum artık :(

Slm kizlar ben 7 haftalik hamileyim ve dusuk tehlikem var. Icte kanama varmis ama disari cikmiyo hic. Progestan verdi dr. Cok bas donmesi yapiyo gozlerimi bile acamiyorum yarim saat. Benim gibi olan var mi ya da duyan? Ins bebegime bisey olmaz:110:

Canım ya çok zormuş gerçekten koşullar,cok ama çok saçma bir düzenleme gerçekten.Zaten göremedigimiz icin cok tedirgin oluyoruz.Senin koşullarında olsaydım ben dr dayanamaz alırdım doğrusu.Neticede biz de her ay kontrole gideceğiz,hatta şimdilik iki haftada bir cağırıyor doktorum.sıkyapmadıkca bir sey olmaz inşallah.Ben hem doktor hem cihaz olarak düşününce tedirgin olmuştum.Sıkma canını bebeğin inşallah hiç sıkıntısız gelir kucağına.
Zamanla o sayiklamalar artiyor canim. Bende cok usuyen insandim. Gerci hala ayaklarim isinmiyor. Iki kat corap var ayagimda.
Benim de ayaklarım ısınmıyor ya.Yazın da olcak mı bu üsüme durumu onu merak ediyorum

Slm kizlar ben 7 haftalik hamileyim ve dusuk tehlikem var. Icte kanama varmis ama disari cikmiyo hic. Progestan verdi dr. Cok bas donmesi yapiyo gozlerimi bile acamiyorum yarim saat. Benim gibi olan var mi ya da duyan? Ins bebegime bisey olmaz:110:
Bende kullanıyrm günde iki tane alıyrm tansiyonu düşürüyor benmde kese kanamam var bi kısmını dışarı attı ama

Gece yatmadan önce içiyorum ben o yüzden pek hissetmiyorum.Çok geçmiş olsun bu arada

Ya rahim o kanamayı emermiş yada dışarı atarmış belki seninkide emiyodur ama kalp atışını duyduysan korkma kanama olsa bile bebek %90 yaşarmış
Duydum cok sukur. Ama ben eylulde kurtaj oldum kalp atisi durmustu. Korkum o. Allahim bi daha yasatmaz ins

Back