• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Merhaba kızlar
İkili taramamı yaptırdım 11+1 ken ultrasonda bebiş hareket etmedş cok uuğraştırdı bizi korkuttu biraz gittim bişeyler yedim ettim geri girdim az sağa sola döndüm çalkaladım anca hareket eytirdik cok şükür ense ölcümü normal cıktı kan sonucunuda 15 gün sonra alıcam inş oda ii cıkar başka giren var mı acep
Hayırlı olsun canım bizim daha iki hafta var. Bekliyoruz heyecanla.
Hanımlar gebeliğinizi kaçıncı haftada söyleyeceksnz yakınlarınıza
Biz bu hafta söyleyeceğiz artık. Sen ne düşünüyorsun?

Ehhhee pozitifliği seviyorum. Mutlu anneler mutlu bebekler.
Bende seni ayrı seviyorum canım yaa.
Kalp kalbe karşı canım:KK36::KK36::KK36:

Hanımlar gebeliğinizi kaçıncı haftada söyleyeceksnz yakınlarınıza
Biz kalp atışı olunca söyledik pek çoğuna da hala duymayanlar var birkaç hafta daha geçse diyoruz da bakalım sabredebilicek miyiz:oops:

Kalp kalbe karşı canım:KK36::KK36::KK36:

Biz kalp atışı olunca söyledik pek çoğuna da hala duymayanlar var birkaç hafta daha geçse diyoruz da bakalım sabredebilicek miyiz:oops:
Bizim akrabalar biraz trip atacak ama ne yapalım. Kalp atışı almadan, biraz bebek riski atlatmadan da söylemek istemedik.
Hem nazara da çok inanırım ben.
Bana kalsa 12. haftadan önce söylemezdim de eşim falan istiyor artık.

Merhaba kızlar
İkili taramamı yaptırdım 11+1 ken ultrasonda bebiş hareket etmedş cok uuğraştırdı bizi korkuttu biraz gittim bişeyler yedim ettim geri girdim az sağa sola döndüm çalkaladım anca hareket eytirdik cok şükür ense ölcümü normal cıktı kan sonucunuda 15 gün sonra alıcam inş oda ii cıkar başka giren var mı acep
Hayırlı olsun,çok şükür atlatmışsınız.Bizim daha var ikili teste inşallah olumlu sonuçlar alırız.

Bizim akrabalar biraz trip atacak ama ne yapalım. Kalp atışı almadan, biraz bebek riski atlatmadan da söylemek istemedik.
Ben de nazara çok inanırım.Biz sadece annelere söylemiştik,bi de ablamlar biliyordu da kanama olunca panikle dua için k.validem kardeşlerine söylemiş.Yanı bi çekirdek aileler bi de eşinin teyzeleri biliyor.Diğer akrabalar bize de sitem edecek,bir de arkadaşlar biliyor sağolsunlar okulda yardimcı da oluyorlardı. Nazar için her akşam elimi karnıma koyup felak,nas,ayetelkürsi dualarını okunmaya çalışıyorum.Rabbim hastalıklardan,nazarlardan korusun kuzularımızı.

yasam2791278 .!.:
Canim baska birkadindogum uzmani ile gorustum. Kullanabilirsin dedi. Ama benim icime kirt dustu bir kere uc ayimi doldurmadan kullanmak istemiyorum. Senin ilacin farkli. Rica etsem doktora gittiginde hem kendi ilacini hem benim ilacimi sorabilir misin ?
Tabi ki canim sorabilirim iki hafta sonra gidicem tekrar doktora sorarım mutlaka ama bnde tedirgin oldum icmicem bende sorana kadar

Saol canım benim bende 9cu haftamda söyledim galiba ailelere bi kişi duydu sonra herkes duydu zaten ama cok sevindi herkes iş yerimdekiler bilmiyor sadece

Kizlar bugun cok soru sordum progestan kullandim gecen ay. Agiz yolu ile kullanmistim. Bu ay doktor vajinadan al dedi. Eczaci ayni kutuyu verdi. Iceriginde de agiz yolu ile alinir diyor. Vajinadan alinan ilac ayni mi yoksa farkli mi? Bu nu doktorun dedigi gibi kullanabilir miyim. Sıkıntı olur mu?

En sabırsız benimişim herhalde evde test yaptım annelere söyledik kanda kesinleşti isteklilere söyledim gecen hafta patronlara söyledim herhalde duymayan yakın bırakmadım :) Allah hepimizi nazarlardan korusun bebeklerimizi sağlıkla versin kucağımıza.herkese iyi haftasonlari :*

Kıyamam yaa. Bende bebek reklamlarında ağlıyorum. Videoya gülmüştüm ama.
Nasıl tatlı değil mi? Biz anlamaz diyoruz ama öyle değil işte. Her şeyi hissediyor bebeklerimiz.
Her gün eşime de öptürüyorum bebeği hissediyordur diye.:KK200::anneadayı:
Bende hep konusuyorum akıntı devam edıyo canım cok sıkkın ama bıseyı farkettım benım adet sancım asırı olurdu ve hep sag kasıgım agrırdı. Suan yıne olası adet tarıhım gecıyo ve yıne sag kasıgımda kasılma var dile kolay 10 yılın alıskanlıgı var rahımde nedeni buda olabılır

Kizlar bugun cok soru sordum progestan kullandim gecen ay. Agiz yolu ile kullanmistim. Bu ay doktor vajinadan al dedi. Eczaci ayni kutuyu verdi. Iceriginde de agiz yolu ile alinir diyor. Vajinadan alinan ilac ayni mi yoksa farkli mi? Bu nu doktorun dedigi gibi kullanabilir miyim. Sıkıntı olur mu?
Bende ağız yoluyla 100 mg kapsül kullandım bunu vajinadan alamazsın vajinadan alınan farklıdır diye düşünüyorum ama internette cikmiyormu vajinadan alınan Nasıl bir şey belki eczacı yanlış vermiş olabilir

Bende hep konusuyorum surekli akıntı devam edıyo canım cok sıkkın ama bıseyı farkettım benım adet sancım asırı olurdu ve hep sag kasıgım agrırdı. Suan yıne olası adet tarıhım gecıyo ve yıne sag kasıgımda kasılma var dile kolay 10 yılın alıskanlıgı var rahımde nedeni buda olabılır

Olabilir elbette. Akıntın ne renk ve yoğunlukta?

Acık kahverengi wc ye cıktıkca gelıyor ama bu arada istifar etmeyi hiç ihmal etmiyorum o bi damla azalmadı :(

Bu arada sana cok tesekkurler arkadasım her fırsatta cevaplıyosun yanımda birilerinin oldugunu bılmek cok guzel gurbette yalnız olmak cok zor :(

Bende ağız yoluyla 100 mg kapsül kullandım bunu vajinadan alamazsın vajinadan alınan farklıdır diye düşünüyorum ama internette cikmiyormu vajinadan alınan Nasıl bir şey belki eczacı yanlış vermiş olabilir
bende netten bakt vajinal kullanilan progestan bulamadim. Doktorum daha hizli etkili olur hemde midem agriyordu diye verdi

Aynısını bende kullanıyrm alttan daha çok etki eder diye öyle demiştr doktorun ben ağızdan alıyrm akıntım bitti çünkü çok şükür

Ben yakınlarıma 2 aylık olunca söylemeyi düşünyrm sevmediğim sinsi kişilere hiç söylememeyi düşünyrm karnım büyüyünce öğrensinler artık nazardan korkuyrm

Acık kahverengi wc ye cıktıkca gelıyor ama bu arada istifar etmeyi hiç ihmal etmiyorum o bi damla azalmadı :KK43:
İstifra mı ediyorsun istirahat mi canım?
Dinlen bol bol mutlaka azalacaktır.
Kahverengi ise çok sıkıntı yok ama kırmızıya dönerse mutlaka doktora git. Londra'da olmana çok şaşırdım normalde böyle ülkelerde daha iyi olmalıdır sağlık sistemi.
Bu arada sana cok tesekkurler arkadasım her fırsatta cevaplıyosun yanımda birilerinin oldugunu bılmek cok guzel gurbette yalnız olmak cok zor :KK43:
Canımsın yaa üzülme kıyamam ben sana, keşke yanyana olsaydık o bet sesimle şarkı söyler güldürürdüm ikinizi de.:KK60:
Ayağını yükseğe koy ve dinlen, yarına kadar geçer herhalde akıntın.

Ben yakınlarıma 2 aylık olunca söylemeyi düşünyrm sevmediğim sinsi kişilere hiç söylememeyi düşünyrm karnım büyüyünce öğrensinler artık nazardan korkuyrm

En iyisini yaparsın canım.:KK76: Hiç gerek yok kötü enerjiye. Saçma sapan şeyler söyleyip insanın canını sıkıyorlar.

Ben ağızdan alıyorum ama aynı ilacı arkadaşım hamileyken vajinadan almıştı doktor tavsiyesiyle.Zaten yapısı kaygan iki türlü de olur sanki:oops:

Bende hep konusuyorum akıntı devam edıyo canım cok sıkkın ama bıseyı farkettım benım adet sancım asırı olurdu ve hep sag kasıgım agrırdı. Suan yıne olası adet tarıhım gecıyo ve yıne sag kasıgımda kasılma var dile kolay 10 yılın alıskanlıgı var rahımde nedeni buda olabılır
Canım bende de kahverengi akıntı olmuştu acile gitmiştim ama doktoruma görünemiştim yılbaşı tatilindeydi. Kahverengiyse panik yapma dediler ,sırt üstü uzanıp ayaklarının altına yastık koy ve birkaç gün ayağa çok kalkma,bu çok iyi gelmişti bana.Üç gün sonra doktoruma göründüğümde protestan ilacını vermişti.O da kahverengiden korkma ama mutlaka dinlen,kırmızıya dönerse hemen gel dedi.
Orda da enteresan gerçekten ben doğudayım doktora ulaşamıyorum sen Lonra'da...Gidebileceğini en yakın zamanda git canım ve o zamana dek kesinlikle dinlen ve korkma,bebeğin de verilmesini.Sen nasıl hissederken o da öyle unutma.:KK68:

Ben ağızdan alıyorum ama aynı ilacı arkadaşım hamileyken vajinadan almıştı doktor tavsiyesiyle.Zaten yapısı kaygan iki türlü de olur sanki:oops:

Canım bende de kahverengi akıntı olmuştu acile gitmiştim ama doktoruma görünemiştim yılbaşı tatilindeydi. Kahverengiyse panik yapma dediler ,sırt üstü uzanıp ayaklarının altına yastık koy ve birkaç gün ayağa çok kalkma,bu çok iyi gelmişti bana.Üç gün sonra doktoruma göründüğümde protestan ilacını vermişti.O da kahverengiden korkma ama mutlaka dinlen,kırmızıya dönerse hemen gel dedi.
Orda da enteresan gerçekten ben doğudayım doktora ulaşamıyorum sen Lonra'da...Gidebileceğini en yakın zamanda git canım ve o zamana dek kesinlikle dinlen ve korkma,bebeğin de verilmesini.Sen nasıl hissederken o da öyle unutma.:KK68:
Valla bura dogudan beter canım cok tesekkur ederım bende turkıyeden progesteron getırmiştim lazım olur dıye baslayayımmı sizce ?

Back