Canımsın ınsallh ayyy burdan bıle guldurdun zaten :))) progesteronum var elimde baslasammı sence ya?İstifra mı ediyorsun istirahat mi canım?
Dinlen bol bol mutlaka azalacaktır.
Kahverengi ise çok sıkıntı yok ama kırmızıya dönerse mutlaka doktora git. Londra'da olmana çok şaşırdım normalde böyle ülkelerde daha iyi olmalıdır sağlık sistemi.
Canımsın yaa üzülme kıyamam ben sana, keşke yanyana olsaydık o bet sesimle şarkı söyler güldürürdüm ikinizi de.
Ayağını yükseğe koy ve dinlen, yarına kadar geçer herhalde akıntın.
Canımsın ınsallh ayyy burdan bıle guldurdun zaten :))) progesteronum var elimde baslasammı sence ya?
Batil inanac canim sac kestirilmemesi ben bitkisel boyayla boyattim kestirdim bebce anne nasil mutlu olacaksa oyle yapmaliGünaydın kızlar ben saçlarımı kestirmek istiyorum ama hamileyken kesilmez diyor annem bilgisi olan varmi ...
Batil inanac canim sac kestirilmemesi ben bitkisel boyayla boyattim kestirdim bebce anne nasil mutlu olacaksa oyle yapmali
merak ettim nCanımsın ınsallh ayyy burdan bıle guldurdun zaten :))) progesteronum var elimde baslasammı sence ya?
Yazismalardan okudum merak ettim sizi iyisinizdir insallah akintilariniz bittti miCanımsın ınsallh ayyy burdan bıle guldurdun zaten :))) progesteronum var elimde baslasammı sence ya?
Dimi dogru soyluyosun canım kesildi cok sukur akıntıBen hiç kullanmadım canım o yüzden tavsiye veremiyorum. Bence bugün de dinlen duruma göre karar verirsin.
Ayyyy masallahhhh darısı bizlereHayırlı günler kızlar.. az önce doktordan geldim ikili testin sonuçlarını aldık çok şükür her şey yolunda darısı başınıza inşallahh.. bebişim de büyümüş kalp atışları parmaklarının hareketleri beni mest etti adeta :))
Cok sukur canım daha ıyıyım kesıldı akıntı :)merak ettim n
Yazismalardan okudum merak ettim sizi iyisinizdir insallah akintilariniz bittti mi
Ne kullanıyosun boya canım organık yani adı ne ?Batil inanac canim sac kestirilmemesi ben bitkisel boyayla boyattim kestirdim bebce anne nasil mutlu olacaksa oyle yapmali
Hosgeldiniz canimm.. İyiyizz cok sukur bebislerimiz buyuyorr:)) sen nasilsin, bebis ne kadarlik oldu?meraba hanımlar :) bayaaa oldu giremedimm. Türkiyeye döndüm ben.. ben ve bebişim iyiyiz çook şüküür. yeni gelenler oldu sanırım baya şeyler yazılmış okumak için hiç vaktim yok malesef..herkes iyi mi ?
Kizlar bugun cok soru sordum progestan kullandim gecen ay. Agiz yolu ile kullanmistim. Bu ay doktor vajinadan al dedi. Eczaci ayni kutuyu verdi. Iceriginde de agiz yolu ile alinir diyor. Vajinadan alinan ilac ayni mi yoksa farkli mi? Bu nu doktorun dedigi gibi kullanabilir miyim. Sıkıntı olur mu?
Canım akıntının bitmesine çok sevindim,benim akıntım bitmişti ama doktor ilaç vermişti hala kullanıyorum.1 ay kullanalım demişti.Sen de doktorla görüştüğünde söyle gerek görürse başlatır.Valla bura dogudan beter canım cok tesekkur ederım bende turkıyeden progesteron getırmiştim lazım olur dıye baslayayımmı sizce ?
senin ptesiymiş benim daha 4 hafta var :)Pazartesi kontrolüm var günler geçmiyo
Sevindim canim akintinin bitmesine lorealin bitkisel bi boyasiydi amonyaksiz filan hic koku yok rengi cok acik hamile musterilerimize uyguluyoruz bic sorun yasamadik dedi kuaforum tam adini ogrenip yazarim sanaNe kullanıyosun boya canım organık yani adı ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?