2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Canımsın ınsallh ayyy burdan bıle guldurdun zaten :))) progesteronum var elimde baslasammı sence ya?

Günaydın kızlar ben saçlarımı kestirmek istiyorum ama hamileyken kesilmez diyor annem bilgisi olan varmi ...

Hayırlı günler kızlar.. az önce doktordan geldim ikili testin sonuçlarını aldık çok şükür her şey yolunda darısı başınıza inşallahh.. bebişim de büyümüş kalp atışları parmaklarının hareketleri beni mest etti adeta :))

meraba hanımlar :) bayaaa oldu giremedimm. Türkiyeye döndüm ben.. ben ve bebişim iyiyiz çook şüküür. yeni gelenler oldu sanırım baya şeyler yazılmış okumak için hiç vaktim yok malesef..herkes iyi mi ?

Ayyyy masallahhhh darısı bizlere

Hosgeldiniz canimm.. İyiyizz cok sukur bebislerimiz buyuyorr:)) sen nasilsin, bebis ne kadarlik oldu?

aynı ilaç canım ben de alıyorum vajinadan,doktorum öyle önerdi.ağızdan alındığında bulantı ve tansiyon düşmesi yapıyormuş benim genelde çok düşük tansiyonum o yüzden yatarken gece 1 tane alıyorum vajinadan.

Valla bura dogudan beter canım cok tesekkur ederım bende turkıyeden progesteron getırmiştim lazım olur dıye baslayayımmı sizce ?
Canım akıntının bitmesine çok sevindim,benim akıntım bitmişti ama doktor ilaç vermişti hala kullanıyorum.1 ay kullanalım demişti.Sen de doktorla görüştüğünde söyle gerek görürse başlatır.

kızlar doktoruma çatlaklar için tavsiyesini sordum. Pregnacare ve elaniee isimli iki kremi önerdi. Lierac ı sordum çok pahalı bunlar daha bitkisel bunları kullanabilirsin dedi. Birde 20. haftadan itibaren başlayabilirsin dedi ama ben başladım bile. Bu kremleri duyan bir fikri olan var mı? ona göre almayı düüşünücem

Ne kullanıyosun boya canım organık yani adı ne ?
Sevindim canim akintinin bitmesine lorealin bitkisel bi boyasiydi amonyaksiz filan hic koku yok rengi cok acik hamile musterilerimize uyguluyoruz bic sorun yasamadik dedi kuaforum tam adini ogrenip yazarim sana

Kızlar benim neredeyse bulantılarım geçti doktor bi ilaç vermişti daha doğrusu vitamin premesis adinda ondan sonra bulantım geçti sizde kullanan var mı? ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…