2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

26kasimda yaptirdim 894cikmisti canim sonra 1aralikta gittim keseyi gordu 4haftalik dedi dsha once 1dusuk 1kimyasal yasadim endiseleniyorum
Anladım canımm hiç korkma Allah'ın izniyle alırsın inşallah kucağına bende açıkçası hep kimyasaldan korkuyorum yarın gidip görünecem doktora umarım her şey yolundadır

[QUOTE="gzmliperi, post: 43933222, member: canımm hiç korkma Allah'ın izniyle alırsın inşallah kucağına bende açıkçası hep kimyasaldan korkuyorum yarın gidip görünecem doktora umarım her şey yolundadır[/QUOTE]
İnsallah canim hepimiz saglikli bir hamislik geciririz kac haftalik hamilesin sen ?

İnsallah canim hepimiz saglikli bir hamislik geciririz kac haftalik hamilesin sen ?[/QUOTE]
Valla Can'ım bilmiyorum benim tahminine göre bebiş tam 20 günlük ama adete göre Nasıl hesaplıdan onu doktor bilmiyorum çünkü adet düzensizliğim var düşünsene en son ekim 14 te adet oldum yarın gidecem doktora muhtemelen 3.5 hafta falan dicek bence

İnşallah bende bu ay hamile olduğumu öğrenirim muhtemelen Ağustos annesi olucam

Merhabaaa kızlar, ben de 4 gün önce öğrendim hamileliğimi 5. Haftamdayım sanırım. Kısmetse Ağustos annesi olacakmışım İnanılmaz... Burda bol bol bilgi alışverişinde bulunuruz inşallah.
Şimdilik hamile olduğumuun hiç farkında değilim, sadece göğüs kısmım biraz hassas, onun haricinde hiç birşey yok...
Sizde var mı, mide bulantısı, hantallık gibi bi durum? Yoksa daha çok mu erken bunları yaşamak için?

İnsallah canim hepimiz saglikli bir hamislik geciririz kac hafsuank hamilesin sen ?
Valla Can'ım bilmiyorum benim tahminine göre bebiş tam 20 günlük ama adete göre Nasıl hesaplıdan onu doktor bilmiyorum çünkü adet düzensizliğim var düşünsene en son ekim 14 te adet oldum yarın gidecem doktora muhtemelen 3.5 hafta falan dicek bence[/QUOTE]
Bende 27 ekimde olmustum en son gecen hafta keseyi gorup 4 haftalik dedi netten hesapladigimda 5haftalik oluyodu suan hic belirtim yok akinti var bilmiyorum bakalim

Tebrik ederim canım :)) benimde 6+2 oldu şükür ve 3 4 gündür inanılmaz mide bulantısı var çok fena dayanılmaz bişey ama yinede sebebini düşününce tebessüm ettiriyor insana . Bize bunu verene şükürler olsun :) ins gebeliğin sorunsuz geçer

Bende 27 ekimde olmustum en son gecen hafta keseyi gorup 4 haftalik dedi netten hesapladigimda 5haftalik oluyodu suan hic belirtim yok akinti var bilmiyorum bakalim[/QUOTE]
Can'ım demek ki senin de geç döllenme olabilir

Canım çok tşk ediyorum, Allah hepimize kolaylıklar versin bu süreçte. Endişelenmiyorum değil, bulantılardan falan hayatım nasıl etkilenecek çok merak ediyorum, ki inşallah yaşamam ya da en hafif şekilde atlatırım diye dua ediyorum Yanı sıra işle ilgili yoğunlaşmam gereken bir konu var şubat ayına kadar, o yüzden konsantrasyonumun ve hayat kalitemin düşmesinden çok korkuyorum. Yani kısacası kusursuz bi hamilelik geçirmeyi diliyorum Allah'tan

İnş dilediğin gibi olur :) ama sen yinede kendini her iki duruma karşı da hazırla bende calisiyorum ve gerçekten zorluyor insanı keşke gebelere ilk 3 ay izin verseler ne kadar da iyi olurdu :)) neyse bi şekilde geçecek bu günlerde . İnş çok az yipranarak geciririz:)

Slm kizlar.ben hamilemiyim bilmiyorum 5 aydir 26 gunden bir olan adetim hic sasmadan devam ederken bu ay 4 unde olmam gerekirken olmadim.test yaptim negatif.korunuyoruz guya.ama bi kacamak olduysa ayin 2 sinde oldu.4 unde adet olucakken 2 sinde hamile kalinir mi bilemiyorum

Kalınmaz diye biliyorum 2 gün kala . Başka sorun vardır belki kist felan doktora git bence

Canımm tabiki yazıyım 28 yaş 1.5 yıllık deneme ilk çocuk ama tahmini doğum tarihini yarın doktordan öğrenirim umarım çünkü pko var adet düzensizliği var büyük ihtimalle geç döllenme oldu
anladm canm tamam ilk sayfada etiketliyorm sizi doğm tarihi bölümünü boş bırakıyorm öğrennce söylersin canm hayırlısı olsn :)

meraba canm hoşgeldin aramıza :) kaçıncı deneme ? ilk çocuk mu ? :)
bende de henüz mide bulantısı falan yok çok şükr sadece çok ayakta kalrsam belim arkam omuzlarm falan ağrıyor o kadr he bi de göğüslerm yatarken çok ağrıyor

Ca

Ilk bebisim olacak insallah 24 yasindayim 2.ayimiz bebisim insallah 8 agustos da gelecek tahminen.....
tamamdır canm tebrik ederimm :) seni de ekliyorum ilk sayfadaki anne adaylarımızın olduğu yere :)

BAYANLAR LİSTEMİZ ŞİMDİLİK BÖYLE LİSTEYE KATILMAK İSTEYEN ANNE ADAYLARIMIZ ;
KAÇINCI BEBİŞ ? KAÇICI DENEME ? YAŞ KAÇ ? VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHİNİ YAZARAK LİSTEYE KATILABİLİRLER .

ANNE ADAYLARIMIZ

Öncelikle kocamaaaan Maşallah

bihayaldi
ilk bebiş , ilk deneme , yaş : 22 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 29.07.2016
goooody ilk bebiş , 2.deneme , yaş :26 '' bebişin tahmini doğum tarihi: 09.08.2016
xiexie ilk bebiş , 4.deneme , yaş :23 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 10.08.2016
defne_su ilk bebiş , 15.deneme , yaş : 23 '' bebişin tahmini doğum tarihi : ?
gzmliperi ilk bebiş , 1,5 yıllık deneme , yaş :28 '' bebişin tahmini doğum tarihi : ?
J jasmin2308 ilk bebiş , 2.deneme , yaş :24 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 08.08.2016
hayalimsin1 3.bebiş , kaza ile oldu Yaş : 33 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 11.08.2016

Son düzenleme:
Bende 27 ekimde olmustum en son gecen hafta keseyi gorup 4 haftalik dedi netten hesapladigimda 5haftalik oluyodu suan hic belirtim yok akinti var bilmiyorum bakalim
Can'ım demek ki senin de geç döllenme olabilir[/QUOTE]
Erken olmua.gibi.geldi 4haftada kese gorunmesi.sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…