Anladım canımm hiç korkma Allah'ın izniyle alırsın inşallah kucağına bende açıkçası hep kimyasaldan korkuyorum yarın gidip görünecem doktora umarım her şey yolundadır26kasimda yaptirdim 894cikmisti canim sonra 1aralikta gittim keseyi gordu 4haftalik dedi dsha once 1dusuk 1kimyasal yasadim endiseleniyorum
İnsaah csanimda kotu seyler yasadim korkuyormcs post: 43932732 .!.:Normaldir inşallah merak etme. Bu heyecanlı günler bile bi başka güzel :)
İnsallah canim hepimiz saglikli bir hamislik geciririz kac haftalik hamilesin sen ?[/QUOTE][QUOTE="gzmliperi, post: 43933222, member: canımm hiç korkma Allah'ın izniyle alırsın inşallah kucağına bende açıkçası hep kimyasaldan korkuyorum yarın gidip görünecem doktora umarım her şey yolundadır
Ilk bebisim olacak insallah 24 yasindayim 2.ayimiz bebisim insallah 8 agustos da gelecek tahminen.....canm bu bilgileri bi daha yazar mısın sana zahmet :) kaçıncı çocuk ? yaş ? ve kaçıncı deneme sonucu oldu ? :) ve bebişin tahminen doğacağı tarih ? :)
Valla Can'ım bilmiyorum benim tahminine göre bebiş tam 20 günlük ama adete göre Nasıl hesaplıdan onu doktor bilmiyorum çünkü adet düzensizliğim var düşünsene en son ekim 14 te adet oldum yarın gidecem doktora muhtemelen 3.5 hafta falan dicek bence[/QUOTE]İnsallah canim hepimiz saglikli bir hamislik geciririz kac hafsuank hamilesin sen ?
Merhabaaa kızlar, ben de 4 gün önce öğrendim hamileliğimi5. Haftamdayım sanırım. Kısmetse Ağustos annesi olacakmışım İnanılmaz... Burda bol bol bilgi alışverişinde bulunuruz inşallah.
Şimdilik hamile olduğumuun hiç farkında değilim, sadece göğüs kısmım biraz hassas, onun haricinde hiç birşey yok...
Sizde var mı, mide bulantısı, hantallık gibi bi durum? Yoksa daha çok mu erken bunları yaşamak için?
Bende 27 ekimde olmustum en son gecen hafta keseyi gorup 4 haftalik dedi netten hesapladigimda 5haftalik oluyodu suan hic belirtim yok akinti var bilmiyorum bakalim[/QUOTE]Valla Can'ım bilmiyorum benim tahminine göre bebiş tam 20 günlük ama adete göre Nasıl hesaplıdan onu doktor bilmiyorum çünkü adet düzensizliğim var düşünsene en son ekim 14 te adet oldum yarın gidecem doktora muhtemelen 3.5 hafta falan dicek bence
Tebrik ederim canım :)) benimde 6+2 oldu şükür ve 3 4 gündür inanılmaz mide bulantısı var çok fena dayanılmaz bişey ama yinede sebebini düşününce tebessüm ettiriyor insana . Bize bunu verene şükürler olsun :) ins gebeliğin sorunsuz geçer
Canım çok tşk ediyorum, Allah hepimize kolaylıklar versin bu süreçte. Endişelenmiyorum değil, bulantılardan falan hayatım nasıl etkilenecek çok merak ediyorum, ki inşallah yaşamam ya da en hafif şekilde atlatırım diye dua ediyorumYanı sıra işle ilgili yoğunlaşmam gereken bir konu var şubat ayına kadar, o yüzden konsantrasyonumun ve hayat kalitemin düşmesinden çok korkuyorum. Yani kısacası kusursuz bi hamilelik geçirmeyi diliyorum Allah'tan
Slm kizlar.ben hamilemiyim bilmiyorum 5 aydir 26 gunden bir olan adetim hic sasmadan devam ederken bu ay 4 unde olmam gerekirken olmadim.test yaptim negatif.korunuyoruz guya.ama bi kacamak olduysa ayin 2 sinde oldu.4 unde adet olucakken 2 sinde hamile kalinir mi bilemiyorum
anladm canm tamam ilk sayfada etiketliyorm sizi doğm tarihi bölümünü boş bırakıyorm öğrennce söylersin canm hayırlısı olsn :)Canımm tabiki yazıyım 28 yaş 1.5 yıllık deneme ilk çocuk ama tahmini doğum tarihini yarın doktordan öğrenirim umarım çünkü pko var adet düzensizliği var büyük ihtimalle geç döllenme oldu
inşallah canm rabbim hayırlısını versin :)İnşallah bende bu ay hamile olduğumu öğrenirim muhtemelen Ağustos annesi olucam
meraba canm hoşgeldin aramıza :) kaçıncı deneme ? ilk çocuk mu ? :)Merhabaaa kızlar, ben de 4 gün önce öğrendim hamileliğimi5. Haftamdayım sanırım. Kısmetse Ağustos annesi olacakmışım İnanılmaz... Burda bol bol bilgi alışverişinde bulunuruz inşallah.
Şimdilik hamile olduğumuun hiç farkında değilim, sadece göğüs kısmım biraz hassas, onun haricinde hiç birşey yok...
Sizde var mı, mide bulantısı, hantallık gibi bi durum? Yoksa daha çok mu erken bunları yaşamak için?
tamamdır canm tebrik ederimm :) seni de ekliyorum ilk sayfadaki anne adaylarımızın olduğu yere :)Ca
Ilk bebisim olacak insallah 24 yasindayim 2.ayimiz bebisim insallah 8 agustos da gelecek tahminen.....
Can'ım demek ki senin de geç döllenme olabilir[/QUOTE]Bende 27 ekimde olmustum en son gecen hafta keseyi gorup 4 haftalik dedi netten hesapladigimda 5haftalik oluyodu suan hic belirtim yok akinti var bilmiyorum bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?