2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

keseyi dün gördüm.20 sinde kalp atışına gidecez.ben devlet hastanesine gidiyorum devlette kalp atışını dinletiyolar dimi.çnkü doktor bebeği görelim dedi hani dinletmiyor mu acaba.bu arada benim zırt diye belim kalınlaştı odun gibi oldu

Keseyi gördünüz mü ? Ne zaman gideceksin kalp atışları için ?
keseyi dün gördüm.20 sinde kalp atışına gidecez.ben devlet hastanesine gidiyorum devlette kalp atışını dinletiyolar dimi.çnkü doktor bebeği görelim dedi hani dinletmiyor mu acaba.bu arada benim zırt diye belim kalınlaştı odun gibi oldu

kaç haftalıksın suan sekerim ?
Ben daha görmedim de yarın görülür mü acaba diye emin olamıyorum

Sizin iş zormuş Allah kolaylık versin bende çalışıyorum 8-5 o bile zorluyor bazen

Aminn rabbim herkese kolaylık versin.
Çok zor evet ama malesef çalışmak zorundayız imkanlar bunu gerektiriyor.
Rabbim hayırlısıyla doğumu yapmayı nasip etsin bide eşlerimize bol rızk versinde çalışmyalım :)

Endiselenme. Bazi insanlar cok daha fazla yasiyormus belirtileri. Zayif birisi misin?

Senin Beta degerlerin hizli mi yukseliyor?

Aksine 63-64 kiloyum şu anda...
Beta değerimi geçen hafta ölçtürdüm 740 dı.
Şu anda ne oldu bilmiyorum.
Ama çok halsizim ve sinirliiym, gelgitler yaşıyorum inanılmaz derecede.

Değerin kaç çıkmıştı senin ? Ben de c.tesi görebilir miyim acaba keseyi. Yarın yine gidip bi kan tahlili yaptırıcam. Artışı bi göreyim de içim rahatlasın.

kaç haftalıksın suan sekerim ?
Ben daha görmedim de yarın görülür mü acaba diye emin olamıyorum
canım benim en son adet 6 kasımdı işte dün gördük karından baya ufaktı ama çıktı.bnce görünür bide doktor dedi ki tuvalete sıkışık gelsen daha büyük görünür dedi.sende su içip git canım.

bidiq sence benim değerim düşükmü ? 3-4 haftaya göre normalmi ? 6 kasımdı son reglym
Canim telden girince geçmişe bakamadım. Değerin kaçtı ve 2 günde bir kaç oldu? Yükseliş oranı olmadan tek başına bhcg birsey ifade etmiyor.

dur canım bi ya niye bu kadar panik yapıyorsun. Sakın ol bebeğin de panik olacak.

Siz siz olun dinlemeyin kalp atislarini zaten. Benim doktorum dinletmiyor. Doppler çok büyük ısı veriyormuş. O da hücre anomali sine sebep olabiliyor dedi. Riske atmaya gerek yok nasılsa burdan hızlı attığını görüyoruz dedi.

aaa bilmiyodum canım eğer bir zararı varsa dinlemem yaa kıyamam kuzuma.sağlıkla büyüyosa onuda duymayı verelim.

Aminn canım benim.
Valla dayanamıyorum aslında otur otur belim ağrıyor artık muhasebeciyim.
Servisle eve ulaşmamda en az 1 saat.
Nasıl dayanacağım hiç bilmiyorum
bende aynı ya
otur otur zor oluyor hareketsiz kalıyor insan bende 9 saat çalışıyorum

Valla anlamadım panik var bende :)
Sakin olup besmele çekiyorum salavat çekiyorum ayetel kürsi okuyorum.
Allahım hayırlıısyla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

aaa :) iyi oldu söylemen sıkışık gidiyim ozaman benimde son regl 2 kasım..
İnşallah gözükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…