2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar,ben de adayim ama tam netice icin cok heyecanliyim.daha var bat icin,belirtiler tamam ama İnsallah ben de ogrenince adimi yazdiririm.belirtileriniz nelerdi ve net nasil ogrendiniz arkadasim

merhaba, bende göbeğim sızlıyordu hafif belime sancı vuruyordu okadar. regly günümde test yaptım çıktı. çok belirti yaşamadım şimdi sadece halsizlik uyku var ve maalesef hafif gribim akıntı ve boğazda hafif ağrı var inş bebeği etkilemiyordur. sürekli sıvı alıyorum. ayrıca banada bu konuda tavsiyeleri olan varmıdır?bu arada inş. hamilesindir.

aaa canım aile hekimleri hcg bakıyorlarmı ben şimdilik haftaiçi izin istemediğim için birazda o tarihe bıraktım geçmi sence

aaa canım aile hekimleri hcg bakıyorlarmı ben şimdilik haftaiçi izin istemediğim için birazda o tarihe bıraktım geçmi sence
Tabiki aile hekimi bakiyor kadin dogugumcuda oyalanmak istemiyosan obur tahlilleride yapiyo 7 haftanda gidip butun sorularina cevap alip geliyosun

Allah bebegine yardim eder merak etme sen geçmiş olsun

Esra en cok kizim seviniyo ama daha once bos gebelik oldugu icin fazla umitlenmekte istemiyorum

inş. olur cnm senin kızın baya büyük benimki daha 4 yaşına yeni girdi kardeş istiyormusun diye soruyoruz istemem diyo napçaz bilmem belki doğana kadar büyür fikri değişir :)

arkadaşlar merhaba ,

daha önce kimyasal gebelik yaşadım şimdi idrar testinde hamile çıktım regly mde geçti doktor için 20 aralık için randevu aldım doktordan sizce çok geç gitmek için?
BEn her zaman doktora erken gitmek taraftarıyuım. Allah korusun bir aksilik çıkarsa ilk müdehale çok önemli gecikmemeli. Mesela bende cumartesi 2. randevuma gittim. ve içeride kanama alanı gördü. Bugün tekrar çağırdı kontrole.

evet ama yapacak bişey yok çünkü benim yaşım gidiyo yinede hayırlısı diyorum..

canım o halsizlik ve uyku hali bende de var. Bende mide sorunu hiç olmadı. Bazı kadınlarda hiç olmazmış zaten. Sadece belirli şeyleri yediğimde yanma yapıyor o kadar. Belirtileri hiç takma kafana hakikaten herkesin ki farklı oluyormuş.

umarim guzel haberler alirsin canm

CANIM BEN BİDE AŞIRI SİNİRLİYİM :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…