2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı olsun canım erken sayılmaz yarın 7 haftalık oluyoruz bile :) İçini ferah tut rabbim hayırlısını nasip etsin
Tesekkurler sarahcim insallah saglikla aliriz hepimiz kucagimiza.. benimki seninkilerde 1 hafta kucuk senin ikizlerin olacak nasil sevindim senin adina hayirli olsun tekrar...

kızlar merhaba. kese kaçıncı haftada gözüktü acaba? benim ilk hamileliğimde 5.haftada görülmüştü. ama alttan bakmıştı doktor. şimdiki doktorum karnımdan bakıyor ve 5. haftada gözükmemişti. Karnınızdan bakıldığında kaçıncı haftada gözüktü kese acaba?

Ben dun gittim doktora 5 hafta 4 günlükmüş keseyi gördük şükür üstelik karnimdan bakti. 22 araliktada kalp atışları icin gidecegiz. Yani 7. haftanın içindeyken

Bizde henüz keseyi gördük 7.haftada zaten bebegide görürüz insallah diye umut ediyorum. Zaten kalp atışını duyarsak bende çok rahatlayacağım.
Hayırlısı canım doktorum beni haftaya çağırdı bakalım inş sağsalim alalım bebişleri senle aynı zamanda doğum tarihimzde

Canm senin kanaman falan mi oldu niye bu kadar abartti acaba doktorun bana hic bisey demedi ben sadece gece uyumak icin yatiyorum valla ogrendiktende sonrada 1500 km bi yere gittik geldik cok sukur bisey olmadi biraz akisina birak
Ya bende anlamadım ki düşük olabilir dedi içten kanama olmuş ultrason da gordu

İnsallah birşey olmaz bana doktor hiç birşey demedi sadece üç hafta sonra gel dedi . bir kere kan verdim sadece ama yine endişe ediyorum Allah korktuğumuz şeylerden korusun ...
İnşallah cnm tabi biz dikkat edelim de gerisi allah a kalmış hayirlisi

Kızlar az önce çilek istedi canım netten okudum elini yalayıp göğsüne sürcekmişssin bi yerin şişmesin diye bu saatte nerde bulcam çileği

Hayırlısı canım doktorum beni haftaya çağırdı bakalım inş sağsalim alalım bebişleri senle aynı zamanda doğum tarihimzde

Aynen canım insallah saglıklı birsekilde alırız kucagımıza hepimiz. Evet ayni gözüküyor eğer buradaki tarihte olursa gercekten benimki babasıyla aynı gün doğmuş olacak insallah:)

Ya bende anlamadım ki düşük olabilir dedi içten kanama olmuş ultrason da gordu
günaydın herkese. Bana da aynı şeyi söyledi doktor. Bende kalp atışlarını gördük ama kanama alanı var dedi düşük olabilir de olmayabilirde dedi. Salı tekrar gidicem doktora. Korkuyorum çok. Şimdiye kadar kanama falan gelmedi. Ama ultrasonda çıkınca insan korkuyor işte...

Canim gecen hafta yani 5. Hafta gozuktu benim kese iki hafta sonrasina gel dedi doktor kalp atisini dinlicez .ama ben korkuyorum .iki ay once bos gebelik gecirdim ve cok zordu .tekrarlarmi diye cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…