- 5 Mart 2014
- 959
- 475
- 158
- Konu Sahibi ayse1234512
- #1.061
Gunaydin :)
Cocuk yok henuz ama uyandim yine de
Cocuk yok henuz ama uyandim yine de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya aslında bende ikinci olursa epidural düşüncem vardı bir sıkıntı oldumu gerçekten acısız mı oluyor?Ilk dogumum epudral normal dogumdu, insallah bunu da oyle yapmak istiyorum
Benimde salı günü 11 di bugün vericem birde kan dua edin artmış olsun endişeliyim biraz ama hamile olduğuma eminim gerçekten hayırlısı...merhaba kızlar inşallah rabbim nasip ederse bende ağustos annesi olacağım pazar günü değerim 14 çıktı çarşamba günü 85 çıktı yarın tekrar bakılacak inşallah güzelce artar
Evet öyle olacak ama neyseki öğleden sonra uyuyorum :)bol bol uyuyayim şimdi de :)sonrasına bakacağızgünaydın hanımlar hamiş olanlar bence bu günlerde iyi uyuyun bebek doğunca uykuya hasret kalacaksınız çünkü :) tecrübe edilmiştir kızım 2 yaşına kadar gece sürekli ağlardı hep ayaktaydım yani tam rahata erdim bakalım 2.ci tutacakmı hayırlısı..
İnsallah artar canım hayırlısı ileBenimde salı günü 11 di bugün vericem birde kan dua edin artmış olsun endişeliyim biraz ama hamile olduğuma eminim gerçekten hayırlısı...
İnşallah hayırlısı olsun benimde ikincisi gerçekten zor şuan forumda en geç (16.ağustos) doğum tarihli benim inşallah öğrenirsin bayrağı sana veririm:))günaydın hanımlar hamiş olanlar bence bu günlerde iyi uyuyun bebek doğunca uykuya hasret kalacaksınız çünkü :) tecrübe edilmiştir kızım 2 yaşına kadar gece sürekli ağlardı hep ayaktaydım yani tam rahata erdim bakalım 2.ci tutacakmı hayırlısı..
İllede tam iki katı olması gerekmiyor iki katına yakın bence etkili olmuştur çünkü saat geçtikçe oran artıyor hiç sorun yok moralini iyi tut hiç üzülme gayet normal bir değerGunaydin kizlar carsamba degerim 84 küsürdü oglen vermistim kani bu gün sabah 7 de kan vedim 157 cikti normal mi sizce tam iki kat olmamis ama sabah oglen farkimi oldu acaba
Tesekkur.ederim canm. Minik kusum tutunmaya calisiyo galiba sol kasigigim agriyo surekliİllede tam iki katı olması gerekmiyor iki katına yakın bence etkili olmuştur çünkü saat geçtikçe oran artıyor hiç sorun yok moralini iyi tut hiç üzülme gayet normal bir değer
Ohhh yarasin herkese :)))sagolasin canımHerkese benden suttttt
Kahvalti yapinca midem bi tuhaf oldu
Cok da yemedim ama
Umarim bulantilar baslamaz daha cok erken
Bi tavsiyesi oldu mu dr un?bende dün doktora gittim kızlar kesenin aşağıda olduğunu söyledi üzüldüm biraz ama keseyi gördük çok şükür. Sizin durumlar nasıl?
Bi tavsiyesi oldu mu dr un?
Cok ayakta kalma bence.
Zamanla yukari cikiyor diyorlar.arkadasimin da asagidaydi.cikmadi yukari.asagida olunca ara kanamalar olur vs dediler olmadi saglikla catir catir dogurdu
2aylik oglu
Insallah Allahin izniyle bisey olmaz canimayakta durma dedi dinlen hep sırtüstü yap bir hap filan vermedi 3 hafta sonra gel dedi testl verdi birde. inşallah bir sey olmaz