2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maden suyu mideme dokundugu icin icmem yasak. Hazir meyve suyu vs oldum olasi agzima akmam.dusuk tansiyon sikintimdan sebep ev yapimi limonata da icemiyorum. Ayrani cok rahat iciyorum ama sadece su icmenin bi yolunu bulmam gerek.

kesinlikle içmelisin yoksa serumdan almalısın su elektrolit vücut için çok önemli özellikle de yazın çok sıvı kaybediliyor ve doğumumuz yaza denk geliyor çok sorun yaşarsın yanına cam şişede suyu koy susamayı bekleme her aklına geldiğinde iç limon halkası koy suyun içine 1 tane buz at elma dilimi atabilirsin portakal karbonat deneyerek bulmalısın nasıl daha iyi geliyor nasıl içebiliyorsun sorun yaratmadan vücudun için inşallah çözümü bulursun . susuzluk kabızlıkta yapar hamilelikte problemlere yol açar Allah yardımcın olsun kısa sürede çözüme ulaşman dileğiyle inşallah

Kesinlikle haklisin.Ben de bu yuzden cok uzulup cozum ariyorum zaten. Elma deneyeyim bir de. Cok cok tesekkur ederim.

kızlar genelde kıza hamile kalanlarda sivilce çıkar yüzü lekelenir derler bakalım tutacak mı sizde
bende kızım da tutmamıştı çin takvimi de ne kızım da ne bunda tutmadı :)

Kizlar napiyonuz benim biraz moral bozuk güzel seyler düsunmek istiyorum ama olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…