- 1 Aralık 2014
- 1.521
- 1.001
- 198
- 36
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #10.441
Tabii aile onlar sonuçta kötü olmasını istemek çok acımasızca.. Kayınvalidene mahsus değil bu, bütün kayınvalideler öyledir azda olsa, benimki de aynı, eltimin yanında dünyanın en duyarlı insanı gibi davranır ama değil
Asla kötü bir insan değil kayınvalidem ama bu yetmez, seninde öyle muhtemelen..
Ben mesela netten çocuk gelişimiyle alakalı makaleler yazılar bulunca hemen çıktı alıyorum, bir dosya yaptım, ilerde çocuğumla alakalı herkeze sunabilmek için.. Faydalı olur mu bilemem ama denerim ne olacak..
Haklıyımdır ya kesinlikle eskisi kadar olamaz mümkün değil, devir değişti.
İkincisi bir tek sen vermiyorsun bebeğini büyüklere, emin ol senin gibi sorunları olan çok, asla yontamazsın diye bir şeyde yok, illaki onu eğitmek için şansın var, çünkü anneyiz.. diyorum ya biraz daha fazla çaba gerekir.. Birde 3 yaş tam kreş zamanı onlarla fazla vakit geçiremeyecek, kreş muhteşem bir yer emin ol, (Çocuk gelişimciyim bu arada)
Bizimde ev kredimiz vareşim cts günleri ek iş yapmayı planlıyor, o kadar fedakar olsun ne yapayım
Şimdiden takılma bunlara, çok saf tipler değilsek üstesinden gelebiliriz eminim!
Kizlarrr
Tüy olayını ne yapiyorsunuz. Çok merak ediyorum.
Ozellikle de özel bölge için ,agda yapıyor musunuz? Ben hamile olduğumu ogrendigimden beri jilet yapıyorum ama artik agda ya gecmek istiyorum
Merak ettim sizler neler yapıyorsunuz!
Canim günaydın benimde kasık ve vajina ağrım var sabah çok fazlaydı sanki kasığım şişmiş te ağrıyor gibiydi biraz hafifledi şükür de umarım normaldirBenimde bu iki gündür daha fazla, sanırım normaldir ama endişeleniyor insan..
Karnıma veya kasığıma sancı giriyor bazen bi kaç saniye
ben hamile kalmadan kaynanama söylüyordum sen yedir uyut eğitimine karışma diyordum şimdi de yavaştan işliyorum kola tatlı abur cubur hatta fazlaca oyuncak yasak şımartmak yasak kurallı büyücek diyorum ama çokda sevilcek diyorum robot gibi değil sevgi ilgi olcak ama istedikleri olmıcak diyorum.kızım tabi sen ne dersen o diyo.geçen görümcemin kızını kucağından indirmiyo dedimki benimkinede böyle sakın yapma kocamın yanında yok dyo seninki hep yanımda olcak bunu görmüyorum ya ondan diyo.eşimde senden iyi kimse bakamaz evet anlıyorum seni ama annemde seni dinler korkma diyor. kaynanam bebekten önce sen gençsin okursun daha iyi bilirsin diyordu geçen diyorki sakın koca karı laflarına bakma ay bir gerildim önceden sen okursun diyordu şimdi cahilmişim gibi yorum yaptı delirdim eşime dedim uyarırım dedi yok dedim yazık boşver.inşallah sorun yaşamayız kuruyorum ve çok canım yanıyor. biz ev aldık büyük borcumuz var çıkmam çok zor
Canim günaydın benimde kasık ve vajina ağrım var sabah çok fazlaydı sanki kasığım şişmiş te ağrıyor gibiydi biraz hafifledi şükür de umarım normaldir
Bizde ev aldık, 1400TL kredi ödüyoruz,eşimin maaştan 400tl kalıyor,
kayınvalidemler yardım ediyor bizede yine ufak bir miktar yardım alıcaz mecbur
Daha çocuk yokken bende kuruyordum sürekli, çünkü eltimin çocuğu su bile istese ağlayarak söylüyordu, sinirlerim bozuluyordu resmen çocuğu gördükçe..Kayınvalidem yetiştirdi çünkü!
Ama artık kurmuyorum, çoğumuz mecburuz bu durumlara, seçenek yok ki başka..
Rabbim bebeişlerimize sağlık versin, bizlerede sağlık versinde gerisi boş, hep böyle düşün..
:) aynı konuşmalar bizde de oluyor...
Benim de eşimin maaşından geriye sadece 200tl kalıyor. 200tl ye elektrik faturası mı ödiceksin mutfağı mı dolduracaksın bebek bezine mi yetişeceksin vs vs vs... O yüzden işten çıkmak aşırı büyük bir lüks şuan bize.. Benim çocuğumun da böyle suyu bile ağlayarak istemesini istemiyorum ben kesinlikle. Benim eşim istediği şeylere hayır dendiğinde çıldırıyor. Hayır ı anlamıyor duymazdan geliyor küçük bir çocuk gibi davranıyor :S kayınvalidemin elinde böyle oluyor işte o yüzden kesinlikle istemiyorum
Tabi ki paylaşırım canım, yarın evden getirip tatratırım pc de gönderirim sanada.. birde face de anne- çocuk gelişimi sayfaları var ya onları takip et canım..Tatlım çok güzel yazmışsın gerçekten içime biraz su serpiyor senin söylediklerin :) aslında çocuk gelişimiyle ilgili makaleler bulup yazdırmak hiç aklıma gelmemişti ve süper bir fikir. Elindeki paylaşabilir misin? Çocuk gelişimcisiymişsin zaten sen kesinlikle benden daha kolay iletişim sağlayacaksındır çocuğunla aynı şartlarda çalışsak aynı şartlarda ilgilensek de. O yüzden çocuğun çok çok çok şanslı olacak tatlım :) Ahhh ya zor dönemler bir bitse de...
hiç üzülme inatla karış inatla işle doldur anlat söyle sabırlı ol.özgüveni yüksek çocuklar yetiştiiririz inş.çıkma işten okadar zor durumda kalmak çocuğa daha büyük yara sanada prikolojik sorun demek bırak baksın allah bize yardım edicek çünki mücadele ediyoruz pes etmiyoruz ekmek için çalışıyoruz napalım rabbim çok büyük.ayrıca bitek bizde değiliz napalım.
Günaydın kızlar kızım dün gece deliksiz uyudu şukur hiç sıkıntı yaşamadık bugünde karne almaya gideceğiz ilk karnemiz heyecan yaptım :)
Tabi ki paylaşırım canım, yarın evden getirip tatratırım pc de gönderirim sanada.. birde face de anne- çocuk gelişimi sayfaları var ya onları takip et canım..
Çok haklısın çok hemde kötü olmadıysan bugüne kadar bebeğin için hassas olduğunu herkez anlar yeterki kocan seni tutsun.benimde annem ben kaç tane büyüttüm diyen biridir ondan kaynanam çekiniyor sen gençsin diyor ondan onu istiyorum ama oda bebeğin hevesine kapıldı saçma knuştuğu oluyor işte bakalım nolcak dediğinde doru karıştıkçada göze batarız napalım mecburÇok güzel söyledin canım gerçekten. Ama sonrasında kötü gelin olmak da var, beni cahil yerine koyuyor ben 2 evlat büyüttüm demesi gibi durumlar da var. Kayınpederim çok fenadır koca karı dedikodu kazanı gibi eskiden eşimi dolduruyordu. Şimdi yine aynı şeylerin olmasını istemiyorum. Bunlar sürekli stres olmama sebep olan düşünceler benim...
kuzum banada at banada lütfennnnn benim face im yok bakamam da ben ordan burdan yayınlarsan bende çıkarırım çok saol şimdidenTabi ki paylaşırım canım, yarın evden getirip tatratırım pc de gönderirim sanada.. birde face de anne- çocuk gelişimi sayfaları var ya onları takip et canım..
Çok haklısın çok hemde kötü olmadıysan bugüne kadar bebeğin için hassas olduğunu herkez anlar yeterki kocan seni tutsun.benimde annem ben kaç tane büyüttüm diyen biridir ondan kaynanam çekiniyor sen gençsin diyor ondan onu istiyorum ama oda bebeğin hevesine kapıldı saçma knuştuğu oluyor işte bakalım nolcak dediğinde doru karıştıkçada göze batarız napalım mecbur
canım b12 nin senin midene bir zararı yokki neyse bence sen aksatma bu olayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?