2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tatlım çok güzel yazmışsın gerçekten içime biraz su serpiyor senin söylediklerin :) aslında çocuk gelişimiyle ilgili makaleler bulup yazdırmak hiç aklıma gelmemişti ve süper bir fikir. Elindeki paylaşabilir misin? Çocuk gelişimcisiymişsin zaten sen kesinlikle benden daha kolay iletişim sağlayacaksındır çocuğunla aynı şartlarda çalışsak aynı şartlarda ilgilensek de. O yüzden çocuğun çok çok çok şanslı olacak tatlım :) Ahhh ya zor dönemler bir bitse de...

Ben eskiden lazer yapıyordum hamile olduğumu öğrenene kadar. Tabi seanslarım daha bitmemişti. Bu yüzden jilet yapıyorum ben..

Benimde bu iki gündür daha fazla, sanırım normaldir ama endişeleniyor insan..
Karnıma veya kasığıma sancı giriyor bazen bi kaç saniye
Canim günaydın benimde kasık ve vajina ağrım var sabah çok fazlaydı sanki kasığım şişmiş te ağrıyor gibiydi biraz hafifledi şükür de umarım normaldir

:) aynı konuşmalar bizde de oluyor...

Canim günaydın benimde kasık ve vajina ağrım var sabah çok fazlaydı sanki kasığım şişmiş te ağrıyor gibiydi biraz hafifledi şükür de umarım normaldir

canım doktorum kasık ağrın çok olduğunda sıcak su torbasını bir beze sararak kasıklarına koy faydasını göreceksin demişti. deneyin isterseniz

Benim de eşimin maaşından geriye sadece 200tl kalıyor. 200tl ye elektrik faturası mı ödiceksin mutfağı mı dolduracaksın bebek bezine mi yetişeceksin vs vs vs... O yüzden işten çıkmak aşırı büyük bir lüks şuan bize.. Benim çocuğumun da böyle suyu bile ağlayarak istemesini istemiyorum ben kesinlikle. Benim eşim istediği şeylere hayır dendiğinde çıldırıyor. Hayır ı anlamıyor duymazdan geliyor küçük bir çocuk gibi davranıyor :S kayınvalidemin elinde böyle oluyor işte o yüzden kesinlikle istemiyorum

hiç üzülme inatla karış inatla işle doldur anlat söyle sabırlı ol.özgüveni yüksek çocuklar yetiştiiririz inş.çıkma işten okadar zor durumda kalmak çocuğa daha büyük yara sanada prikolojik sorun demek bırak baksın allah bize yardım edicek çünki mücadele ediyoruz pes etmiyoruz ekmek için çalışıyoruz napalım rabbim çok büyük.ayrıca bitek bizde değiliz napalım.

Tabi ki paylaşırım canım, yarın evden getirip tatratırım pc de gönderirim sanada.. birde face de anne- çocuk gelişimi sayfaları var ya onları takip et canım..

Çok güzel söyledin canım gerçekten. Ama sonrasında kötü gelin olmak da var, beni cahil yerine koyuyor ben 2 evlat büyüttüm demesi gibi durumlar da var. Kayınpederim çok fenadır koca karı dedikodu kazanı gibi eskiden eşimi dolduruyordu. Şimdi yine aynı şeylerin olmasını istemiyorum. Bunlar sürekli stres olmama sebep olan düşünceler benim...

Çok haklısın çok hemde kötü olmadıysan bugüne kadar bebeğin için hassas olduğunu herkez anlar yeterki kocan seni tutsun.benimde annem ben kaç tane büyüttüm diyen biridir ondan kaynanam çekiniyor sen gençsin diyor ondan onu istiyorum ama oda bebeğin hevesine kapıldı saçma knuştuğu oluyor işte bakalım nolcak dediğinde doru karıştıkçada göze batarız napalım mecbur

Tabi ki paylaşırım canım, yarın evden getirip tatratırım pc de gönderirim sanada.. birde face de anne- çocuk gelişimi sayfaları var ya onları takip et canım..
kuzum banada at banada lütfennnnn benim face im yok bakamam da ben ordan burdan yayınlarsan bende çıkarırım çok saol şimdiden

İşte bu biraz önemli bir nokta gibi geliyor bana. Yani gittiği bir düğünde gelin oryantal dans ettiğinde ona or... diyen biri benim düğünümde ben oryantal oynamaya kalkıştığımda aferin kızıma diyordu eşim de ordan beni durdurdu annem görmesin diye. Düşünün artık ayrımcılığı. Yani kendi seviyorsa herşey helal sevmiyorsa herşey haram gibi. Ben böyle davranırsam bebeğine düşkün demeyeceklerdir, aman çocuğu olunca havalandı bi değişti diyeceklerdir... Sonrası zaten ben sabrımın son demlerindeyim. Neler olur bilemem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…