• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ARKADAŞLAR SELAM 9+1 HAMİLEYİM AMA NE BULANTI NE KUSMA NE KOKUDAN TİKSİNME HİÇ BİR PROBLEM YAŞAMIYORUM.BENİM GİBİ OLAN VAR MI NORMAL Mİ BU DURUM YA?
Canım ben de 8+2 yim. Aynen senin gibiyim. Şükür hiç bi sorun olmadı. Hatta bugün aile hekimine gitmiştim ilaç yazdırmak için, ona sordum. Hiç bi şey yok acaba sorun olur mu, dedim. O da, bence sen Şanslı hamilelerdesin, dedi. Zaten bu iş biraz da psikolojik dedi;)

ARKADAŞLAR SELAM 9+1 HAMİLEYİM AMA NE BULANTI NE KUSMA NE KOKUDAN TİKSİNME HİÇ BİR PROBLEM YAŞAMIYORUM.BENİM GİBİ OLAN VAR MI NORMAL Mİ BU DURUM YA?
Bende ayniyim canım bnde korkuyorum ama umarım normaldir bnm zaten bulantm cok az oldu bi kc hfta oda cok azdı smdi hc bsy kalmadı dktrda olabilir dedi yanlz olmadgima sevndm :)

Hz. Muhammed özellikle hamile bayanların nar yemesini buyurmuş...
ben nar yiyorum. her gün olmasa da 2-3 günde bir yiyorum. çok iyi antioksidan. ama neden öyle buyurmuş ki canım. bi sebebi vardır elbet.
ayva yı hiç duymadım . ama dün canım çok çekti ayva.
öyle yoğunum ki işlerimde.
hiç canımın çektiğini takip edemiyorum bile. ben bunu bulup alayım diye.
doğumu kolaylaştıran meyveler varsa onları yemek lazım son aylara doğru.

Bende ayniyim canım bnde korkuyorum ama umarım normaldir bnm zaten bulantm cok az oldu bi kc hfta oda cok azdı smdi hc bsy kalmadı dktrda olabilir dedi yanlz olmadgima sevndm :)
ben ikinci çocuğumda 3 aylık falan oluncaya kadar hiç tiksinme ya da bulantı yaşamamıştım.
normal hayatıma devam ediyordum. ama sonra sonra 2 ay kadar bi mide sıkıntısı yaşadım. çok abartılı olmadan.

Bn çok acikiyorum kızlar ya surekli biseyler yemek istiyorum simdiden iki kilo almsm zaten dktrm az ye dedi :) ama engl olamıyorum midem kazinıyor bnm gbi olan varmi

Bn çok acikiyorum kızlar ya surekli biseyler yemek istiyorum simdiden iki kilo almsm zaten dktrm az ye dedi :) ama engl olamıyorum midem kazinıyor bnm gbi olan varmi
ben varım canım :KK48: yeme ihtiyacı sabah kalhvaltımı yapıp işe geldim 10 gibi elma yedim yarım saat sonra çucuk kraker ve süt içtim öğlen 1 de yemek yedim az önce bir buçuk tane simit yedim. akşamada kesin acıkırım napcem bilmiyom

Bi an tüylerim ürperdi cidden..
Doğrudur.. Kız çocuk bi ayrı oluyor yaaa, erkekler biraz daha haylaz oluyor.. Kızım olursa tokasına kadar hayal ediyorum ben inanabiliyor musun :rolleyes: Elimde değil:)

Seninle aynı düşncedeyim tamamen hayal edebiliyorum tokasından eteğine herşeyi gözümde tamamen canlanabiliyor. Erkek çocukların haylaz olması farklı bir konu. Ben şöyle anlatayım. Benim ailemin 2 kızı var ben ve ablam. Son derece özgür yetiştirildik. Ailem karşınıza şunlar çıkacaktır şu şöyle bu böyledir diye bizi eğitti tamamen. Ve 17 yaşında amerikaya gittim ailemden ayrı tek başıma 1 yıl kaldım. 19 yaşında bulgaristana gittim 5 yıl kaldım geldim. Ailemden ayrı tek başıma var olabildim ben. kardeşim de aynı şekilde rusyaya gitti. Ama benim eşimi anlatayım. 1 ablası var eşimin. eşim aşırı serbest bırakılmış. tamam çok ilgilenmişler ama serbest derken aferin benim aslan oğluma. benim oğlum yapsın sorun yok. peki oğlum. vs vs vs. ama görümcem.. görümcem de ingiltereye gitmiş 3 ay sonra dönmüş. ama kendisini hiç geliştirememiş. kensine hiçbir şey katamamış. süper iyi bir insandır tam bir melektir kelimenin anlamıyla ancak aile baskısıyla büyümüş. benim kına gecemde kısa elbise giyinmesine bile izin vermiyordu ailesi az kalsın artık ben laf ettim de giydirdim. ancak kv bana bacakların çok güzel kısa giyin diyebiliyordu. anlatabiliyor muyum? ya da şöyle söyliyim 32 yaşında henüz hiç erkek arkadaşı bile olmamış görümcemin. halası 47 yaşında babasına bakmış bugüne kadar hiç evlenmemeyi geçtim hiç sevgilisi bile olmamış. yani anlatabiliyor muyum kendi öz kızlarına nasıl baskı dışarıdakilere nasıl davrandıklarını. ve ben de eşim de çalışıyoruz. mecburen anneannesi ve babaannesinin elinde büyüyecek benim çocuğum. erkek olursa benim istediklerimin tamamen dışında davranacaklarından adım gibi eminim. onlar şımarttıktan sonra ben ne yapsam düzeltmem çok zor. ama kızımı ancak kendi yanlarına giderken kısıtlayabilirler. benim evimden benim olurumla çıkabilir kızım. işte ben bu yüzden bir oğlumun olmasını hiç istemiyorum...

Olmaz miii bende ayniyim az once yemek yedim. Öglen 12 de yemistim. Kaybediyorum kendimi acikinca midem kaziniyooo. Bende 2 kilo aldim. Gunlerimizde ayni ;)

UOTE="sahsa, post: 39020657, member: 473186"]kilolu mu başladın :KK57: ben 72 ile hamile kaldım :KK11:

boyum 160 benim kısa olunca işte. bi de eşim kilo olayına takıntılı :KK43:[/QUOTE]
Cnm benim eşimde hiç sevmez kilo ama benim bu halime bayıldı heryerin daha iyi oldu dedi

TABİ CANIM OLMAK İSTEYEN VARDIR.ÇÜNKÜ ÇOK KÖTÜ OLUYORUZ FALAN DİYOLAR.BİLMEDİĞİM İÇİN BEN O DUYGUYU :)) ACABA ANORMAL Mİ DEDİM?NE BİLEYİM ÇOCUĞUN SAĞLIĞINDA FALAN BİŞEY YOKTUR HERALDE DİYE DÜŞÜNÜYORUM
yoktur yoktur sen gönlünü ferah tut, Allahın izniyle tombalak tombalak bebişler doğururuz inşallah :)

Bendede hiç bulantı kusma vs yok sadece yanma var midemde oda çok rahatsız ediyor beni benide en çok düşündüren en sıcak zamanlarda en zor dönemlerimiz olcak Allah kolaylık versin hepimize

Beni de aranıza alın :) ben de mide bulantısını bastırır diye dakka başı bişey yiyodum dün bi tartıldım şok oldum guya meyve çok yiyorum ama herşeyin fazlası kilo aldırıyor dünden sonra bugün fren yaptım azcık :)

Aaa evet yakin annemler kirikkalede oturuyoda benim
gidis yolundan biliyorum yakin oldugunu
8 9 yil istanbulda yasayip ankaraya gelince alismak zor oluyo baya
Ins bebeklerimizi saglicakla kucagimiza aliriz:anneadayı:

Hem de İstanbul...Aşık olduğum şehir...Çok zor olmalı :(
İnşallah sağlıklı olsunlar Allah bir avazda kurtarsın inşallahhhh

Bendede hiç bulantı kusma vs yok sadece yanma var midemde oda çok rahatsız ediyor beni benide en çok düşündüren en sıcak zamanlarda en zor dönemlerimiz olcak Allah kolaylık versin hepimize

Bi de bizim bura yazın 45 derece olduğu olur. İnş bu yaz çok serin ve selametli bi yaz olurr inşş

Beni de aranıza alın :) ben de mide bulantısını bastırır diye dakka başı bişey yiyodum dün bi tartıldım şok oldum guya meyve çok yiyorum ama herşeyin fazlası kilo aldırıyor dünden sonra bugün fren yaptım azcık :)
canım aslında meyceyide çok yemememiz lazım kan şekerimizi yükseltiyor ve yağ olrak depolanıyor bizim hamur işi tatlı ve hazır ürünlerden uzak durmamız lazım aslında:KK64:

Back