- 1 Aralık 2014
- 1.521
- 1.001
- 198
- 36
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #10.021
Aminnnngünaydınlar kızlar. bugün ilk doktor kontrolümüz var dua edin herşey yolunda olsun miniğimin kalp ptırtılarınıda duyarız inşallah
Bende kararsızdım ama bende yaptırmayacağım, of ne gerek var kaç kişiye yanlış sonuç veriliyor ve bütün güzel günleri üzüntüyle geçiyor.Kızlar ben şu ikili testi yaptirmamaya karar verdim zaten sonuçlarda çok güvenilir değilmiş o yüzden hiç kafamı bulandirmak istemiyorum hayırlısı artik allah ne derse o oluyor zaten hepimizin meleklerini korusun sağ saglim kucağımiza almayi nasip etsin
Günaydın hanımlar
Bilgisi olanlar bana yardımcı olabilirler mi?
7.ayım bittikten sonra ücretli doğum iznimi kullanacağım. Daha sonra işverenim beni işten çıkaracak işsizlik ödeneği alabilmem için. Bu 16 haftalık ücretli izin süresi kesinti sayılır mı, işsizik ödeneği alma hakkım olur mu?
İlginçmiş doktor da, deli mi ne.. bebekle ilgili söylenmesi gerekn herşeyi söylemek zorunda..herkese merhaba geçmişi henüz okumadım birazdan okuyacağım. Beni soran sormayan herkese teşekkürler. Çok şükür kalp atışlarını duydu doktorBenim yaşadığım (çalıştığım) ilçedeki hastanede ultrason vs. yok. Bende ildeki devlet hastanesine gittim bugün kan vermek için hemoglobin , idrarda protein var mı yok mu bakılsın diye. Sabah 8 de çıktım yola işte şimdi geldim işe:) buna da şükür. Muayene olduğum doktor çok gıcıktı bana ne ultrason kağıdı verdi ne kalp sesini duyurdu. Hocam kalp sesini duyabilirmiyim diyorum ilk haftalarda zararlı olmaz diyor Zaten gece uyumamışım heyecandan ölüyorum belki insafa gelir diye 11 sene sonra oldu falan dedim yok hiç taviz vermedi bana ne boyunu söylüyo bebeğin ne başka bri şey neyse kan ver aşağıda dedi. Bende üzüldüm açıkçası keşke bi duysaydım diye o üzüntüyle çıktım aşağı indim. Aaaa bütün kadınların elinde ultrason kağıtları var e bana vermedi uyuz çıktım yukarı oooo hoca çoktan çıkmış gitmiş. Bir de bana 6+6 sın dedi. Dedim 10 ocakta 7 haftalıksın dediler ben şu anda 8+4 üm olabilir ilk başlada ultrasonda yanlışlık olabilir dedi. Aaaaaa ben göremeden kaçmış bi daha gitmicem ona Kendi doktorum Ankara'da ama tayin olana kadar burda bi doktorada gitmem lazım. Ayrıca eşim tayin oldu Ankara'ya bugün itibarı ile tek yaşıyorum Allahım kolaylık versin bana ben de şimdi eş durumundan tayin için başvurtucam ama tabi nerden baksan 1 ay sürer. Eşim hafta sonları gelecek artık
Herşey boş bebeğim kalp atışları yine görüldü ya BİNLERCE ŞÜKÜRLER OLSUN ALLAHIM SANA. DARISI İSTEYEN HERKESE OLSUN
Bende kararsızdım ama bende yaptırmayacağım, of ne gerek var kaç kişiye yanlış sonuç veriliyor ve bütün güzel günleri üzüntüyle geçiyor.
İnşallah Rabbim sağlık versin tüm bebeklerimize.. Testle falan uğraşcamıza dua etsek daha faydalı valla..
Bilemiyorum, tabi doğruluk payında haklısındır mutlaka ama Allah korusun aldırmak gibi bir durum hiç istemem..Bir nokta var atlanılan. %100 değil zaten bu testin sonucu. Ama doğruluk riski çok yüksek. 100 kişiden 70inde doğru sonucu veriyor ki bu da aslında büyük bir oran. Bence hazırlıklı olmakta fayda var bizi bekleyenlere. Sonuçta Rabbim bize birer can emanet ediyor. Onun bize ne derece ihtiyacının olduğunu bilmek gerek...
Yikanabilir bebek bezleri hakkinda fikirleriniz neler?kızlar ben yatak dolap araba pompa bunlara kesin karar verdim hatta mama sandalyesine bile :) tabi sonra alıcam ama buldum. kafam dağılıyor bakınca sizde bakın bırakın mideyi unutun biraz.bebek bezi en iyisi sizce ne kızlar
Allah yardimcin olsun zor durum gercekten olsun yinede sukretmeyi unutmuyosun bu en guzeli benceherkese merhaba geçmişi henüz okumadım birazdan okuyacağım. Beni soran sormayan herkese teşekkürler. Çok şükür kalp atışlarını duydu doktorBenim yaşadığım (çalıştığım) ilçedeki hastanede ultrason vs. yok. Bende ildeki devlet hastanesine gittim bugün kan vermek için hemoglobin , idrarda protein var mı yok mu bakılsın diye. Sabah 8 de çıktım yola işte şimdi geldim işe:) buna da şükür. Muayene olduğum doktor çok gıcıktı bana ne ultrason kağıdı verdi ne kalp sesini duyurdu. Hocam kalp sesini duyabilirmiyim diyorum ilk haftalarda zararlı olmaz diyor Zaten gece uyumamışım heyecandan ölüyorum belki insafa gelir diye 11 sene sonra oldu falan dedim yok hiç taviz vermedi bana ne boyunu söylüyo bebeğin ne başka bri şey neyse kan ver aşağıda dedi. Bende üzüldüm açıkçası keşke bi duysaydım diye o üzüntüyle çıktım aşağı indim. Aaaa bütün kadınların elinde ultrason kağıtları var e bana vermedi uyuz çıktım yukarı oooo hoca çoktan çıkmış gitmiş. Bir de bana 6+6 sın dedi. Dedim 10 ocakta 7 haftalıksın dediler ben şu anda 8+4 üm olabilir ilk başlada ultrasonda yanlışlık olabilir dedi. Aaaaaa ben göremeden kaçmış bi daha gitmicem ona Kendi doktorum Ankara'da ama tayin olana kadar burda bi doktorada gitmem lazım. Ayrıca eşim tayin oldu Ankara'ya bugün itibarı ile tek yaşıyorum Allahım kolaylık versin bana ben de şimdi eş durumundan tayin için başvurtucam ama tabi nerden baksan 1 ay sürer. Eşim hafta sonları gelecek artık
Herşey boş bebeğim kalp atışları yine görüldü ya BİNLERCE ŞÜKÜRLER OLSUN ALLAHIM SANA. DARISI İSTEYEN HERKESE OLSUN
neden zam az yaparlar diyemi ben bir dün çıktım tekim burda bugün çıkmıcam mesela ben napsamda sadaka veriyorlar ondan hiç umrumda değil dedim gittimBen de istiyoruuuuuum. Ama daha zamlar belirlenmeden yapamıyorum hiçbir şey 1 ay daha sabır mecburen...
ben bebeğimi gördüm canım darısı senin başına haberlerini bekliyorumbenim de ogleden sonra kontrolum var canim rabbim yardimcimiz olsun bebeklerimizden guzel haberler aliriz insallah.hic bitmeyecek bu heyecan.
amin canım saolasın hepimizin inşallahİlginçmiş doktor da, deli mi ne.. bebekle ilgili söylenmesi gerekn herşeyi söylemek zorunda..
Sevindim senin adına, Rabbim bu günlerini aratmasın, sağlıklı güzel evlatların olsun inşallah..
aminn çok teşekkür ederim canım. bugünlere gelebilmek bile hayaldi. Hep şükür bin şükür.Allah yardimcin olsun zor durum gercekten olsun yinede sukretmeyi unutmuyosun bu en guzeli bence
Maşallah ya benim de randevu pazartesi 9.haftadayiz şimdi inş bizde duyarız inş hersey yolundadir senin ki ne kadarlık canim
kuzenim bebekleri hazıra alışamadı çok pişik oldu mecbur yıkanabilir kullandıYikanabilir bebek bezleri hakkinda fikirleriniz neler?
birde o var tabi çocugun tenide çok önemli bazılarında en iyi bez bile pişik yapıyorBe
kuzenim bebekleri hazıra alışamadı çok pişik oldu mecbur yıkanabilir kullandı
Canım onu ihmal etme muhakkak git doktora eksikliği ilerde bunamaya yol açıyor. çok düşük olduğu zaman iğne veriyorlar benim değerim 89 du o yüzden iğne kullanıyorum ve bu iğne bebeğe zarar vermiyor. Belki sana değerine göre hap verir. ayrıca b12 eksikliği yorgunluk da yapar
Ap
Apse de mutlaka Dr
16 haftalık süreç için geçici iş görememezlik ödeneği alacaksın. maaşının 2/3sini alacaksın tatlım...
canım benim doktorum da ne boy ne pos söylemiyor. bi hemşiresine 7+1 derken duyuyorum. ultrason kağıdıda vermedi. 2 kez gittim. devlet hastanesi.herkese merhaba geçmişi henüz okumadım birazdan okuyacağım. Beni soran sormayan herkese teşekkürler. Çok şükür kalp atışlarını duydu doktorBenim yaşadığım (çalıştığım) ilçedeki hastanede ultrason vs. yok. Bende ildeki devlet hastanesine gittim bugün kan vermek için hemoglobin , idrarda protein var mı yok mu bakılsın diye. Sabah 8 de çıktım yola işte şimdi geldim işe:) buna da şükür. Muayene olduğum doktor çok gıcıktı bana ne ultrason kağıdı verdi ne kalp sesini duyurdu. Hocam kalp sesini duyabilirmiyim diyorum ilk haftalarda zararlı olmaz diyor Zaten gece uyumamışım heyecandan ölüyorum belki insafa gelir diye 11 sene sonra oldu falan dedim yok hiç taviz vermedi bana ne boyunu söylüyo bebeğin ne başka bri şey neyse kan ver aşağıda dedi. Bende üzüldüm açıkçası keşke bi duysaydım diye o üzüntüyle çıktım aşağı indim. Aaaa bütün kadınların elinde ultrason kağıtları var e bana vermedi uyuz çıktım yukarı oooo hoca çoktan çıkmış gitmiş. Bir de bana 6+6 sın dedi. Dedim 10 ocakta 7 haftalıksın dediler ben şu anda 8+4 üm olabilir ilk başlada ultrasonda yanlışlık olabilir dedi. Aaaaaa ben göremeden kaçmış bi daha gitmicem ona Kendi doktorum Ankara'da ama tayin olana kadar burda bi doktorada gitmem lazım. Ayrıca eşim tayin oldu Ankara'ya bugün itibarı ile tek yaşıyorum Allahım kolaylık versin bana ben de şimdi eş durumundan tayin için başvurtucam ama tabi nerden baksan 1 ay sürer. Eşim hafta sonları gelecek artık
İstiyorlardır ısrarla belki onlar:) Sen istemedin mi hiç? Onları saklamak güzel olur, sende ısrar et bence)canım benim doktorum da ne boy ne pos söylemiyor. bi hemşiresine 7+1 derken duyuyorum. ultrason kağıdıda vermedi. 2 kez gittim. devlet hastanesi.
ama ben de gördüm başka kadınların elinde ultrason kağıdı. sanıyorum başka doktora giriyor onlar. benim doktor vermiyor çünkü. ben de doktor mu değiştirsem diye düşündüm . hangisi ult. kağıdı veriyorsa ona gideyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?