- 16 Ocak 2015
- 464
- 738
- 123
- 42
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #9.781
selam bende size katılıyorum özel sektördeki arkadaslarıma allah yardım etsin. benim kurumda biraz sıkıntılı ama devlet iside olsa yinede rapora izine bisey demiyorlar.allahım hepimizin yardımcısı olsungünaydın kızlar, özellikle çalışan annelere Allah kolaylık versin. Her işin kendi zorluğu var devletteyim akşam beynim şişiyo resmen ama sizleri duyunca halime şükrettim. en azından iznime raporuma karışanım yok. Öğretmen olanlarada allah yardım etsin onların işide ayrı zor. zaman göz açıp kapayıncaya kadar geçer inşallah. sabredin en azından doğum zininde paranızı alırsınız. herşey minnaklar için
Aynen bende öyle yapacağım, önemli olan haklar kullanmazsam içimde kalır yani..Hayırlısı olsun hakkımızda, Allah maddi manevi zorluk vermesin..Bende aynı durumdayım cnm. Geçmişte baya bi işyerimle ilgili durumları paylaşmıştım. Bende kocama kıyamıyorum ve akışına bıraktım sabrediyorum. Bebişimi kucağıma alayım doğum izni falan bütün haklarımı kullanayım kafam atarsa basıcam istifayı geçicem.
Nasılda bildinnn..! İmanı geçtim Allah'a inançları zerre kadar yok ki..afedersin onlara ağır laflar geçiyor içmden benimkide iş bindiriyor.herşeyi bana söylüyor. nefret geldi ben çalışmak zorundayım gerçi olmasamda çalışmayı seviyorum ama böyle mahluklarla değil şeytanlarla değil yani.sanada üzüldüm dün okudum yazdığını taviz verme hiç bişey yapamaz inadına al izin kötü olduğunda acıma duygusu kalmamış varlıklar ben iman zayıflığından kalplerindeki merhamet yani allah sevgisinin olmadığını düşünüyorum böylelerinin.
Bende de kesildi Sevtan'cım.. hatta dün göğüs hassaslığımda geçince bir evhamlandım ve gece 12 de acile gittikSelam kizlar bendede bulantı filan hc bsy kalmadı sadece arada agri oluyo o kadar zaten bu gune kadar şükür hic cikaracak kadar bulantim olmadı nerdeyse yok dnck kadar azdi şimdi hc yok gbi bugün dktra grttm hersey yolunda dedi ama bunların olmamasi korkutuyor beni varmi bnm gbi olan
Kizlar bazilariniz bilir ayin 10unda bebegimi kaybettim durupdurrken hic bi sorun yokken patalojide temiz cikti bu 2. Olay bugun cerrhapasa genetik arastirma merkezine gidiyorum ins cozulcek biseydir
Amin inşallah. Kısmetiyle gelir inşallah bebişler. Ben burada kesintisiz 4 yıldır çalışıyorum primde yüksekten yatıyo aslında beni işten atsa daha iyi olur ama :) çokta kasmaya gerek yok belki bebiş doğduktan sonra bi süre daha dayanırım bilmiyorum nasip kısmetAynen bende öyle yapacağım, önemli olan haklar kullanmazsam içimde kalır yani..Hayırlısı olsun hakkımızda, Allah maddi manevi zorluk vermesin..
İNŞALLAH HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE OLSUN RABBİM HİDAYETE ERDİRSİN MERHAMET VERSİN İÇLERİNE.HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN BEN DUA EDERKEN TÜM İNSANLIĞA DUA EDİYORUM HEPİMİZİ ALLAH YARATTI KARDEŞİZ.Nasılda bildinnn..! İmanı geçtim Allah'a inançları zerre kadar yok ki..
Düşündüm aynen dediğin gibi yapacağım, bende acımayacağım. Rabbim sorar hesabını nasılsa, Allahta onlara merhamet etmeyecek ne diyelim..İnşallah seninde gönlüne göre olur herşey, sağlıklı günlern olsun..
Çalışmadan derken anlayamadım canım..
Sabretmek taraftarıyım ya bakalım..
Nasılda bildinnn..! İmanı geçtim Allah'a inançları zerre kadar yok ki..
Düşündüm aynen dediğin gibi yapacağım, bende acımayacağım. Rabbim sorar hesabını nasılsa, Allahta onlara merhamet etmeyecek ne diyelim..İnşallah seninde gönlüne göre olur herşey, sağlıklı günlern olsun..
Canim ben doktora gittim kendi doktorum değil gerçi vajinal muayene yapmak istedi kabul etmedim karından baktı hareket ediyordu minnoşum kalp atışını da duyduk tekrar içim rahatladı şükürYok canım, varsada hiç farketmedim, belkide vardıBol su içtim ağrılarım azaldı, akıntımda
BENDE YAPTIM AMA ALLAH BİLİR İLKİ YUVARLAK 2. Sİ ÇİZGİ ŞEKLİNDE GİTTİ GELDİ. EŞİMDEDE BİDE ARKADAŞLAR BIÇAK MAKAS YAPTI BIÇAĞA OTURDUM ÇİN TAKVİMİDE ERKEK DEDİ :) YÜZÜĞÜ YORUMLARMISIN YUVARLAK NE DEMEK ÇİZGİ GİBİ GİT GEL NE DEMEK ?Gunaydin arkadaslar
isyeriyle sorun yasayanlar ,bulanti kanama yasayanlar dusuk riski olanlar bebegini kaybedenler rabbim yardimciniz olsun.
benim de bulantilarim tiksinmelerim artmaya basladi kusma yok cok sukur.dun yuzuk testini ben de yaptim ama eger dogru yaptiysam ve bu test dogruysa 2 kizim olacak gozukuyor.bir ogretmen ve inancli biri olarak bunlara inanmamam gerekiyor ama meraktan yaptim.saglikli olsunlar da innsallah.
allah kolayliklar versin
GittimCANIM SEN İNANÇLI BİRİSİN GECE DOKTORA GİTMİŞİN BELİRTİ KALMAYINCA SNIRIM YAPMA ÖYLE EVHAMLANMA ÇOCUK ARTIK HİSSEDİCEK BU HAFTADAN SONRA.BEN SENDEN BETERDİM ULTRASON ALETİ ALABİLİRMİYİM EVE BAKSAM NAPIYO DİYE DÜŞÜNDÜM İNANABİLİYOMUSUN AMA 6. HAFTA VAZGEÇTİM KALBİ DUYDUM OKADAR BIRAKTIMKİ AKIŞINA NE OLUCAKSA ALLAHTAN BEBEİM BENİMLE DİYİP GEÇİYORUM HATTA KZIYORUM ONA HASTA GİBİ GEZİYORUM DİYE
ben yaptırmıycamherkese Günaydın doktora gidecekelr guzel haberlerle gelin...bu arda ikili testi yaptirmayan ve ya yaptirmamayi dusunenler war mi
Kuzucuklar yüzük testi nasıl oluyorBENDE YAPTIM AMA ALLAH BİLİR İLKİ YUVARLAK 2. Sİ ÇİZGİ ŞEKLİNDE GİTTİ GELDİ. EŞİMDEDE BİDE ARKADAŞLAR BIÇAK MAKAS YAPTI BIÇAĞA OTURDUM ÇİN TAKVİMİDE ERKEK DEDİ :) YÜZÜĞÜ YORUMLARMISIN YUVARLAK NE DEMEK ÇİZGİ GİBİ GİT GEL NE DEMEK ?
GittimÇok haklısın.. Bazen şeytana uyuyorum, inanamıyorumda kendime! Dün kendime söz verdim bir daha evham yapmayacağım diye, inşallah uyarım..
Bu arada 7,5 saat iznin süper olmuş.. ne iş yapıyorsun morxx? Şehir nere?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?