2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam bende size katılıyorum özel sektördeki arkadaslarıma allah yardım etsin. benim kurumda biraz sıkıntılı ama devlet iside olsa yinede rapora izine bisey demiyorlar.allahım hepimizin yardımcısı olsun

Aynen bende öyle yapacağım, önemli olan haklar kullanmazsam içimde kalır yani..Hayırlısı olsun hakkımızda, Allah maddi manevi zorluk vermesin..

Nasılda bildinnn..! İmanı geçtim Allah'a inançları zerre kadar yok ki..
Düşündüm aynen dediğin gibi yapacağım, bende acımayacağım. Rabbim sorar hesabını nasılsa, Allahta onlara merhamet etmeyecek ne diyelim..İnşallah seninde gönlüne göre olur herşey, sağlıklı günlern olsun..

Bende de kesildi Sevtan'cım.. hatta dün göğüs hassaslığımda geçince bir evhamlandım ve gece 12 de acile gittik Yapmamak gerek bunları, hem kendimizi üzüyoruz hem bebişi

Kizlar bazilariniz bilir ayin 10unda bebegimi kaybettim durupdurrken hic bi sorun yokken patalojide temiz cikti bu 2. Olay bugun cerrhapasa genetik arastirma merkezine gidiyorum ins cozulcek biseydir

kaç haftalikti? inşallah canım merak ettim :/

Kızlar koyu yeşil safra kusan oldu mu hep sariydi simdi koyu yeşil seklinde çıktı Korktum var mi başına gelen

Aynen bende öyle yapacağım, önemli olan haklar kullanmazsam içimde kalır yani..Hayırlısı olsun hakkımızda, Allah maddi manevi zorluk vermesin..
Amin inşallah. Kısmetiyle gelir inşallah bebişler. Ben burada kesintisiz 4 yıldır çalışıyorum primde yüksekten yatıyo aslında beni işten atsa daha iyi olur ama :) çokta kasmaya gerek yok belki bebiş doğduktan sonra bi süre daha dayanırım bilmiyorum nasip kısmet

İNŞALLAH HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE OLSUN RABBİM HİDAYETE ERDİRSİN MERHAMET VERSİN İÇLERİNE.HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN BEN DUA EDERKEN TÜM İNSANLIĞA DUA EDİYORUM HEPİMİZİ ALLAH YARATTI KARDEŞİZ.

KUSMA HABERLERİ VERMEK İSTEMİYODUM AMA BENİM ÇOCUĞUM Bİ TUHAF 3 AY OLDU BENİ KUSTURUYOR AZ ÖNCE KOŞTUM SONUNDA KAN GELDİ MİDEM YANDI BOĞAZIMA KADAR SİZCE TAHRİŞMİ OLDU KIZLAR GEÇENDE AYNISI OLDU KIRMIZI BİŞEYLER GELDİ BEN KAN DİYE DÜŞÜNDÜM DOKTORUDA ARICAK HALİM YOK.

Gunaydin arkadaslar
isyeriyle sorun yasayanlar ,bulanti kanama yasayanlar dusuk riski olanlar bebegini kaybedenler rabbim yardimciniz olsun.
benim de bulantilarim tiksinmelerim artmaya basladi kusma yok cok sukur.dun yuzuk testini ben de yaptim ama eger dogru yaptiysam ve bu test dogruysa 2 kizim olacak gozukuyor.bir ogretmen ve inancli biri olarak bunlara inanmamam gerekiyor ama meraktan yaptim.saglikli olsunlar da innsallah.
allah kolayliklar versin

CANIM SEN İNANÇLI BİRİSİN GECE DOKTORA GİTMİŞİN BELİRTİ KALMAYINCA SNIRIM YAPMA ÖYLE EVHAMLANMA ÇOCUK ARTIK HİSSEDİCEK BU HAFTADAN SONRA.BEN SENDEN BETERDİM ULTRASON ALETİ ALABİLİRMİYİM EVE BAKSAM NAPIYO DİYE DÜŞÜNDÜM İNANABİLİYOMUSUN AMA 6. HAFTA VAZGEÇTİM KALBİ DUYDUM OKADAR BIRAKTIMKİ AKIŞINA NE OLUCAKSA ALLAHTAN BEBEİM BENİMLE DİYİP GEÇİYORUM HATTA KZIYORUM ONA HASTA GİBİ GEZİYORUM DİYE

Yok canım, varsada hiç farketmedim, belkide vardı Bol su içtim ağrılarım azaldı, akıntımda
Canim ben doktora gittim kendi doktorum değil gerçi vajinal muayene yapmak istedi kabul etmedim karından baktı hareket ediyordu minnoşum kalp atışını da duyduk tekrar içim rahatladı şükür

BENDE YAPTIM AMA ALLAH BİLİR İLKİ YUVARLAK 2. Sİ ÇİZGİ ŞEKLİNDE GİTTİ GELDİ. EŞİMDEDE BİDE ARKADAŞLAR BIÇAK MAKAS YAPTI BIÇAĞA OTURDUM ÇİN TAKVİMİDE ERKEK DEDİ :) YÜZÜĞÜ YORUMLARMISIN YUVARLAK NE DEMEK ÇİZGİ GİBİ GİT GEL NE DEMEK ?

Gittim Çok haklısın.. Bazen şeytana uyuyorum, inanamıyorumda kendime! Dün kendime söz verdim bir daha evham yapmayacağım diye, inşallah uyarım..
Bu arada 7,5 saat iznin süper olmuş.. ne iş yapıyorsun morxx? Şehir nere?

Kuzucuklar yüzük testi nasıl oluyor

Selam kızlar herkes iyidir umarım
Sabah sağlık ocağında kan verdim doktorum bazı testler eksik demişti
Ebe muayene etti erkek bence dedi nerden anladın dedim tecrübe falan dedi guldu cumartesi belki öğreniriz

canım yapma benden beter olamazsın ama düşündüm O ALLAHIN BİR KULU BEN VESİLEYİM bukadar rabbim ister verir onu ister alır acısı büyük olur ama rabbimde büyük dermanınıda verir.imtihan dünyası allaha teslim ol ne güzel oluyor.7,5 saati bilmiyolardı ben söyledim duyunca dediki avukat kesinlikle şirketde duramaz gidebiliyorsa gitsin demiş bende hergün araçla gidemem bişey olur kötü oluyorum bazen dedim onlarda ozaman kart bas napalım dediler bende tamam dedim arabayla geldiğim gitmek istediğimde giderim dedim tamam dediler bu hafta grip oluyo gibiyim dedim gidiyim az nazlanmış olayım öyle saat gelsin ben çıktım dicem müdür şok olcak genel müdürün bana böyle dediğini bilmiyor. ben kocaelindeyim canım müşteri temsilcisiyim bir firmada yurtiçi departmanda. sen nerdesin?iş ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…