2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dediğin gibi olabilir ama sen yinede bi doktora görünsen iyi olur. Geçmiş olsun

canım ilk hamileliğimde benimde öyle oluyordu yiyememekten kustuğumda mide sıvısı geliyordu. kötü birşey yoktur ama içini ferahlatmak istersen doktorunu ara bilgi al

Sağol canım tşk ederim olağan birşeymiş içim rahatladı kontrolümde sorarım artık 2 hafta sonra ikili test yaptıracağım kısmetse ozman sorarım :)

cnm gecen gece bnmde oldu çok öğürdüm zorllandm sonlarda dediğin gibi kan geldi sabaha kdr ağrıdı boğazım yutkunurken gün içindede acıdı gecti snr

ay çok sevindim ne güzel kendin bakıcaksın çok sevindim senin adına inş büyüdükten sonra bulursun başka iş boşver

Arkadaşlar merhaba;
2,5 aylık hamileyim ve eşimin ailesinde 3:13 translokasyonu var. Bu genetik bir proplem ve normal gen diziliminde 3. den kopan parça 13. koromozoma yapışık durumda. bu tür gebeliklerde bildiğim kadarıyla % 25 kesin düşük, % 25 engelli, % 25 taşıyıcı % 25 te sağlıklı (yani ne engelli nede taşıyıcı olmuyor). düşük ilk 8 hafta içinde netleşiyor ve bu süreci geçtik. bundan sonrası için testler ve kontrollerle ne olacağı belirlenecek. Konu ile ilgili bilgisi olan veya yaşayan kendi, çevresi fark etmez!! yardımcı olursanız çok sevinirim.
Not: bu kromozomlar bebeğin yüz yapısıyla ilgili bölüm. ağız dudak şekli gibi.

cnm benim bi arkadaşım da vardı hatta onda anne baba da vardı ikiside genetik sorunu vardı çok şükür bebeyi sağlıklı hatta ikinci oğluna hamile oda sağlıklıymış bende sitres yapma hep dua et rabbime Sığın inşallah sağlıklı olur bebişlerimiz

Canım içimde öyle kötü birşey yok ama eşimin anne tarafında bu şekilde engelli doğumlar var abisinde ve ablasında da aynı, ablasının 8 düşüğü var. bende şimdilik 1 düşük oldu riskli sürecin bir kısmını atlattık, hani olurda bu konuda bilgisi daha fazla olan varmı diye merak etmiştim.

Kizlar bazilariniz bilir ayin 10unda bebegimi kaybettim durupdurrken hic bi sorun yokken patalojide temiz cikti bu 2. Olay bugun cerrhapasa genetik arastirma merkezine gidiyorum ins cozulcek biseydir
Canım çok geçmiş olsun inş sebebi bulunur da bir daha kayıp yaşamazsın

Kızlar selam, sol kasığıma elimi koyduğumda damar atmasının dışında bi atma daha hissediyorum. Yanılıyorum değil mi kalp atışı felan duyamayız bu şekilde

Maşallah ya benim de randevu pazartesi 9.haftadayiz şimdi inş bizde duyarız inş hersey yolundadir senin ki ne kadarlık canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…