- 30 Ekim 2014
- 565
- 305
- 83
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #9.821
Dediğin gibi olabilir ama sen yinede bi doktora görünsen iyi olur. Geçmiş olsunHadi yaaa,ben 2 yıl önce yurtdışındaydım,soğuk bi ülkeydi,orda soğuk hava astımı oldum,düşünüyorum da nüksetmiş olabilir mi diye çünkü ne zamn dışarı çıksam oluyor,havalarda soğuk malum,başlıyor ağrı,nefes darlığı
canım ilk hamileliğimde benimde öyle oluyordu yiyememekten kustuğumda mide sıvısı geliyordu. kötü birşey yoktur ama içini ferahlatmak istersen doktorunu ara bilgi al
cnm gecen gece bnmde oldu çok öğürdüm zorllandm sonlarda dediğin gibi kan geldi sabaha kdr ağrıdı boğazım yutkunurken gün içindede acıdı gecti snrKUSMA HABERLERİ VERMEK İSTEMİYODUM AMA BENİM ÇOCUĞUM Bİ TUHAF 3 AY OLDU BENİ KUSTURUYOR AZ ÖNCE KOŞTUM SONUNDA KAN GELDİ MİDEM YANDI BOĞAZIMA KADAR SİZCE TAHRİŞMİ OLDU KIZLAR GEÇENDE AYNISI OLDU KIRMIZI BİŞEYLER GELDİ BEN KAN DİYE DÜŞÜNDÜM DOKTORUDA ARICAK HALİM YOK.
Namazlarımı yarım yamalak kılıyorum hamilelikten beri, bundan istifade eden bir nefis var işte! Yoksa aynen senin gibi düşünürdüm önceden canım.
Çok iyi olmuş, çık tabi, ben şimdiye kadar hep onları düşündüm de ne oldu, düşünmeyeceksin, sallamayacaksın.. bende becerebilirsem öyle olacak bundan sonra..
Ben Ankara'dayım canım, bir inşaat firmasında ön muhasebe ve telefonlarada bakıyorum.
Doğumdan sonra çıkacağım işten, beni ararlar artık
Bebişede kayınvalidem bakar ama ben istemiyorum, 2 yıl ben bakacağım nasipse inşallah..
aynen canım sanki yumruk var boğazımda çok acıyor yemek yiyemedim çok cnm yandıcnm gecen gece bnmde oldu çok öğürdüm zorllandm sonlarda dediğin gibi kan geldi sabaha kdr ağrıdı boğazım yutkunurken gün içindede acıdı gecti snr
ewt cnm aynen öyle oldu bide o gün cnm sadece tost istedi kuru kuru boğazım mahvolmuştuaynen canım sanki yumruk var boğazımda çok acıyor yemek yiyemedim çok cnm yandı
cnm benim bi arkadaşım da vardı hatta onda anne baba da vardı ikiside genetik sorunu vardı çok şükür bebeyi sağlıklı hatta ikinci oğluna hamile oda sağlıklıymış bende sitres yapma hep dua et rabbime Sığın inşallah sağlıklı olur bebişlerimizArkadaşlar merhaba;
2,5 aylık hamileyim ve eşimin ailesinde 3:13 translokasyonu var. Bu genetik bir proplem ve normal gen diziliminde 3. den kopan parça 13. koromozoma yapışık durumda. bu tür gebeliklerde bildiğim kadarıyla % 25 kesin düşük, % 25 engelli, % 25 taşıyıcı % 25 te sağlıklı (yani ne engelli nede taşıyıcı olmuyor). düşük ilk 8 hafta içinde netleşiyor ve bu süreci geçtik. bundan sonrası için testler ve kontrollerle ne olacağı belirlenecek. Konu ile ilgili bilgisi olan veya yaşayan kendi, çevresi fark etmez!! yardımcı olursanız çok sevinirim.
Not: bu kromozomlar bebeğin yüz yapısıyla ilgili bölüm. ağız dudak şekli gibi.
Kolaylıklar içinde hepinize öyle olsun inşallah tatlımay çok sevindim ne güzel kendin bakıcaksın çok sevindim senin adına inş büyüdükten sonra bulursun başka iş boşver
Canım içimde öyle kötü birşey yok ama eşimin anne tarafında bu şekilde engelli doğumlar var abisinde ve ablasında da aynı, ablasının 8 düşüğü var. bende şimdilik 1 düşük oldu riskli sürecin bir kısmını atlattık, hani olurda bu konuda bilgisi daha fazla olan varmı diye merak etmiştim.cnm benim bi arkadaşım da vardı hatta onda anne baba da vardı ikiside genetik sorunu vardı çok şükür bebeyi sağlıklı hatta ikinci oğluna hamile oda sağlıklıymış bende sitres yapma hep dua et rabbime Sığın inşallah sağlıklı olur bebişlerimiz
Canım çok geçmiş olsun inş sebebi bulunur da bir daha kayıp yaşamazsınKizlar bazilariniz bilir ayin 10unda bebegimi kaybettim durupdurrken hic bi sorun yokken patalojide temiz cikti bu 2. Olay bugun cerrhapasa genetik arastirma merkezine gidiyorum ins cozulcek biseydir
Aşerme 3. Ay bitince biter diyor uzmanlar sonrası psikolojik diyorlarKızlar ya ben 10+4 haftalık hamileyim ya asermeyi çok merak ediyorum nezaman başlıcak aşerme
cnmm bnm bulantılar 6.hftada basladı o zmndan beri oluyo arada hatta az önce bile oldu :)Kızlar ya ben 10+4 haftalık hamileyim ya asermeyi çok merak ediyorum nezaman başlıcak aşerme
Çok şekersin ama hayır duyamazsın aynısı bende de var ki senden öndeyim ki hareketler için bile erkenKızlar selam, sol kasığıma elimi koyduğumda damar atmasının dışında bi atma daha hissediyorum. Yanılıyorum değil mi kalp atışı felan duyamayız bu şekilde
Ayy ne bileyimm değişik değişik şeylerÇok şekersin ama hayır duyamazsın aynısı bende de var ki senden öndeyim ki hareketler için bile erken
aynen canım benimde 6 kasımdı demekki aynıyız.cinsiyetinide öğrensek çatlıycam meraktan. :)KIZANCIK SENLE AYNI GÜN DOĞUM GÖRÜNÜYOR SAT 6 KASIMMIYDI SENİNDE. İNŞ HERŞEYİMİZ SAĞLIKLA DEVAM EDERDE PAYLAŞIRIZ.
Maşallah ya benim de randevu pazartesi 9.haftadayiz şimdi inş bizde duyarız inş hersey yolundadir senin ki ne kadarlık canimKızlar ben dün bebeşimin tıp tıp atan kalbini duydum Rabb'ime çok Şükürler olsun Allah'ım isteyen herkese bu güzelliği yaşamayı nasip etsin inşallah hepimiz sağlıkla hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almak nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?