2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada çalışan anneler iş yerinde ne yiyorsunuz?
Yani dışarıdan yemek zorundaysak ne yapıcaz, var mı benim gibi dışarıdan yemek yemek zorunda olann..
Kebap yiyorum ben. Tavuk ve balıktan tiksindim. Ciğer ve kuşbaşı kebabı rahat yiyorum. Et dönerde yiyorum bazen.

Aynen öyle, hamileyim 3 gün izin aldım patron geçmiş olsun diyeceğine 'daha ne kadar sürecek bu böyle' dedi, normalde izin falan almam yani! Bencil mahluklar..
Eşim çalışma diyor ama bende ona kıyamıyorum

Aynen öyle, hamileyim 3 gün izin aldım patron geçmiş olsun diyeceğine 'daha ne kadar sürecek bu böyle' dedi, normalde izin falan almam yani! Bencil mahluklar..
Bende aynı durumdayım cnm. Geçmişte baya bi işyerimle ilgili durumları paylaşmıştım. Bende kocama kıyamıyorum ve akışına bıraktım sabrediyorum. Bebişimi kucağıma alayım doğum izni falan bütün haklarımı kullanayım kafam atarsa basıcam istifayı geçicem.

Zeytin çekirdeği ne canım reflüyü mü azaltıyor? Yok çalışıyorum zaten yemekten sonra yatamıyorum malesef :) İnşallah geçer hasta gibi hissediyorum kendimi bu tat yüzünden.
Dr a gittigin sor ne icebilirim ilac diye birsey verir buyuk ihtimalle.dr a zeytin cekirdeginden bahsetme deli der:))inanmaz onlar oyle seylere:)

afedersin onlara ağır laflar geçiyor içmden benimkide iş bindiriyor.herşeyi bana söylüyor. nefret geldi ben çalışmak zorundayım gerçi olmasamda çalışmayı seviyorum ama böyle mahluklarla değil şeytanlarla değil yani.sanada üzüldüm dün okudum yazdığını taviz verme hiç bişey yapamaz inadına al izin kötü olduğunda acıma duygusu kalmamış varlıklar ben iman zayıflığından kalplerindeki merhamet yani allah sevgisinin olmadığını düşünüyorum böylelerinin.

günaydın kızlar, özellikle çalışan annelere Allah kolaylık versin. Her işin kendi zorluğu var devletteyim akşam beynim şişiyo resmen ama sizleri duyunca halime şükrettim. en azından iznime raporuma karışanım yok. Öğretmen olanlarada allah yardım etsin onların işide ayrı zor. zaman göz açıp kapayıncaya kadar geçer inşallah. sabredin en azından doğum zininde paranızı alırsınız. herşey minnaklar için

yapcak bişey yok çalışmadan da ollmuyo bu zamanda bir kişinin maaşıyla çok zor.İnşallah sağlıkla kavuşalım şu bebelere de o da yeter bize.

Doktor her şey yolunda dediyse niye korkuyorsun ki?şanslı hamilelerdesin bence.sağlıkla kucaklarız inşallah.

ÇOK İSTERDİM DEVLETTE ÇALIŞMAK AMA ÇOK ZOR BİZİM HERŞEYİMİZ OLAY ÖZELDE KORKUYORUM ÇOCUK OLUNCA İZİNDE ARTAR HASTALIĞI OSU BUSU DEMEKK KOVARLAR BÖYLE UYUZLAR

yapcak bişey yok çalışmadan da ollmuyo bu zamanda bir kişinin maaşıyla çok zor.İnşallah sağlıkla kavuşalım şu bebelere de o da yeter bize.
EVET İMKANSIZ BEN SAĞLIKLI GENÇ BİRİNİN EVDE DURMASINDAN YANADA DEĞİLİM ZATEN BÖYLE NE GÜZEL KATKIMIZ VAR EŞİMİZE DAHA GÜVENİYORUZ HAYATA BİDE İŞVERENLER İNSAN OLDUMU TAMAMDIR

KIZANCIK SENLE AYNI GÜN DOĞUM GÖRÜNÜYOR SAT 6 KASIMMIYDI SENİNDE. İNŞ HERŞEYİMİZ SAĞLIKLA DEVAM EDERDE PAYLAŞIRIZ.

canım benimde bulantım yok bazen cok az oldu. içini sıkma ne güzel işte doktorda herşey yolunda demiş. herkeste bulantı olacak diye birşey yok ve bulantı hiç iyi birşey değil zaten

Bende içemiyorum süt canım inşallah bulursam söylerim

Ben 6 haftadan itibaren bişi yiyemedim hep çıkardım ve acliktan yataklara düştüm..
10+4 te yavaş yavaş kesildi.
suan 11+2 yim ve sadece sabah aç karnına oluyor uyanır uyanmaz sonra boğazım bir açılıyor sormayın :)..

ÇOK İSTERDİM DEVLETTE ÇALIŞMAK AMA ÇOK ZOR BİZİM HERŞEYİMİZ OLAY ÖZELDE KORKUYORUM ÇOCUK OLUNCA İZİNDE ARTAR HASTALIĞI OSU BUSU DEMEKK KOVARLAR BÖYLE UYUZLAR

hiç belli olmaz canım o zamana kadar kim bilir ne kaplar açılır. geleceği düşünüp bugünden üzme kendini. Bebeğin kısmetle gelir inşallah her şey yoluna girer

Canım eğer dayanılmazsa ve okula gidemiycek gibiysen görüş doktorunla heyet raporu al 2. Dönem için. Genelde vermek istemiyolar ama doktorun yaklaşımına bağlı biraz.
Sağol cnm dr cok ii bn istemeden ilçeye gidiyorm diye raporu kendiliğinden veriyo peki heyet raporu alinca maas kesintisi oluyo mu yada doğum izinlerini etkiliyo öu

Kizlar bazilariniz bilir ayin 10unda bebegimi kaybettim durupdurrken hic bi sorun yokken patalojide temiz cikti bu 2. Olay bugun cerrhapasa genetik arastirma merkezine gidiyorum ins cozulcek biseydir

Kizlar bazilariniz bilir ayin 10unda bebegimi kaybettim durupdurrken hic bi sorun yokken patalojide temiz cikti bu 2. Olay bugun cerrhapasa genetik arastirma merkezine gidiyorum ins cozulcek biseydir
inşallah herşey yolunda gider canım çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…