- 27 Aralık 2014
- 27
- 19
- 8
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #9.761
Kebap yiyorum ben. Tavuk ve balıktan tiksindim. Ciğer ve kuşbaşı kebabı rahat yiyorum. Et dönerde yiyorum bazen.Bu arada çalışan anneler iş yerinde ne yiyorsunuz?
Yani dışarıdan yemek zorundaysak ne yapıcaz, var mı benim gibi dışarıdan yemek yemek zorunda olann..
Aynen öyle, hamileyim 3 gün izin aldım patron geçmiş olsun diyeceğine 'daha ne kadar sürecek bu böyle' dedi, normalde izin falan almam yani! Bencil mahluklar..AYNEN ÖYLE BAZEN KENDİME ACIYORUM AY HAMİLEYİM DİYORUM BENCE ÇOK AMA ÇOK MERHAMETLİ OLUNACAK BİR DURUM HAMİLE KADIN BENCE BAŞBAŞKA BİRŞEY AMA HİÇ ETRAFDA MERHAMETLİ İNSAN KALMAMIŞ YA HERKEZİN KALBİ BUKADAR KATIMI OLUR YA.ÇOK KÖTÜ ZMNDAYIZ.KEŞKE DEDİĞİN GİBİ DÜŞÜNMESEK BU PİSLİKLERİ YAN GELİP YATSAK.HIRSLANIYORUM BÖYLE OLUNCA GİT DİYORUM BAŞINDAN SAV GÖRSÜNLER
Ihlamur birsey yapmiyor hatta tek ihlamur icebiliyoruz diye biliyorum ben.birilerine daha sor sen amaYok canım meme ağrısı zaten hep var da göğüs kafesim ağrıyor,özellikle nefes alınca,hava soğuk soğuk geliyor içime
Bende aynı durumdayım cnm. Geçmişte baya bi işyerimle ilgili durumları paylaşmıştım. Bende kocama kıyamıyorum ve akışına bıraktım sabrediyorum. Bebişimi kucağıma alayım doğum izni falan bütün haklarımı kullanayım kafam atarsa basıcam istifayı geçicem.Aynen öyle, hamileyim 3 gün izin aldım patron geçmiş olsun diyeceğine 'daha ne kadar sürecek bu böyle' dedi, normalde izin falan almam yani! Bencil mahluklar..
Eşim çalışma diyor ama bende ona kıyamıyorum
Dr a gittigin sor ne icebilirim ilac diye birsey verir buyuk ihtimalle.dr a zeytin cekirdeginden bahsetme deli der:))inanmaz onlar oyle seylere:)Zeytin çekirdeği ne canım reflüyü mü azaltıyor? Yok çalışıyorum zaten yemekten sonra yatamıyorum malesef :) İnşallah geçer hasta gibi hissediyorum kendimi bu tat yüzünden.
Aynen öyle, hamileyim 3 gün izin aldım patron geçmiş olsun diyeceğine 'daha ne kadar sürecek bu böyle' dedi, normalde izin falan almam yani! Bencil mahluklar..
Eşim çalışma diyor ama bende ona kıyamıyorum
Dr a gittigin sor ne icebilirim ilac diye birsey verir buyuk ihtimalle.dr a zeytin cekirdeginden bahsetme deli der:))inanmaz onlar oyle seylere:)
yapcak bişey yok çalışmadan da ollmuyo bu zamanda bir kişinin maaşıyla çok zor.İnşallah sağlıkla kavuşalım şu bebelere de o da yeter bize.AYNEN ÖYLE BAZEN KENDİME ACIYORUM AY HAMİLEYİM DİYORUM BENCE ÇOK AMA ÇOK MERHAMETLİ OLUNACAK BİR DURUM HAMİLE KADIN BENCE BAŞBAŞKA BİRŞEY AMA HİÇ ETRAFDA MERHAMETLİ İNSAN KALMAMIŞ YA HERKEZİN KALBİ BUKADAR KATIMI OLUR YA.ÇOK KÖTÜ ZMNDAYIZ.KEŞKE DEDİĞİN GİBİ DÜŞÜNMESEK BU PİSLİKLERİ YAN GELİP YATSAK.HIRSLANIYORUM BÖYLE OLUNCA GİT DİYORUM BAŞINDAN SAV GÖRSÜNLER
Selam kizlar bendede bulantı filan hc bsy kalmadı sadece arada agri oluyo o kadar zaten bu gune kadar şükür hic cikaracak kadar bulantim olmadı nerdeyse yok dnck kadar azdi şimdi hc yok gbi bugün dktra grttm hersey yolunda dedi ama bunların olmamasi korkutuyor beni varmi bnm gbi olan
günaydın kızlar, özellikle çalışan annelere Allah kolaylık versin. Her işin kendi zorluğu var devletteyim akşam beynim şişiyo resmen ama sizleri duyunca halime şükrettim. en azından iznime raporuma karışanım yok. Öğretmen olanlarada allah yardım etsin onların işide ayrı zor. zaman göz açıp kapayıncaya kadar geçer inşallah. sabredin en azından doğum zininde paranızı alırsınız. herşey minnaklar için
EVET İMKANSIZ BEN SAĞLIKLI GENÇ BİRİNİN EVDE DURMASINDAN YANADA DEĞİLİM ZATEN BÖYLE NE GÜZEL KATKIMIZ VAR EŞİMİZE DAHA GÜVENİYORUZ HAYATA BİDE İŞVERENLER İNSAN OLDUMU TAMAMDIRyapcak bişey yok çalışmadan da ollmuyo bu zamanda bir kişinin maaşıyla çok zor.İnşallah sağlıkla kavuşalım şu bebelere de o da yeter bize.
KIZANCIK SENLE AYNI GÜN DOĞUM GÖRÜNÜYOR SAT 6 KASIMMIYDI SENİNDE. İNŞ HERŞEYİMİZ SAĞLIKLA DEVAM EDERDE PAYLAŞIRIZ.yapcak bişey yok çalışmadan da ollmuyo bu zamanda bir kişinin maaşıyla çok zor.İnşallah sağlıkla kavuşalım şu bebelere de o da yeter bize.
canım benimde bulantım yok bazen cok az oldu. içini sıkma ne güzel işte doktorda herşey yolunda demiş. herkeste bulantı olacak diye birşey yok ve bulantı hiç iyi birşey değil zatenSelam kizlar bendede bulantı filan hc bsy kalmadı sadece arada agri oluyo o kadar zaten bu gune kadar şükür hic cikaracak kadar bulantim olmadı nerdeyse yok dnck kadar azdi şimdi hc yok gbi bugün dktra grttm hersey yolunda dedi ama bunların olmamasi korkutuyor beni varmi bnm gbi olan
Bende içemiyorum süt canım inşallah bulursam söylerimCanım ben en başından beri çekiyorum gaz sıkıntısı. Ne bulantı ne kusma en büyük sıkıntım gaz.su içsem gaz yapıyo o derece artık. Süt içmiyorum bu yüzden haftalardır. Ben bi çare bulamadım bulursan bana da söyle.
ÇOK İSTERDİM DEVLETTE ÇALIŞMAKAMA ÇOK ZOR BİZİM HERŞEYİMİZ OLAY ÖZELDE KORKUYORUM ÇOCUK OLUNCA İZİNDE ARTAR HASTALIĞI OSU BUSU DEMEKK KOVARLAR BÖYLE UYUZLAR
Sağol cnm dr cok ii bn istemeden ilçeye gidiyorm diye raporu kendiliğinden veriyo peki heyet raporu alinca maas kesintisi oluyo mu yada doğum izinlerini etkiliyo öuCanım eğer dayanılmazsa ve okula gidemiycek gibiysen görüş doktorunla heyet raporu al 2. Dönem için. Genelde vermek istemiyolar ama doktorun yaklaşımına bağlı biraz.
inşallah herşey yolunda gider canım çok geçmiş olsunKizlar bazilariniz bilir ayin 10unda bebegimi kaybettim durupdurrken hic bi sorun yokken patalojide temiz cikti bu 2. Olay bugun cerrhapasa genetik arastirma merkezine gidiyorum ins cozulcek biseydir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?