2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar herkes iyidir umarım
Sabah sağlık ocağında kan verdim doktorum bazı testler eksik demişti
Ebe muayene etti erkek bence dedi nerden anladın dedim tecrübe falan dedi guldu cumartesi belki öğreniriz
aa hayırlı sağlıklı olsun ikiside dünya tatlısı olur canım ama kızın var belki farklı istersin dilerim gönlündeki hayırlısıyla senin olur.benim kızım olursa ben gene kız isterdim kız kardeş dünyadaki en büyük servet biz 3 kızız allah hamdolsun çok mutluyum çocuğumda yaşasın isterim.ama allah ne derse kabulümdür.

Namazlarımı yarım yamalak kılıyorum hamilelikten beri, bundan istifade eden bir nefis var işte! Yoksa aynen senin gibi düşünürdüm önceden canım.
Çok iyi olmuş, çık tabi, ben şimdiye kadar hep onları düşündüm de ne oldu, düşünmeyeceksin, sallamayacaksın.. bende becerebilirsem öyle olacak bundan sonra..
Ben Ankara'dayım canım, bir inşaat firmasında ön muhasebe ve telefonlarada bakıyorum.
Doğumdan sonra çıkacağım işten, beni ararlar artık
Bebişede kayınvalidem bakar ama ben istemiyorum, 2 yıl ben bakacağım nasipse inşallah..

Kuzucuklar yüzük testi nasıl oluyor

canım alyansa ip takıyorsun avucunun üstüne koyup kaldırıyorsun ileri geri yada yuvarlak dönüyor ama ben anlamlarını doğru bilmiyorum onuda bilen arkadaşlar söylerse bende sevincem aynı hareketler eşinde de çıkıyor. 2 tane olcaksa sonra duruyor.allah bilir genede ama böyle birşey işte :)

Ah canım bu minnoşlar bize neler yaptırıyor üstelik ben din kültürü öğretmeniyim ama merak işte rabbim hayırlı sağlıklı evlat etsin saglikla kucağımıza alalım inş

Tabi canım Allâh bilir bizimkisi merak

Kan boüazdaki kılcallarla alakalı sorun yok bende de vardı ki bazen durduk yere tükürdüğümde de kan geliyordu evhamla bitmez kalan aylar kendine yazık

Kızlar koyu yeşil safra kusan oldu mu hep sariydi simdi koyu yeşil seklinde çıktı Korktum var mi başına gelen

canım ya sabah aç karnına bende çıkıyorum ve her cikaedigimda köyü yeşil bir sıvı çıkıyor ve boğazımm midem çok acıyor..
benimde başıma geliyor ama nedir ne değildir bilmiyorum 3 şubatta randevum

Benim içinde fark etmiyor canım sağlıklı olsun ama çevremdeki herkes erkek diyor eşim zaten kesin erkek olacak diyor :)

Dün akşam birşey yiyememiştim bulantıdan sanırım yiyememek safrayı yoğunlaştırdı kendimi buna inandırmak istiyorum içim içimi yiyecek yoksa

Vampir gibi oldum kac gundur geceleri uykusuz gunes cikinca uykulu duzenim yerle yeksan oldu rabbim simdiden alistiriyo heralde bebege Allah yardimcimiz olsun

Kızlar Şubat'ın 3 doğum günüm 20 oluyorum :) ve randevum subatin 3 de yani doğum günümde..
ve tam 13+2 civarı bişi olucaz acaba cinsiyet belli olur mu bana doğum günümde sürpriz yapar mı bebisim ne dersiniz?

Dün akşam birşey yiyememiştim bulantıdan sanırım yiyememek safrayı yoğunlaştırdı kendimi buna inandırmak istiyorum içim içimi yiyecek yoksa

canım sık dişini geçecek.
ben 6 haftadan beri çekiyordum son 5 gündür sadece sabah oluyor ve o olayı yaşıyorum..
Mide bosken öz suyunu cikarirmis.
mideyi boş birakmamak gerekiyor.
Ayva, tuzsuz peynir, Kraker vs atistirmak lazim

14 haftalık ken büyük ihtimalle belli olur inşallah Allah gönlüne göre verir sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız :)

14 haftalık ken büyük ihtimalle belli olur inşallah Allah gönlüne göre verir sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız :)

Inşallah canım hepimiz sağlıkla alırız kucagimiza.
desene babasının doğum gününde ogrenicez 17 Mart :) olsun canım sağlıkli olsun da :)

benim bugün ilk defa yeşil çıkınca korktum ama yorumun beni rahatlattı Allah razı olsun canım. canım aşırı derecede hiç birşey istemiyor anlamıyorum ne yesem herşeyden tiksindim krakerleri bile yiyemiyorum geçseydi hayırlısıyla şu günler.

canım ilk hamileliğimde benimde öyle oluyordu yiyememekten kustuğumda mide sıvısı geliyordu. kötü birşey yoktur ama içini ferahlatmak istersen doktorunu ara bilgi al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…