2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yanlış oldu düşünmüyorum

Zeytin çekirdeği ne canım reflüyü mü azaltıyor? Yok çalışıyorum zaten yemekten sonra yatamıyorum malesef :) İnşallah geçer hasta gibi hissediyorum kendimi bu tat yüzünden.

Günaydın hanımlar
Bilgisi olanlar bana yardımcı olabilirler mi?
7.ayım bittikten sonra ücretli doğum iznimi kullanacağım. Daha sonra işverenim beni işten çıkaracak işsizlik ödeneği alabilmem için. Bu 16 haftalık ücretli izin süresi kesinti sayılır mı, işsizik ödeneği alma hakkım olur mu?

ayy çık valla oh zaten dursan da fayda etmez hep bir bahane bulurlar söylencek.

sorma kıymet bilmezler burda arkadaş istifa etti bayada önemli biriydi o gidince ben gözde oldum daha çok iş bindi. sırf kıymetim olsun diye kart basıyordum çıkmıyordum ama bunlar kıymet asla bilmez çıkıcam keyifle ben çıkıyorum dicem.zam gelince sadaka verirler bu iş hayatı çok acımasız.mecbur olmasam durmam

Günaydınlar herkeze..
Dün gece 12de acile gittik eşimle, adamıda sürükledim, uykusuz bıraktım o saatte boş evhamlarım yüzünden..
Napıcaksam ben bu evhamlarla...
Bebişim büyüdüğünde daha beter olurum herhalde...İki güne bir acil bizi bekler o zaman

Ne kadar güzel söylemişssin Rabbim kısmet etmezse ne fayda... Maşallah öyle devam et.. Kaçıncı ayda kaybettin.. içerde kanama mı vardı

herkese Günaydın doktora gidecekelr guzel haberlerle gelin...bu arda ikili testi yaptirmayan ve ya yaptirmamayi dusunenler war mi

CNM BEN YAPTIRMAYI DÜŞÜNDÜM AMA DOKTOR BENİ 14 ŞUBATTA ÇAĞIRDI OZAMANDA GEÇMİŞ OLUYOR ZAMANI.GALİBA YAPTIRAMICAM

Şöyle söyleyim 1 yıl çalıştım, sonra çıktım işten 1 yıl sonra geri geldim.. ben istifa etmeyi düşünmüyorum canım.. neyse akışına bırakayım kısmet herşey..

aynen canım bakıyorum etrafıma evinde hamileliğini prensesler gibi yaşayanlar var bizde elalem bişey demesin diye konusunu bile açamıyoruz iş yerinde uykulu uykulu gezip duruyoruz.

Kızlar midemde resmen gaz var gur gur ses çıkarıyo nasıl geçirebilirim bunuu:)
Canım ben en başından beri çekiyorum gaz sıkıntısı. Ne bulantı ne kusma en büyük sıkıntım gaz.su içsem gaz yapıyo o derece artık. Süt içmiyorum bu yüzden haftalardır. Ben bi çare bulamadım bulursan bana da söyle.

Kızlar

Öğretmenim bnde kızlar 3 gün dersim var ki son hftlar müdür rapor hakki bitecek ne zaman gelck diyomş hakşi ama bulantilar cok kötü
Canım eğer dayanılmazsa ve okula gidemiycek gibiysen görüş doktorunla heyet raporu al 2. Dönem için. Genelde vermek istemiyolar ama doktorun yaklaşımına bağlı biraz.

aynen canım bakıyorum etrafıma evinde hamileliğini prensesler gibi yaşayanlar var bizde elalem bişey demesin diye konusunu bile açamıyoruz iş yerinde uykulu uykulu gezip duruyoruz.

AYNEN ÖYLE BAZEN KENDİME ACIYORUM AY HAMİLEYİM DİYORUM BENCE ÇOK AMA ÇOK MERHAMETLİ OLUNACAK BİR DURUM HAMİLE KADIN BENCE BAŞBAŞKA BİRŞEY AMA HİÇ ETRAFDA MERHAMETLİ İNSAN KALMAMIŞ YA HERKEZİN KALBİ BUKADAR KATIMI OLUR YA.ÇOK KÖTÜ ZMNDAYIZ.KEŞKE DEDİĞİN GİBİ DÜŞÜNMESEK BU PİSLİKLERİ YAN GELİP YATSAK.HIRSLANIYORUM BÖYLE OLUNCA GİT DİYORUM BAŞINDAN SAV GÖRSÜNLER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…