- 25 Ağustos 2011
- 334
- 233
- 83
- Konu Sahibi ayse1234512
- #9.801
Ben tatlarını unuttum bunlarınKebap yiyorum ben. Tavuk ve balıktan tiksindim. Ciğer ve kuşbaşı kebabı rahat yiyorum. Et dönerde yiyorum bazen.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben tatlarını unuttum bunlarınKebap yiyorum ben. Tavuk ve balıktan tiksindim. Ciğer ve kuşbaşı kebabı rahat yiyorum. Et dönerde yiyorum bazen.
aa hayırlı sağlıklı olsun ikiside dünya tatlısı olur canım ama kızın var belki farklı istersin dilerim gönlündeki hayırlısıyla senin olur.benim kızım olursa ben gene kız isterdim kız kardeş dünyadaki en büyük servet biz 3 kızız allah hamdolsun çok mutluyum çocuğumda yaşasın isterim.ama allah ne derse kabulümdür.Selam kızlar herkes iyidir umarım
Sabah sağlık ocağında kan verdim doktorum bazı testler eksik demişti
Ebe muayene etti erkek bence dedi nerden anladın dedim tecrübe falan dedi guldu cumartesi belki öğreniriz
Namazlarımı yarım yamalak kılıyorum hamilelikten beri, bundan istifade eden bir nefis var işte! Yoksa aynen senin gibi düşünürdüm önceden canım.canım yapma benden beter olamazsın ama düşündüm O ALLAHIN BİR KULU BEN VESİLEYİM bukadar rabbim ister verir onu ister alır acısı büyük olur ama rabbimde büyük dermanınıda verir.imtihan dünyası allaha teslim ol ne güzel oluyor.7,5 saati bilmiyolardı ben söyledim duyunca dediki avukat kesinlikle şirketde duramaz gidebiliyorsa gitsin demiş bende hergün araçla gidemem bişey olur kötü oluyorum bazen dedim onlarda ozaman kart bas napalım dediler bende tamam dedim arabayla geldiğim gitmek istediğimde giderim dedim tamam dediler bu hafta grip oluyo gibiyim dedim gidiyim az nazlanmış olayım öyle saat gelsin ben çıktım dicem müdür şok olcak genel müdürün bana böyle dediğini bilmiyor. ben kocaelindeyim canım müşteri temsilcisiyim bir firmada yurtiçi departmanda. sen nerdesin?iş ne?
Kuzucuklar yüzük testi nasıl oluyor![]()
Ben yaptirmadim ve yaptirmamayi dysunuyorumherkese Günaydın doktora gidecekelr guzel haberlerle gelin...bu arda ikili testi yaptirmayan ve ya yaptirmamayi dusunenler war mi
Ah canım bu minnoşlar bize neler yaptırıyor üstelik ben din kültürü öğretmeniyim ama merak işte rabbim hayırlı sağlıklı evlat etsin saglikla kucağımıza alalım inşGunaydin arkadaslar
isyeriyle sorun yasayanlar ,bulanti kanama yasayanlar dusuk riski olanlar bebegini kaybedenler rabbim yardimciniz olsun.
benim de bulantilarim tiksinmelerim artmaya basladi kusma yok cok sukur.dun yuzuk testini ben de yaptim ama eger dogru yaptiysam ve bu test dogruysa 2 kizim olacak gozukuyor.bir ogretmen ve inancli biri olarak bunlara inanmamam gerekiyor ama meraktan yaptim.saglikli olsunlar da innsallah.
allah kolayliklar versin
Tabi canım Allâh bilir bizimkisi merakcanım alyansa ip takıyorsun avucunun üstüne koyup kaldırıyorsun ileri geri yada yuvarlak dönüyor ama ben anlamlarını doğru bilmiyorum onuda bilen arkadaşlar söylerse bende sevincem aynı hareketler eşinde de çıkıyor. 2 tane olcaksa sonra duruyor.allah bilir genede ama böyle birşey işte :)
Kan boüazdaki kılcallarla alakalı sorun yok bende de vardı ki bazen durduk yere tükürdüğümde de kan geliyordu evhamla bitmez kalan aylar kendine yazıkKUSMA HABERLERİ VERMEK İSTEMİYODUM AMA BENİM ÇOCUĞUM Bİ TUHAF 3 AY OLDU BENİ KUSTURUYOR AZ ÖNCE KOŞTUM SONUNDA KAN GELDİ MİDEM YANDI BOĞAZIMA KADAR SİZCE TAHRİŞMİ OLDU KIZLAR GEÇENDE AYNISI OLDU KIRMIZI BİŞEYLER GELDİ BEN KAN DİYE DÜŞÜNDÜM DOKTORUDA ARICAK HALİM YOK.
Gecmis olsunKizlar bazilariniz bilir ayin 10unda bebegimi kaybettim durupdurrken hic bi sorun yokken patalojide temiz cikti bu 2. Olay bugun cerrhapasa genetik arastirma merkezine gidiyorum ins cozulcek biseydir
Kızlar koyu yeşil safra kusan oldu mu hep sariydi simdi koyu yeşil seklinde çıktı Korktum var mi başına gelen![]()
Benim içinde fark etmiyor canım sağlıklı olsun ama çevremdeki herkes erkek diyor eşim zaten kesin erkek olacak diyor :)aa hayırlı sağlıklı olsun ikiside dünya tatlısı olur canım ama kızın var belki farklı istersin dilerim gönlündeki hayırlısıyla senin olur.benim kızım olursa ben gene kız isterdim kız kardeş dünyadaki en büyük servet biz 3 kızız allah hamdolsun çok mutluyum çocuğumda yaşasın isterim.ama allah ne derse kabulümdür.![]()
canım ya sabah aç karnına bende çıkıyorum ve her cikaedigimda köyü yeşil bir sıvı çıkıyor ve boğazımm midem çok acıyor..
benimde başıma geliyor ama nedir ne değildir bilmiyorum 3 şubatta randevum![]()
Dün akşam birşey yiyememiştim bulantıdan sanırım yiyememek safrayı yoğunlaştırdı kendimi buna inandırmak istiyorum içim içimi yiyecek yoksa![]()
Kızlar Şubat'ın 3 doğum günüm 20 oluyorum :) ve randevum subatin 3 de yani doğum günümde..
ve tam 13+2 civarı bişi olucaz acaba cinsiyet belli olur mu bana doğum günümde sürpriz yapar mı bebisim ne dersiniz?
14 haftalık ken büyük ihtimalle belli olur inşallah Allah gönlüne göre verir sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız :)
canım sık dişini geçecek.
ben 6 haftadan beri çekiyordum son 5 gündür sadece sabah oluyor ve o olayı yaşıyorum..
Mide bosken öz suyunu cikarirmis.
mideyi boş birakmamak gerekiyor.
Ayva, tuzsuz peynir, Kraker vs atistirmak lazim
Dün akşam birşey yiyememiştim bulantıdan sanırım yiyememek safrayı yoğunlaştırdı kendimi buna inandırmak istiyorum içim içimi yiyecek yoksa![]()