2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hapsirik tutan varmi bazen sirt ustu hapsiriyorum kasigimin sag tarafina inanilmaz agri giriyor.birsey olurmu cok fena taktim.doktorlada randevum haftaya cuma.poff

Yani betanın değerleri var en az en fazla diye. Benim ilk betam 537 çıktı banada 4 haftalık dendi.sağlıklı bir gebelik olur inşallah hepimizin.hayırlı olsun gebeliğin
teşeküürler tahmin edilen hafta değilmiş sonradan 69bin e cıktı 11 gün sonra olmus sat a göre:)

canım doktor boş kese dedi bana
cnm üzme kendini sakin belki gec götünecektr keseyi de gec görmemiş miydn inşallah seninledr bebeğin ama yok dr un dediği doğru cikarsa da hamile kalabiliyosn bunu öğrenmil oldun hayirlisi olsun hakkinda bmm de az lekelenme olmuştu iğne oldum gecti şimdilik

Günaydın kızlar dün annem yanimdaydi o kadar yedirmiş ki bu sbh hüö acikmadan bulantisz uyandm çok güzeldi yoksa bnm bulantilar gidiyor mu yavastan

ya araba konusunda da kafam karıştı şimdi incelerden mi alayım direk hiçde sevmiyorum tecrübesizim ya bitek araba hevesim var sanki kendime alıyorum hahahahah

geçmiş olsun canım evet keseyi43. günde görebilmiştik şimdi 56. gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…