2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkese merhaba ben daha gebeliğimin biraz daha ilerlemesini bekliyorum bebek arabası, beşiği vs. için şimdi biraz erken gibi geliyor ilk olduğu için tecrübesizlikte olabilir tabi belki de erkenden araştırmak lazım ama tecrübeli arkadaşlara soracak çok şeyimiz olacak bu kesin. Kardeşimin 2 hafta sonra nişanı var nişan kıyafeti bakıyorum (bu arada bildiğiniz güzel abartı değil normal ama çokta hamile kıyafeti değil - bir site varsa özelden gönderirseniz bakarım) aşağıdaki linkteyi siteyi buldum belki bilenleriniz bakanlarınız vardır ben yeni buldum. ultrason görüntüleri de var hafta hafta hoşuma gitti umarım bu linki vermek yasak değildir- benim gibi bilmeyenlerde faydalanır diye düşündüm
http://www.e-hamile.net/hafta-hafta-gebelik-8-hafta/

kızlar nasıl bu takım?

ya aslında ben büyük beşik bile almayı düşünmüyorum en azından ilk birkaç ay. ilk başta şu cibinlikli sepet beşiklerden almak istiyorum. hem tekerlekli oluyorlar istediğin yere de taşıyabiliyorsun ama böyle takımlar görünce de insan heves ediyor.

Eklentiler

• kakule-bebek-odasi-bebek-odalari-007-20715-42-B.jpg
    kakule-bebek-odasi-bebek-odalari-007-20715-42-B.jpg
    189,5 KB · Görüntüleme: 92
herkese merhaba ben daha gebeliğimin biraz daha ilerlemesini bekliyorum bebek arabası, beşiği vs. için şimdi biraz erken gibi geliyor ilk olduğu için tecrübesizlikte olabilir tabi belki de erkenden araştırmak lazım ama tecrübeli arkadaşlara soracak çok şeyimiz olacak bu kesin. Kardeşimin 2 hafta sonra nişanı var nişan kıyafeti bakıyorum (bu arada bildiğiniz güzel abartı değil normal ama çokta hamile kıyafeti değil - bir site varsa özelden gönderirseniz bakarım) aşağıdaki linkteyi siteyi buldum belki bilenleriniz bakanlarınız vardır ben yeni buldum. ultrason görüntüleri de var hafta hafta hoşuma gitti umarım bu linki vermek yasak değildir- benim gibi bilmeyenlerde faydalanır diye düşündüm
http://www.e-hamile.net/hafta-hafta-gebelik-8-hafta/
canım 2 hafta sonra daha 10. haftanda olacaksın ve karnında bir değişiklik olmamış olacak. hamile için nişan kıyafeti aramana gerek yok bence normal her türlü kıyafetler olur daha bize

Bende park besik fikrinden baya uzaklastim sanirim ikeadaki cift kademeli uzun kenarlarindan biri cikarilabilen yataktan alicam hem ahsap hemde cilasi cocuklar icin tehlike olusturmuomus

Ben park yatak almıştım oğluma, boyu uzun gidiyordu, 6-7 aydan sonra yatıramadım. Kullanım süresi çok uzun değil bence. 6 aydan sonra odasında yatırma işini ben beceremedim, bana göre daha çok küçük oluyorlar. Çok küçük evlerde belki mümkün ama, büyük evlerde zor.

aşk olsun . bebeği aldın şimdi eşini annesine mi postalıyorsun.? cık cık cık. :KK20::KK20::KK20:
Yok cnm oyle sey olurmu sinirlendirdi beni topla esyalarini git dedim gitmedi bende annesini aradim almazsaniz bunu ben doktora gidip gebeligi sonlandiricm dedim anneside yazik sen gel kizim hamilelikten boyle sinirlisin dedi:)sonra bnm deli gitmedi tabii:)

Yok cnm oyle sey olurmu sinirlendirdi beni topla esyalarini git dedim gitmedi bende annesini aradim almazsaniz bunu ben doktora gidip gebeligi sonlandiricm dedim anneside yazik sen gel kizim hamilelikten boyle sinirlisin dedi:)sonra bnm deli gitmedi tabii:)
:KK53::KK53:

Neler var neler alinacak buhar makinasi ,odada hava temizleyici, biberon mama isitici,yogurt yapma makinasi,ev tipi ana kucagi,salincak,puset,baston puset,besik,oda takimi,uzaktan ates olcer,kisisel bakim urunlerine girmiyorum bile:)yumusak oyuncaklarrrr ve bir o kdar aklima bile gelmeyen ince ayrinti.ben bir hesapladim 10.000i buluyor herseyi bir anda yapmak isteyenler icin:))

Hrs ye ben genetik test icin gittim. Ortamini cok begendim. Herkes ilgili. Baska bi bilgim yok. Dokyorlar falan ....
Medicana hastanesine de benim 29 mayis hastanesinden kizimda gittigim doktor gecti. Nesrin fener. Super bi kadin. Cok enerjik guler yuzlu. Ama gecen sene normal dogumu 5 bin tl idi.
bende Nesrin Hanimda dogum yaptim. Cok rahat bir kadin hic hastalarini germiyordu. Bunda ise akrapole gidicem. Begenmezsem Nesrin Hanima giderim yine.

Neler var neler alinacak buhar makinasi ,odada hava temizleyici, biberon mama isitici,yogurt yapma makinasi,ev tipi ana kucagi,salincak,puset,baston puset,besik,oda takimi,uzaktan ates olcer,kisisel bakim urunlerine girmiyorum bile:)yumusak oyuncaklarrrr ve bir o kdar aklima bile gelmeyen ince ayrinti.ben bir hesapladim 10.000i buluyor herseyi bir anda yapmak isteyenler icin:))
oy ne yaptın arkadaşım sen.
yoğurt yapma makinasına gerek yok.
cam kavanozda yaparsın.
puset ve karyola . mama sandalyesi tamam da
mesela puseti ben ilk çocuğum doğduktan 2 ay sonra almıştım . zaten hemen koyup gezdiremiyorsun.
ateş ölçer i de doğduktan sonra aldım . illa uzaktan ölçmesine gerek yok. benimki koltukaltından ölçüyor.
oyuncak zaten dünya kadar getiriyor gelenler. kıyafet de öyle.
biberon ısıtıcısı neden alacaksın.

bu saydıklarının çoğu gereksiz canım çok abartmayalım :)

Ben park yatak almıştım oğluma, boyu uzun gidiyordu, 6-7 aydan sonra yatıramadım. Kullanım süresi çok uzun değil bence. 6 aydan sonra odasında yatırma işini ben beceremedim, bana göre daha çok küçük oluyorlar. Çok küçük evlerde belki mümkün ama, büyük evlerde zor.
park yatağın küçüktü galiba ben kızımı 3 yaşına kadar rahat yatırdım bizim kızda boyludur maşallah

park yatağın küçüktü galiba ben kızımı 3 yaşına kadar rahat yatırdım bizim kızda boyludur maşallah
benim oğlan da baya yattı.
ama sıkıldığı için abisinden kalan bebek karyolasına aldım. park yatağın her yeri kapalı olunca sıkıldı sanıyorum.
ama dediğin gibi büyük park yataklar.
105 cm di sanki benim yatağın boyu

oy ne yaptın arkadaşım sen.
yoğurt yapma makinasına gerek yok.
cam kavanozda yaparsın.
puset ve karyola . mama sandalyesi tamam da
mesela puseti ben ilk çocuğum doğduktan 2 ay sonra almıştım . zaten hemen koyup gezdiremiyorsun.
ateş ölçer i de doğduktan sonra aldım . illa uzaktan ölçmesine gerek yok. benimki koltukaltından ölçüyor.
oyuncak zaten dünya kadar getiriyor gelenler. kıyafet de öyle.
biberon ısıtıcısı neden alacaksın.
Araba tipi biberon mama isiticilar var ya bir yere giderken aniden lazim olur diye alicam.arkadasim almisti yogurt yapma makinasi cok pratik zamandan cok kazaniyorsunuz.uzaktan ates olcerde de ozellikle aktif cocuklarla hic kavga dovuse girmeden atesini olcebiliyorsunuz.bunlar cok satilan seyler tabii cok pratik ev hanimlarida var ama inanin ben oyle degilim:)herseyi en kolay sekilde halletmek isterim.zaten biz daha onceden belli bir butce ayirmistik bebis olmadan.eee anneler babalarda var ve her iki taraftanda ilk torun biraz masrafli olucak tabii:))

Araba tipi biberon mama isiticilar var ya bir yere giderken aniden lazim olur diye alicam.arkadasim almisti yogurt yapma makinasi cok pratik zamandan cok kazaniyorsunuz.uzaktan ates olcerde de ozellikle aktif cocuklarla hic kavga dovuse girmeden atesini olcebiliyorsunuz.bunlar cok satilan seyler tabii cok pratik ev hanimlarida var ama inanin ben oyle degilim:)herseyi en kolay sekilde halletmek isterim.zaten biz daha onceden belli bir butce ayirmistik bebis olmadan.eee anneler babalarda var ve her iki taraftanda ilk torun biraz masrafli olucak tabii:))
:KK53::KK53::KK53:
benim bu 3. olunca yoğurt konusunda ve ateş ölçme konusunda deneyimim çok. sadece anlından öptüğüm zaman bile ateşinin kaç olduğunu söyleyebilirim.
:KK53::KK53::KK53::KK53:

aman aman sakın kızlar biliyorum göz yakmıyor falan ama dalinin üretim fabrikası burada hatta eşimin çalıştığı yer bebeği olana dalin sepeti hediye veriyo kesinlikle kullanmam zaten eşimde nasıl üretildiğini görüyor hayatta kullandırtmaz. arada dalin şampuan getiriyorda merdivenleri silmeye apartman görevlisine veriyorum :)

neden şok oldum şimdi neden ki ne kullanalım onuda söyle ozaman

valla yoğurt makinesini görümcem aldı kaldırdı gereksiz buluyorum ben kendim yapıyorum ama sen bilirsin tabi cnm

Canim bu arabalar cok guzel oluyor ama cokta kullaniali degil. Oglumda chicco lite way kullandim. Ozellikle 6. Aydan sonra bu tarz arabalar cok kullanisli oluyor. Hemde cok hafif :)

hadi ya ama başlangıçda pusetli mecbur ya ondan diyorum bu olsun

Back