- 13 Ekim 2010
- 540
- 551
- 208
- Konu Sahibi ayse1234512
- #8.841
Kızlar sampuan konusunu konuşmuşsunuz, doğal organik sabunlar nasıl olur? Çok mu kurutur cildini? Ben kendim için bile dikkat etmeye çalışıyorum, bebek için daha hassas durum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yolk sac da mı yoktu canım hakkında hayırlısı olsun inşallahkızlar doktorum boş gebelik dedi 1 hafta sonra gene bakacakmış![]()
aman aman sakın kızlar biliyorum göz yakmıyor falan ama dalinin üretim fabrikası burada hatta eşimin çalıştığı yer bebeği olana dalin sepeti hediye veriyo kesinlikle kullanmam zaten eşimde nasıl üretildiğini görüyor hayatta kullandırtmaz. arada dalin şampuan getiriyorda merdivenleri silmeye apartman görevlisine veriyorum :)
sen ne zaman görmüştün canımCanmm kac haftaliksin bu gun seninde gec dollenmeydi belki gec olusucak![]()
KUZUM SAKİN OL İNŞALLAH DEĞİLDİR SAKIN STRES YAPMA ÜZÜLME GEREKİRSE 2 GÜN SONRA BAŞKA YERE GİT SAKİN OL.kızlar doktorum boş gebelik dedi 1 hafta sonra gene bakacakmış![]()
ikili test yapıyor mu devlet. ben 3. lü test yapıyorlar sanıyorum . her doktor yapıyor mu ki bu testi.
bana direk boş gebelik büyük ihtimal dedi o dediklerin ne bilmiyorum kese 15 mmyolk sac da mı yoktu canım hakkında hayırlısı olsun inşallah
ağlıyorum elimde değil bi hafta nasıl bekleyeceğim bilmiyorumKUZUM SAKİN OL İNŞALLAH DEĞİLDİR SAKIN STRES YAPMA ÜZÜLME GEREKİRSE 2 GÜN SONRA BAŞKA YERE GİT SAKİN OL.
6+4 De ama cok kucuktu alttan gormustu sana alttanbaktimisen ne zaman görmüştün canım![]()
bebeğin var olduğununu gösterirmiş canım alttan baktı mı peki için rahat etsin yarın başka bir doktora git başka hastaneye git hatta ultrason aleti de farklı olsunbana direk boş gebelik büyük ihtimal dedi o dediklerin ne bilmiyorum kese 15 mm
evet alttan da baktı göremedi6+4 De ama cok kucuktu alttan gormustu sana alttanbaktimi
alttan da baktı benim adet günü değerim 27 di kseseyi de geç görmüştüm ama korkuyorumbebeğin var olduğununu gösterirmiş canım alttan baktı mı peki için rahat etsin yarın başka bir doktora git başka hastaneye git hatta ultrason aleti de farklı olsun
Tek doktorla kalma baska bi hast aneye daha git canm allahim yardimcin olsun insallah melegin seninledirevet alttan da baktı göremedi![]()
Canım hamileliğin hayırlı olsun ilk önce allahım dağ salim kucağına almayı nasip etsin.bana göre kıza benziyorKizlar daha kucuguz 10 haftaligiz ama sizce cinsiyetimiz ne olabilir :)![]()
ilk kez mi muayene oluyosun. daha önce gitmemişmiydin. hayırlısı cnm bekle hiç belli olmaz geç yumurtlamadan dolayıda geç görünebilir.kızlar doktorum boş gebelik dedi 1 hafta sonra gene bakacakmış![]()
park yatağın küçüktü galiba ben kızımı 3 yaşına kadar rahat yatırdım bizim kızda boyludur maşallah
geç döllenme canım senin o zaman ben hiç kan testi yaptırmadım bundaalttan da baktı benim adet günü değerim 27 di kseseyi de geç görmüştüm ama korkuyorumadet günü değerin neydi
bende geç döllenme oldu 31 aralkta karından kese gördü 4-5 haftalık demiştiilk kez mi muayene oluyosun. daha önce gitmemişmiydin. hayırlısı cnm bekle hiç belli olmaz geç yumurtlamadan dolayıda geç görünebilir.
yok canım standart değiller bizim mesela 80 e 110 ölçüleri kapıdan geçmiyor maalesefBelki de küçüktür bilmem ki. Standart değil mi onlar?Boydan da değil de belki biraz dağınık yatıyordu oğlum ondan da olabilir, çok çarpıyodu kenarlara, gece çok sık uyanıyordu. O yüzden değiştirmek zorunda kaldık biz.