2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

valla yoğurt makinesini görümcem aldı kaldırdı gereksiz buluyorum ben kendim yapıyorum ama sen bilirsin tabi cnm
Allah Allah:))ya bzm bir arkadisimizin var bize bile yogurt yapiyordu arzum galiba.cok rahat diyor cocugu 3 yasina geldi hala kullaniyorlar tezgahin istunde duruyor oyle.surekli goruyorum bende yapip duruyor.herkesin degisik iste.bi de ben boyle degisik elektronik seyleri severm.corba makinasi bu tefalin actifry fritozu falan hemen aldim:))

C
bende senin gibi bulaşık makinesinde asla toz dışında deterjan kullanmıyorum, parlatıcı olarak sirke,elde bulaşık yıkamak için de yine içeriğinde kimyasal bulundurmayan bir markanın bulaşık deterjanını kullanıyorum :)
ben yumuşatıcı kullanıyorum ama amacım çamaşırlar koksun değil yumuşak olsun olduğu için o bilindik markaları kullanmıyorum..... gibi gibi. yani bu konuda azcık dikkat etmeye çalışıyorum
Canim migroslarda frosh diye bir marka var. Dogal icerikli. Istersen arastir bulasik mak. Camarsir mak. Ve bulasik deterjanlari var. Biraz pahali ama guzel temizliyor.

Allah Allah:))ya bzm bir arkadisimizin var bize bile yogurt yapiyordu arzum galiba.cok rahat diyor cocugu 3 yasina geldi hala kullaniyorlar tezgahin istunde duruyor oyle.surekli goruyorum bende yapip duruyor.herkesin degisik iste.bi de ben boyle degisik elektronik seyleri severm.corba makinasi bu tefalin actifry fritozu falan hemen aldim:))

HAHHA :) DORĞRUDUR CANIM BENDE SEVERİM DE ALMAM :)

aynen benimki de 'o kız zaten' diyo. konuşan çokta enteresan olanı benim çevremde en çok konuşan tür erkek onu ye bunu yap. kızıyorum doktorum istemiyo diyorum. boşver doktoru ye sen diyecek kadar boş kafalılar var.

YA BANADA KOCAKARILAR KOCAKARI LAFLARINA BAKMA DİYORLAR GÜLERMİSİN AĞLARMISIN:KK70::KK70::KK70::KK70:

C

Canim migroslarda frosh diye bir marka var. Dogal icerikli. Istersen arastir bulasik mak. Camarsir mak. Ve bulasik deterjanlari var. Biraz pahali ama guzel temizliyor.
temizlik ürünlerinde doğal içerikli kullandığım bir marka var ama yine de bakarım fiyat karşılaştırması için saol :) malum doğal oldukları için biraz fiyatları farklı oluyor ama olsun ailemin ve benim sağlığımdan hele hele bebeğimin sağlığından daha önemli değil sonuçta fiyatları. üstelik avantajını da buldum, madem kullanıyorum dedim satış temsilcisi olarak üye oldum hem daha ucuza alıyorum hemde indirimde oldukça hemen haberim oluyor daha da ucuza alıyorum :)

Neler var neler alinacak buhar makinasi ,odada hava temizleyici, biberon mama isitici,yogurt yapma makinasi,ev tipi ana kucagi,salincak,puset,baston puset,besik,oda takimi,uzaktan ates olcer,kisisel bakim urunlerine girmiyorum bile:)yumusak oyuncaklarrrr ve bir o kdar aklima bile gelmeyen ince ayrinti.ben bir hesapladim 10.000i buluyor herseyi bir anda yapmak isteyenler icin:))
hahahaha benim adama söylesem bunları alıcaz diye kalp krizi geçirir :) naptın sen arkadaşım 10.000 :) araba mı alıyosun hayırdır hanım der :KK70:

Kizlar daha kucuguz 10 haftaligiz ama sizce cinsiyetimiz ne olabilir :) :nazar::nazar::nazar:

Eklentiler

• 20150112_185836.jpg
    20150112_185836.jpg
    78,3 KB · Görüntüleme: 100
  • 20150112_185753.jpg
    20150112_185753.jpg
    98,9 KB · Görüntüleme: 89
Yok cnm oyle sey olurmu sinirlendirdi beni topla esyalarini git dedim gitmedi bende annesini aradim almazsaniz bunu ben doktora gidip gebeligi sonlandiricm dedim anneside yazik sen gel kizim hamilelikten boyle sinirlisin dedi:)sonra bnm deli gitmedi tabii:)

HAHHA NE GÜZEL YAPMIŞSSIN ACIMICAN ERKEKLERE BEN MELEK GİBİYİMDE NOLUYO.ARADA DELİREN GENE O ÜZÜLEN BEN :( HER ZAMAN PRENSESMİŞİM GİBİ DAVRANIYOR AMA BAZEN KIZMASI BİLE BENİ ÜZÜYO:(

ARKADAŞLAR BEN ODASINDA 1 DÜNYA OYUNCAĞI OLMASINA İZİN VERMİCEM Bİ YAZAR İKİZLERİNE BİR OYUNCAK ALDIMI BİRDE KİTAP ALIYORMUŞ SIKILDIKÇA OYUNCAKLARINI ÇIKARIYORMUŞ ÇOCUK AÇ GÖZLÜ OLMAZ NE GÜZEL ALDIKLARINIDA SAKLAR YAVAŞ YAVAŞ VERİRİM İNŞ TÜM DİLEKLERİM OLUR.

SEBAMED PAHALI AMA BEBEK İÇİN DEĞER NAPALIM
canım ben şampuan olarak baya bir sebamed kullandım güneş kremi olarak da sebamed tercihim malum Antalya da oturuyoruz kızımın saçlarını hiç kesmedik şimdi totosunda benim için hep 3 yıl önemliydi sanki üç yıldan sonra şampuanını değiştirdim dalin kullanıyorum bir yıldır çok da sakınmamak lazım aslında ben mesela primanın beyaz paket olan care ürününü kullandım çok pahalı diğer bezlere göre bez bırakmaya yakın normal prima aldık poposu acayip pişik oldu diğerine alıştığı için bunda o hatayı yapmayacağım direk normal prima yeter :)

Back