2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

eylül harika yazmışsın benim en çok isyan eden yeter bulantı keselim bunları konuşalım diyen bayılıyorum şimdi böyle tecrübeli anneleri dinlemekten çok mutluyum. benim beğendiğim araba casual cadıllac çift yönlü oluyor düz yatıyor oturma şekli oluyor baya detaylı güzel fiyatıda pier cardinlere göre uygun gibi sen ne dersin 699-799 arası. bizde kız olursa ela istiyoruz :) ama erkek hissediyorum ben kuzey olucak inş.sen başka tüm deneyimlerini anlat canım mesela bebek temizlik ürünlerinde neleri tavsiye edersiniz??
Bebek arabasinin cift tarafli olmasini ben de oneriyorum kesinlikle cok iyi oluyo.
Biz isim dusunmedik. Kizimin adi neda. Kizlariniza dusunurseniz farkli isim :KK49: oglumunki esat ti

GEÇEN TV DE İZLEDİM BEBEĞİN MALZEMELERİNİ PORSELEN BIÇAKLA KESİN DİYOR.6. AYDA YUMUŞAK KAŞIKLA BAŞLAYIN DİYOR İLK OLARAK. VE MEYVE PÜRELERİNİ KENDİNİZ CAM RENDEYLE YAPIN DİYORLAR.

upload_2015-1-14_9-30-8.png
KIZLAR BU BENİM İSTEDİĞİM ARABA :KK37:

Ablaminki bundan. Normalde memnun ama katlaninca cok yer kaplio bagajda die biraz dertliler.
Bi de onunde masa olsun bence ya ben cok ihtiyac duymustum masaya

ya işte masa yok :( aslında katlandımı küçük gibi videosunda bide bu modeller hep büyük maalesef bir baston gibi olmuyor hiç biri öyle değilmi

günaydın canım dun görmedim yogunluktan kusura bakma doktorum muhtemelen laboratuvara göndericek dıye düşünüyorum ama kesın olarak 24 unde gıttıgımde bellı olucak nerde yaptıracağım ama bebeğe bakmak için gittim dedım ya medıcana da sordum 2 lı test 170 lira dedi canım eger doktorum yönlendirmez ise oraya giderim diye düşünüyorum

Günaydın canım,
ikili test için devlet hastanesine gitsene. Sonucunu alır kendi doktoruna gösterirsin.
Benim şuan 3 yaşında oğlum var onda öyle yaptım bunda da randevu aldım gene devlette yaptırcam inşallah.
Doktor surda yaptır yada burda yaptır diyemez yaptırmanı önerir sadece.

Günaydın canım,
ikili test için devlet hastanesine gitsene. Sonucunu alır kendi doktoruna gösterirsin.
Benim şuan 3 yaşında oğlum var onda öyle yaptım bunda da randevu aldım gene devlette yaptırcam inşallah.
Doktor surda yaptır yada burda yaptır diyemez yaptırmanı önerir sadece.
canım benım doktorum kayınvalıdemın çocukluk arkadaşı onun muayenesının orda hemen laboratuar var belkı oraya yonlendırır bılmıyorum ama eger yonlendırmezse zaten bende ozelde yaptırmam gıderım devlette yaptırırım ozelden sadece fıyat almıştım bu arada Allah bağışlasın evlatlarını ne güzel ikinci çocuk :)

Günaydın Kızlar,
Dün doktora gittim. Çok şükür bir sıkıntı yok. Doktora gitmediğim arada 2 kez açık kırmızı az miktarda kanamam oldugunu söyledim içerde bir sıkıntı yok muhtemelen rahim büyümesinden olmustur dedi. Bol sıvı al dedi. Mide bulantısından su içemiyorum dedim olsun meyve suyu iç, ayran iç, çay iç yeterki sını al dedi.
ikili testi öneriyorum dedi. Ben zaten randevu aldım 20 ocakta devlet hastanesinde yaptırıcam dedim tamam dedi.
işte böyle kızlar. Çok şükür rabbime.

canım benım doktorum kayınvalıdemın çocukluk arkadaşı onun muayenesının orda hemen laboratuar var belkı oraya yonlendırır bılmıyorum ama eger yonlendırmezse zaten bende ozelde yaptırmam gıderım devlette yaptırırım ozelden sadece fıyat almıştım bu arada Allah bağışlasın evlatlarını ne güzel ikinci çocuk :)

İstediği kadar çocukluk arkadaşı olsun. Para senden çıkıcak sonuçta dimi ama.
Sana ikili test öneriyorum dediği zaman ben randevu aldım devlette yaptırıcam onu de geç :)
Ben öyle dedim valla. Ben de fiyat aldım 240 tl dedi. o kadar sigortamız var bari testlerimiz orda yapılsın.
Amin canım cümlemizin evlatlarını bagıslasın inşallah. Evlat candır can.

İstediği kadar çocukluk arkadaşı olsun. Para senden çıkıcak sonuçta dimi ama.
Sana ikili test öneriyorum dediği zaman ben randevu aldım devlette yaptırıcam onu de geç :)
Ben öyle dedim valla. Ben de fiyat aldım 240 tl dedi. o kadar sigortamız var bari testlerimiz orda yapılsın.
Amin canım cümlemizin evlatlarını bagıslasın inşallah. Evlat candır can.
aynen canım ben zaten kimseye mınnet kalmakda ıstemıyorum oyle tabı çalışıyorum sigortadan bu zamanda yararlanmayacaksam ne zaman yararlanıcam

Günaydın kızlar.. Ben de çok kasık ağrısı var, biraz da belim ağrıyor. Dün çok duramadım ev işi yaptım. Bugün çok ağrım var. Acaba normal midir beklesem mi yoksa doktora gitsem mi? İltihap falan mı var acaba :KK43:

Bir de doktora gitsem alttan muayene etmez di mi?

Aynen öyle valla.
200-240 lira ile bebişlere ciciler alırız.
ya ben bu aralar cinsiyetini çok merak etmeye başladım :( tabıkı sağlıklı olması en onemlısı rabbım hayırlı sağlıklı evlat nasıp etsın ınsAllah ama ınsanlar sordukça daha cok böyle heyecan yapıyorum bu sefer merak edıyorum :( :(

ya ben bu aralar cinsiyetini çok merak etmeye başladım :KK43: tabıkı sağlıklı olması en onemlısı rabbım hayırlı sağlıklı evlat nasıp etsın ınsAllah ama ınsanlar sordukça daha cok böyle heyecan yapıyorum bu sefer merak edıyorum :KK43: :KK43:
:)benim icime erkek doğuyor du bir kaç kere rüyamda da erkek gordum ama şimdi kız görüyorum hep :)hayirlis i

Ben rüyamda da görmüyorum veya hatırlamıyorum :) :)

BEN SÜREKLİ KIZ GÖRÜYORUM AMA ERKEK HİSSEDİYORUM. İLK EVLENDİĞİMDE DE ÇOK GÜZEL BİR ERKEK BEBEK GÖRMÜŞTÜM. HAYIRLI VE SAĞLIKLI OLSUN YETER NE OLDUĞUNU BİLMEDEN ŞUAN KARŞILIKSIZ SEVİYORUZ İŞTE ANNELİK BU İKİSİNEDE AŞIK OLUCAZ AMA İNSAN TABİKİ MERAKDA EDİYOR.

:rolleyes:Slm kizlar çok konuşma birikmiş yine .
Alışveriş muhabbetleri başlamış ne güzel. .. acele etmeyin derim öncelikle ama bakmaktan da geri durmayın .
biz bu ara fena değiliz şükür. Bulantı larda azaldı.
Öpüyorum herkesi ...

Back