2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar benim iki göğüsümde eşitti. Şimdi sol göğüsüm daha çok büyüdü. Sağ ona göre daha ufak kaldı. Aynı durumu paylaşan var mı?

Arkadaşlar benim iki göğüsümde eşitti. Şimdi sol göğüsüm daha çok büyüdü. Sağ ona göre daha ufak kaldı. Aynı durumu paylaşan var mı?

Bir rivayete göre sol göğüs sağ göğüsten büyük olursa bebek kız olurmuş :) ben de kız istediğimden hep bakıyorum sol göğsüm daha büyük mü diye ama benim ikisi aynı :KK45:

Bir rivayete göre sol göğüs sağ göğüsten büyük olursa bebek kız olurmuş :) ben de kız istediğimden hep bakıyorum sol göğsüm daha büyük mü diye ama benim ikisi aynı :KK45:

Senin ne zaman belli olacak cinsiyet?

Himm evet haklisiniz ...

Evet kıZımda baya masraf yaptık.. Gereksiz çok şey oluyo hele kıyafetler çoğunu giydiremeden büyüdü.. Bide bisürü hediyede geliyo.. En gerekli ihtiyaçları alın.. Şimdi benim okDar olmaz kızımınkileri kullanır artık inşallah..[/QUOTE]
Evett bende öyle düşünüyorum zaten birçok hediye geliyor günlük giyebileceği zibin filan alacağım bolca .başka.bir şey dusunmuyorum

yarın bebğimin kalbi atıyormu diye kontrole gidicez geçen hafta duyamadık malesef. ama ben elim ayağım tutmuyor sanki çok korkuyorum ,çok yorgunum, çok çaresiz hisseeiyorum. biliyorum herşey Allah tan benim hiç bir müdahalem olamaz ama endişelenmeden duramıyorum çok moralim bozuk

Elbette kayar ama kısmetimizde ne varsa o. O kısmet etmeyince olmuyor. Kimine hiç evlat vermiyor mesela. Allahımıza çok şükür..

Tabii ki öyle, kimse aksini iddia etmez zaten... İnsanoğlunun tabiatı olmayanı istemek. Her zaman önce sağlık ister, eminim her anne.. Ve her türlü de sever evladını.

yarın bebğimin kalbi atıyormu diye kontrole gidicez geçen hafta duyamadık malesef. ama ben elim ayağım tutmuyor sanki çok korkuyorum ,çok yorgunum, çok çaresiz hisseeiyorum. biliyorum herşey Allah tan benim hiç bir müdahalem olamaz ama endişelenmeden duramıyorum çok moralim bozuk

Cnm inşallah duyarsın.. Yarın buradan güzel haberlerini bekliyoruz..herşeyin hayırlısı cnm..

İçini ferah tut canım inş o güzel pıt pıtları duyarsın

Kızlar 8+5iz bugün karnımda şişlik hissediyorum taş gibi sanki belim de ağırıyor yaşayan varmı

Ankaranin neresindesin
canım ben yenimahalledeyim..

Günaydın bnde ankaradayim yeni sayilirm bzde esimle cok arastrdik cok iyi ozel hastaneler var acibadem hrs medicana gibi ama çok pahalı bn özel Keçiören hastanesinde bi dktr buldm oraya gdyorum şimdilik memnunum doğumda yaptırıyor op dktr çünkü
hrs yi ve medicana yı merak ediyorum aslında.. araştırma aşamasındayım.. kimi iyi diyor kimi kötü.. ilgili mi doktorun nasıl?

canım ben başkent hastanesine gidiyorum doğumuda Allah izin verirse orda yapmayı düşünüyorum kendi doktorumda:)
hayırlısı olsun inş.. doktorunun adı neydi?

Canımm bende yarın kalp atışlarını duymaya gideceğim inşallah ikimizde hayırlısıyla bebişlerimizi görür kalbini dinleriz :)

iyi akşamlar kızlar
dün gece elektrikler gitti bu akşam geç saat yeni geldi
alış veriş konularına geçilmesine çok sevindim daha önce bende isyan etmiştim bulantıları okumaktan :)
bende fikirlerimi anlatayım
* öncelikle bebeği sallamaya alıştırmak sizin elinizde bebek doğduğunda sallanmayı bilmiyor sonuçta ben kızımı hiç sallamadım kaynanam sallamaya çalıştığında aldım elinden ve bir kaç kez uyardım bu bebek sallanmayacak diye mememde uyurdu yatağına koyardım biraz büyüdüğünde biberon içerken dalardı o kadar böyle büyüdü gitti
* biz park yatak aldık çok uzun zaman idare etti bizi kesinlikle oda yapana kadar en ideali
* arabanın çift taraflı olmasına dikkat edin
* çok hevesleneceksiniz ama çok kıyafet almayın mesela biz yeni doğan için aldık hep ama bizim kız biraz iriydi fazla giyemedi pişman olduk bebek doğduktan sonra da alış veriş yapmak çok keyifli
neyse daha çok tekrarlanacak bunlar nasılsa daha yolun başındayız ama bunları konuşmak keyifli :)
isme gelirse kız olursa ablası Ela Deniz istiyor oğlumuz olmayacakmış ona göre :)

Bulantısı olan var mı? Benim bulantıdan ağzıma hep sular geliyor ve midemde böyle kaynama var. Hep içim bulanıyor gün içinde öğürüyorum :S

Bir an geliyor surekli hapsiriyorum.simdi yine oldu kasigima bir sanci girdi anlatamam.gecen gunde olmustu dr a gttim sonra problem yoktu simdi varmidir diye korkuyorum.varmi boyle hApsiran

İyi geceler. İlk hamileliğimde öyle bir şey yaşamıştım. İlk zamanlar hapşırırdım sürekli sonra geçti. İnternette araştırdım bazı gebeliklerde olurmuş. Hatta bebeğin rahime tutunması için yararlı olduğunu söyleyenler bile olmuştu o Amanlar.

Back