- Konu Sahibi ayse1234512
- #8.681
Arkadaşlar benim iki göğüsümde eşitti. Şimdi sol göğüsüm daha çok büyüdü. Sağ ona göre daha ufak kaldı. Aynı durumu paylaşan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar benim iki göğüsümde eşitti. Şimdi sol göğüsüm daha çok büyüdü. Sağ ona göre daha ufak kaldı. Aynı durumu paylaşan var mı?
Bir rivayete göre sol göğüs sağ göğüsten büyük olursa bebek kız olurmuş :) ben de kız istediğimden hep bakıyorum sol göğsüm daha büyük mü diye ama benim ikisi aynı![]()
4 hafta sonra gidicem doktora, o zaman cinsiyeti söylerim demişti doktorum. Sen ne istiyosun kız mı erkek miSenin ne zaman belli olacak cinsiyet?
Sağlıklı, sıhhatli, bir de hayırlı olursa daha ne isterim![]()
Himm evet haklisiniz ...
Orası öyle.. ilk bebeğin demek kiikincide insanın ister istemez gönlü birinden yana oluyor çünkü
Elbette kayar ama kısmetimizde ne varsa o. O kısmet etmeyince olmuyor. Kimine hiç evlat vermiyor mesela. Allahımıza çok şükür..
yarın bebğimin kalbi atıyormu diye kontrole gidicez geçen hafta duyamadık malesef. ama ben elim ayağım tutmuyor sanki çok korkuyorum ,çok yorgunum, çok çaresiz hisseeiyorum. biliyorum herşey Allah tan benim hiç bir müdahalem olamaz ama endişelenmeden duramıyorum çok moralim bozuk
İçini ferah tut canım inş o güzel pıt pıtları duyarsınyarın bebğimin kalbi atıyormu diye kontrole gidicez geçen hafta duyamadık malesef. ama ben elim ayağım tutmuyor sanki çok korkuyorum ,çok yorgunum, çok çaresiz hisseeiyorum. biliyorum herşey Allah tan benim hiç bir müdahalem olamaz ama endişelenmeden duramıyorum çok moralim bozuk
canım ben yenimahalledeyim..Ankaranin neresindesin
hrs yi ve medicana yı merak ediyorum aslında.. araştırma aşamasındayım.. kimi iyi diyor kimi kötü.. ilgili mi doktorun nasıl?Günaydın bnde ankaradayim yeni sayilirm bzde esimle cok arastrdik cok iyi ozel hastaneler var acibadem hrs medicana gibi ama çok pahalı bn özel Keçiören hastanesinde bi dktr buldm oraya gdyorum şimdilik memnunum doğumda yaptırıyor op dktr çünkü
hayırlısı olsun inş.. doktorunun adı neydi?canım ben başkent hastanesine gidiyorum doğumuda Allah izin verirse orda yapmayı düşünüyorum kendi doktorumda:)
Tabii ki öyle, kimse aksini iddia etmez zaten... İnsanoğlunun tabiatı olmayanı istemek. Her zaman önce sağlık ister, eminim her anne.. Ve her türlü de sever evladını.
Canımm bende yarın kalp atışlarını duymaya gideceğim inşallah ikimizde hayırlısıyla bebişlerimizi görür kalbini dinleriz :)yarın bebğimin kalbi atıyormu diye kontrole gidicez geçen hafta duyamadık malesef. ama ben elim ayağım tutmuyor sanki çok korkuyorum ,çok yorgunum, çok çaresiz hisseeiyorum. biliyorum herşey Allah tan benim hiç bir müdahalem olamaz ama endişelenmeden duramıyorum çok moralim bozuk