- Konu Sahibi ayse1234512
- #8.701
Bulantınız var mı? Sosyal hayatımı çok etkiliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
katılıyorum sallama konusuna benim oğlumda çok ağlıyordu kucak istiyordu bir günü emme ve alt değiştirme dışında almadım kucağıma nasıl ağlıyor içim gitti ama iki gün sonunda zafer benim oldu. şimdi sallanmasa bile kucağıma gelip koklaya koklaya uyuyor kuzum benimiyi akşamlar kızlar
dün gece elektrikler gitti bu akşam geç saat yeni geldi
alış veriş konularına geçilmesine çok sevindim daha önce bende isyan etmiştim bulantıları okumaktan :)
bende fikirlerimi anlatayım
* öncelikle bebeği sallamaya alıştırmak sizin elinizde bebek doğduğunda sallanmayı bilmiyor sonuçta ben kızımı hiç sallamadım kaynanam sallamaya çalıştığında aldım elinden ve bir kaç kez uyardım bu bebek sallanmayacak diye mememde uyurdu yatağına koyardım biraz büyüdüğünde biberon içerken dalardı o kadar böyle büyüdü gitti
* biz park yatak aldık çok uzun zaman idare etti bizi kesinlikle oda yapana kadar en ideali
* arabanın çift taraflı olmasına dikkat edin
* çok hevesleneceksiniz ama çok kıyafet almayın mesela biz yeni doğan için aldık hep ama bizim kız biraz iriydi fazla giyemedi pişman olduk bebek doğduktan sonra da alış veriş yapmak çok keyifli
neyse daha çok tekrarlanacak bunlar nasılsa daha yolun başındayız ama bunları konuşmak keyifli :)
isme gelirse kız olursa ablası Ela Deniz istiyor oğlumuz olmayacakmış ona göre :)
iyi akşamlar kızlar
alış veriş konularına geçilmesine çok sevindim daha önce bende isyan etmiştim bulantıları okumaktan :)
* öncelikle bebeği sallamaya alıştırmak sizin elinizde bebek doğduğunda sallanmayı bilmiyor sonuçta ben kızımı hiç sallamadım kaynanam sallamaya çalıştığında aldım elinden ve bir kaç kez uyardım bu bebek sallanmayacak diye mememde uyurdu yatağına koyardım biraz büyüdüğünde biberon içerken dalardı o kadar böyle büyüdü gitti
* biz park yatak aldık çok uzun zaman idare etti bizi kesinlikle oda yapana kadar en ideali
* çok hevesleneceksiniz ama çok kıyafet almayın mesela biz yeni doğan için aldık hep ama bizim kız biraz iriydi fazla giyemedi pişman olduk bebek doğduktan sonra da alış veriş yapmak çok keyifli
neyse daha çok tekrarlanacak bunlar nasılsa daha yolun başındayız ama bunları konuşmak keyifli :)
isme gelirse kız olursa ablası Ela Deniz istiyor oğlumuz olmayacakmış ona göre :)
hımmm tabii haklısın canım ama deli gibi sallamak değilde, zaten çok hafif sallanıyor o beşikler.. mesela park yataklar çok hafif sallanıyor..
Şimdi ki bebişler elde avuçta durmuyor gördüğüm kadarıyla:) Ondan gerekir mi acaba diye tereddüt ediyorum bende..
Sana tamamen katılıyorum, çok minnaklar anneden ve sütünden başka bir şey bilmiyorlar ki bebek odası sadece annenin hevesi başka bir artısı yok, birde gelen giden olursa ayyyy ne şeeekeer diye bakar..
Bende 3-4 yaşından sonra en güzelini alacağım inşallah..
Bebekten ziyade çocuk odası olacak inşallah..
Çoğu arkadaşım öyle yaptı bebekken park yatak alıp, sonra en güzel odayı döşediler..
Tesekkurederimartik bulanti Allahin emri gibi bisi bizim ay sonu hamisleride bi kac haftaya rahatlar ins
![]()
iyi akşamlar kızlar
Tatlim hapşururken de öldürürken de hafif batma oluyor.telaş etmeye gerek yok canım.gayet normalBir an geliyor surekli hapsiriyorum.simdi yine oldu kasigima bir sanci girdi anlatamam.gecen gunde olmustu dr a gttim sonra problem yoktu simdi varmidir diye korkuyorum.varmi boyle hApsiran
Ay ne zormus bi seyi kullanmak zorunda olmak. Allah diyabet hastalarina kanserlere yardim etsin.Normal canım. Çekerken iğneyi yavaş Çek canım.
günaydın canım dun görmedim yogunluktan kusura bakma doktorum muhtemelen laboratuvara göndericek dıye düşünüyorum ama kesın olarak 24 unde gıttıgımde bellı olucak nerde yaptıracağım ama bebeğe bakmak için gittim dedım ya medıcana da sordum 2 lı test 170 lira dedi canım eger doktorum yönlendirmez ise oraya giderim diye düşünüyorumÇok haklısın.
mümkün olsa heran doktora gitcez. Bu kadar evhamda normal mi bilemedim valla.
Doktorumada sinir oldum nedir bu yahu 1 ay randevuları dolumu olur insanın
ikili testi nerde yaptırcaksın fiyatı ne canım.
daha sonrasında odasını ayırmakta zorlanmazsın inşallah çünkü 1-1.5 yaşlarında baya bilinçli oluyorlar ayırması zor oluyor dıye duydumHmmm anladım canım telsizleri biz de alacağız benim çocuk odam ile y.odasına baya uzak.bir bir buçuk yaşına kadar yanımda yatiririm kuzucuğu kismetse.
Bize haber ver canmyarın bebğimin kalbi atıyormu diye kontrole gidicez geçen hafta duyamadık malesef. ama ben elim ayağım tutmuyor sanki çok korkuyorum ,çok yorgunum, çok çaresiz hisseeiyorum. biliyorum herşey Allah tan benim hiç bir müdahalem olamaz ama endişelenmeden duramıyorum çok moralim bozuk
canım ben yenimahalledeyim..
hrs yi ve medicana yı merak ediyorum aslında.. araştırma aşamasındayım.. kimi iyi diyor kimi kötü.. ilgili mi doktorun nasıl?
hayırlısı olsun inş.. doktorunun adı neydi?
Ben de seni merak etmistim nerelerde hic girmiyo dieMerhaba 2 gündür takip edemedim 50 sayfa gecikmişim okuyamicam sanirim..umarım herşey yolundadır ve bebisler sağlıklıdır .
Ben ve bebeğim iyiyizdir inşallah bulantı yogun değil şükür. . pazartesi kontrolümuz var zmn geçsin die sabırsızlanıyorum![]()