2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba 2 gündür takip edemedim 50 sayfa gecikmişim okuyamicam sanirim..umarım herşey yolundadır ve bebisler sağlıklıdır .
Ben ve bebeğim iyiyizdir inşallah bulantı yogun değil şükür. . pazartesi kontrolümuz var zmn geçsin die sabırsızlanıyorum :anneadayı::nazar:

iyi akşamlar kızlar
dün gece elektrikler gitti bu akşam geç saat yeni geldi
alış veriş konularına geçilmesine çok sevindim daha önce bende isyan etmiştim bulantıları okumaktan :)
bende fikirlerimi anlatayım
* öncelikle bebeği sallamaya alıştırmak sizin elinizde bebek doğduğunda sallanmayı bilmiyor sonuçta ben kızımı hiç sallamadım kaynanam sallamaya çalıştığında aldım elinden ve bir kaç kez uyardım bu bebek sallanmayacak diye mememde uyurdu yatağına koyardım biraz büyüdüğünde biberon içerken dalardı o kadar böyle büyüdü gitti
* biz park yatak aldık çok uzun zaman idare etti bizi kesinlikle oda yapana kadar en ideali
* arabanın çift taraflı olmasına dikkat edin
* çok hevesleneceksiniz ama çok kıyafet almayın mesela biz yeni doğan için aldık hep ama bizim kız biraz iriydi fazla giyemedi pişman olduk bebek doğduktan sonra da alış veriş yapmak çok keyifli
neyse daha çok tekrarlanacak bunlar nasılsa daha yolun başındayız ama bunları konuşmak keyifli :)
isme gelirse kız olursa ablası Ela Deniz istiyor oğlumuz olmayacakmış ona göre :)
katılıyorum sallama konusuna benim oğlumda çok ağlıyordu kucak istiyordu bir günü emme ve alt değiştirme dışında almadım kucağıma nasıl ağlıyor içim gitti ama iki gün sonunda zafer benim oldu. şimdi sallanmasa bile kucağıma gelip koklaya koklaya uyuyor kuzum benim :KK36:
aynen bende ne özenerek tulumlar almıştım oğluma ama hızla uzadığı için hiç birini giyemedi öyle tertemiz sakladım onları nasipse ikincisine inşallah :KK71:

iyi akşamlar kızlar
alış veriş konularına geçilmesine çok sevindim daha önce bende isyan etmiştim bulantıları okumaktan :)
* öncelikle bebeği sallamaya alıştırmak sizin elinizde bebek doğduğunda sallanmayı bilmiyor sonuçta ben kızımı hiç sallamadım kaynanam sallamaya çalıştığında aldım elinden ve bir kaç kez uyardım bu bebek sallanmayacak diye mememde uyurdu yatağına koyardım biraz büyüdüğünde biberon içerken dalardı o kadar böyle büyüdü gitti
* biz park yatak aldık çok uzun zaman idare etti bizi kesinlikle oda yapana kadar en ideali
* çok hevesleneceksiniz ama çok kıyafet almayın mesela biz yeni doğan için aldık hep ama bizim kız biraz iriydi fazla giyemedi pişman olduk bebek doğduktan sonra da alış veriş yapmak çok keyifli
neyse daha çok tekrarlanacak bunlar nasılsa daha yolun başındayız ama bunları konuşmak keyifli :)
isme gelirse kız olursa ablası Ela Deniz istiyor oğlumuz olmayacakmış ona göre :)

eylül harika yazmışsın benim en çok isyan eden yeter bulantı keselim bunları konuşalım diyen bayılıyorum şimdi böyle tecrübeli anneleri dinlemekten çok mutluyum. benim beğendiğim araba casual cadıllac çift yönlü oluyor düz yatıyor oturma şekli oluyor baya detaylı güzel fiyatıda pier cardinlere göre uygun gibi sen ne dersin 699-799 arası. bizde kız olursa ela istiyoruz :) ama erkek hissediyorum ben kuzey olucak inş.sen başka tüm deneyimlerini anlat canım mesela bebek temizlik ürünlerinde neleri tavsiye edersiniz??

hımmm tabii haklısın canım ama deli gibi sallamak değilde, zaten çok hafif sallanıyor o beşikler.. mesela park yataklar çok hafif sallanıyor..
Şimdi ki bebişler elde avuçta durmuyor gördüğüm kadarıyla:) Ondan gerekir mi acaba diye tereddüt ediyorum bende..

valla canım bilemedim ama banada büyük konuşmak istemiyorum yine sallamak yanlış geliyor.yani inş yatırıp uyumaya alıştırırız. benim anaokulu öğretmeni arkadaşım var 2 çocuğu var maşallah bana hep diyorki kararlı ol hastalıkdan acıdan dolayı ağlamadığı sürece kararlı ol ki 1-2 güne yenmiş oluyorsun onu diyor. kız her konuda çok emin oldu yapıcam dediği tüm eğitimleri kararlılıkla verdi maşallah çocuklarıda baya özgüvenli akıllılar.inş. bizlerde kararlı sevgi dolu anneler oluruz.şimdiden eğitelim kendimizi nasıl davranmalı diye

Sana tamamen katılıyorum, çok minnaklar anneden ve sütünden başka bir şey bilmiyorlar ki bebek odası sadece annenin hevesi başka bir artısı yok, birde gelen giden olursa ayyyy ne şeeekeer diye bakar..
Bende 3-4 yaşından sonra en güzelini alacağım inşallah..
Bebekten ziyade çocuk odası olacak inşallah..

Çoğu arkadaşım öyle yaptı bebekken park yatak alıp, sonra en güzel odayı döşediler..

aynen savunduğumda bu anneler desinler diye oda döşüyor. bir arkadaşın oğlu 1 e gidiyor geen avm de gördük ağlıyor annemler beni hala bebek odasında yatırıyor oda almıyorlar diyor.bunlar büyüyen bebek odası almışlar heryeri boyamışlar tüller perdeler adan zye şimd çocuk istiyormuş boşuna alınamayacağı için sağlam odası diye almıyorlar doğla olarak. daha anladığı zaman olsa ne güzel olur. ben park yatak istemiyorum ondan ne kadar yatıyor ki?

Tesekkurederim:KK46:artik bulanti Allahin emri gibi bisi bizim ay sonu hamisleride bi kac haftaya rahatlar ins:anneadayı:

günaydın cnm ya hamileyken bulantı normalse bukadar sorun gibi konuşmayalım dimi :anneadayı::nazar::KK47::KK45: yani kanamalar başka anormal sorunlar neyse ama bulantı allahın emri zaten bulantı yazısı gördümmü başlıo midem :KK70::KK70:inş herkezin hemen normale döner mutlu mesut hamilelik yaşarız

iyi akşamlar kızlar

Ne güzel anlatmışsın canım.

T
Bir an geliyor surekli hapsiriyorum.simdi yine oldu kasigima bir sanci girdi anlatamam.gecen gunde olmustu dr a gttim sonra problem yoktu simdi varmidir diye korkuyorum.varmi boyle hApsiran
Tatlim hapşururken de öldürürken de hafif batma oluyor.telaş etmeye gerek yok canım.gayet normal

Çok haklısın.
mümkün olsa heran doktora gitcez. Bu kadar evhamda normal mi bilemedim valla.
Doktorumada sinir oldum nedir bu yahu 1 ay randevuları dolumu olur insanın :KK43:
ikili testi nerde yaptırcaksın fiyatı ne canım.
günaydın canım dun görmedim yogunluktan kusura bakma doktorum muhtemelen laboratuvara göndericek dıye düşünüyorum ama kesın olarak 24 unde gıttıgımde bellı olucak nerde yaptıracağım ama bebeğe bakmak için gittim dedım ya medıcana da sordum 2 lı test 170 lira dedi canım eger doktorum yönlendirmez ise oraya giderim diye düşünüyorum

Hmmm anladım canım telsizleri biz de alacağız benim çocuk odam ile y.odasına baya uzak.bir bir buçuk yaşına kadar yanımda yatiririm kuzucuğu kismetse.
daha sonrasında odasını ayırmakta zorlanmazsın inşallah çünkü 1-1.5 yaşlarında baya bilinçli oluyorlar ayırması zor oluyor dıye duydum

yarın bebğimin kalbi atıyormu diye kontrole gidicez geçen hafta duyamadık malesef. ama ben elim ayağım tutmuyor sanki çok korkuyorum ,çok yorgunum, çok çaresiz hisseeiyorum. biliyorum herşey Allah tan benim hiç bir müdahalem olamaz ama endişelenmeden duramıyorum çok moralim bozuk
Bize haber ver canm

canım ben yenimahalledeyim..

hrs yi ve medicana yı merak ediyorum aslında.. araştırma aşamasındayım.. kimi iyi diyor kimi kötü.. ilgili mi doktorun nasıl?

hayırlısı olsun inş.. doktorunun adı neydi?

Hrs ye ben genetik test icin gittim. Ortamini cok begendim. Herkes ilgili. Baska bi bilgim yok. Dokyorlar falan ....
Medicana hastanesine de benim 29 mayis hastanesinden kizimda gittigim doktor gecti. Nesrin fener. Super bi kadin. Cok enerjik guler yuzlu. Ama gecen sene normal dogumu 5 bin tl idi.

Merhaba 2 gündür takip edemedim 50 sayfa gecikmişim okuyamicam sanirim..umarım herşey yolundadır ve bebisler sağlıklıdır .
Ben ve bebeğim iyiyizdir inşallah bulantı yogun değil şükür. . pazartesi kontrolümuz var zmn geçsin die sabırsızlanıyorum :anneadayı::nazar:
Ben de seni merak etmistim nerelerde hic girmiyo die

Arkadaşlar özellikle bebek temizlik ürünleri tavsiyesine ihtiyacımız var....

Back