2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Biz insanlar nankörüz birazcık, benim ilk haftalarda bulanmıyordu hiç, bir kaç hafta sonra yemek yiyemez duruma geldim bulantıdan, sonra 'Ooff uuff midem bulanıyor' diye söylenmeye başladım :))

Ne guzel iste canim sanslisin, insallah hic miden bulanmadan dogar bebisin benim arkadasimin hic midesi bulanmadi ve suan saglikli, nur topu gibi bir oglu var
ay hadi inş riskli dönemdeyim hala başlayabilir de ama olmayacakmış gibi hissediyorum

Biz insanlar nankörüz birazcık, benim ilk haftalarda bulanmıyordu hiç, bir kaç hafta sonra yemek yiyemez duruma geldim bulantıdan, sonra 'Ooff uuff midem bulanıyor' diye söylenmeye başladım :))
bulansa bi türlü bulanmasa bi türlü neyseki kötü bi durum değil yaşayan çok bulantısız benim gibi allah yardım etsin canım ama herkes şikayetçi elinde değildir senin de

bulansa bi türlü bulanmasa bi türlü neyseki kötü bi durum değil yaşayan çok bulantısız benim gibi allah yardım etsin canım ama herkes şikayetçi elinde değildir senin de
Aynen canım, dünden önceki günler öyle berbat hissediyordum ki, kolumu kaldıramıyordum, elimde değildi, oturdum ağladım..
İnşallah Rabbim'in gücüne gitmemiştir
İki gündürde midem bulanmıyor, bu seferde evham sardı beni bebişim iyi mi diye..
Halbu ki herşey Allahtan diye düşünürdüm hep, iki gündür korku var içimde geçmiyor

Evhamlanınca doktora gitmek ne derece mantıklı sizce, 15 gün sonra gel demişti doktor,
ama şeytan diyor ki git bir yokla bebeğini, bir yandan da düşününce her evham bastığında doktora mı gideceğim

canım bebişin geldi sana çoktan üzülüp onu mutsuz etme az yesen de olur kalsiyu al ki dişinden kemiğinden gitmesin çerez ye tuzlusundan ama bulantısı ani kesilen de çok ben daha hiç yaşamadım onu da çok takmadım bence herkeste bir olmaz zaten bünyeler farklı ama bebişin seninle bunun için dinlen canın isterse ye az ve sık derler bulantısı olana diyette öyle olur ya o hesap

Yok canım benim 2 gündür bulantım kesildi, yok bulantı falan.. bu endişelendiriyor beni

Canim gonlunu ferah tut birsey yoktur inşallah. Allah nasip ettiyse saglicakla bebislerimizi kucagimiza aliriz. Nasip degilsede pamuklar icinde yatsakta olmaz. Allah hayirlisini versin. Her evhamda doktora gidersen bence dahada evhamli olursun. Biraz akisina birak. Böyle dusunup uzulme. Sana da yazik esine de yazik bebisine de yazik.

Biliyor musun normalde burada tedirgin arkadaşlara ben aynısı söylerdim, çok haklısın şaşırıyorumda kendime
Bunları hatrıma getireceğim hep, sağol canım..

Evhamlanınca doktora gitmek ne derece mantıklı sizce, 15 gün sonra gel demişti doktor,
ama şeytan diyor ki git bir yokla bebeğini, bir yandan da düşününce her evham bastığında doktora mı gideceğim

İşte bu annelik güdüsü tatlım :) Anneleriniz evin altında oyun oynamak istediğinizde izin vermemezlik yapmadı mı hiç? Benimki vermiyordu küçükken ya başıma bişey gelirse diye korktuğu için. Yaşıtlarım aşağıdayken pencereden bakıyordum. Annelik işte... Başka hiçbirşeye benzemez...

Biliyor musun normalde burada tedirgin arkadaşlara ben aynısı söylerdim, çok haklısın şaşırıyorumda kendime
Bunları hatrıma getireceğim hep, sağol canım..
Canim insanin aklina kotu seyler gelince mantikli dusunemiyor malesef. Bundan 1,5 ay once baska bir konudan dolayi uzulup "istesem cocugumda olmaz benim" demistim. Meger o sirada hamileymisim zaten. Herseyin en dogrusunu en guzelini Allah bilir. Hepimizin duygusal olarak coktugu zamanlar olabilir. Sen her zaman iyi senaryoyu dusun. Allah hayirlisini versin

selam kızlar
yarın doktora gideceğim öğrendiğimden beri 2. kez olacak
çok heyecanlıyım
doktoruma karar vermiş gibiyim
inşallah görürüm miniğimi hayırlısıyla

Aminn aminnnnn.. Ne güzel sizlerle konuşmak:) Seviyorum burayı valla, hepinizde dua ediyorum, inşallah güzel sağlıklı hayırlı bebeklerimiz olsun hepimizin..
Bebekler olduktan sonrada buraları okuyup gülelim inşallahh:)

Arada olur diyorsun, haklısın canım bu açıdan düşünmemiştim..

Evet canim sıkıntılarını birileriyle paylasmak, tavsiye almak guzel birsey, insani cok rahatlatiyor dualarim tum annelerle insallah doguma gidecegimiz gunleri konusacagimiz, sonrasinda dogum hikayelerimizi paylasacagimiz zamanlar cabucak gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…