2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ARKADAŞLAR SİZ SAĞLIK OCAĞINA KAYIT OLDUNUZ MU YA?
HEPİMİZ ÖZEL HASTANELERE GİDİYORUZ YA ÇOĞUNLUKLA Bİ BİLGİMİZ YOK DİYE DÜŞÜNÜYORUM.VAR MI BİLGİSİ OLAN?KAYIT OLMAK GEREKİYOR MU?

HEPİMİZ ÖZEL HASTANELERE GİDİYORUZ YA ÇOĞUNLUKLA Bİ BİLGİMİZ YOK DİYE DÜŞÜNÜYORUM.VAR MI BİLGİSİ OLAN?KAYIT OLMAK GEREKİYOR MU?
Evet canim asilar icin falan kayit olmak gerekiyor. Uygun bir zamanda gidip kayit yaptirabilirsin

istanbul gibi yerlerde merkezi sistem var hangi hastaneye gitsende onların sisteme düşüyor ama küçük illerde çoğunda bu sistem yok haber vermek gerekiyor...

istanbul gibi yerlerde merkezi sistem var hangi hastaneye gitsende onların sisteme düşüyor ama küçük illerde çoğunda bu sistem yok haber vermek gerekiyor...

BURSADA YAŞIYORUM.AMA BÜYÜKŞEHİRLE ALAKALI OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM PEK SAĞLIK OCAĞI OLAYININ

olmak gerekiyor evet hamile olduğunu bildirmen gerekiyormuş çünkü onlarda aşı takibi yapacaklar

canım büyük şehir demedim ama istanbulda merkezi sistem var zaten tepiti diğer türlü çok zor kaç milyon in insan var orada... ama mesela ben konyadaydım ilk çocuğumda orada yoktu ankarada varmıydı hatırlamıyorum ama ankaranın bir ilçesinde kaldım 10 ay orada da asm hiç çalışmıyordu ben kendim takip ediyordum. siz aile hekiminize yinede gidin ilk üç ayda haber vermek gerekiyor

en azından gitmesenizde numarası varsa rayarak bilgi verebilirsiniz ben öyle yapıyırum gündüz çalıştığım için mecburen...

Ben oldum canim kalp atisini duyunca yaptirdim kaydi.3 hafta sonra gidicem aşı gunlerini ogrencem

ümraniyede var merkezi sistem şimdi bilemedim hatta ben doğumu ümraniyede yaptım beni arayıp topuk kanı için çağırdılar...

kızlar bu çanta ne marka ???

Eklentiler

• Screen Shot 2015-01-08 at 2.06.16 PM.png
    579,6 KB · Görüntüleme: 70
ben ilk gebeliğimdede neredeyse hiç gitmedim tek doz tetanoz aşısı hariç çünkü mümkün olmuyordu çalşırken be bebektede daha önce 4 doz aşım yapıldığ için son doz aşım kaldı onu 4 aylıkken yaptırıp bir daha gitmicem...

ümraniyede var merkezi sistem şimdi bilemedim hatta ben doğumu ümraniyede yaptım beni arayıp topuk kanı için çağırdılar...

İSTANBUL BU KONUDA ÇOK İYİMİŞ HATTA BIKTIRIYOMUŞ SAĞLIK OCAKLARI SÜREKLİ ARIYOLARMIŞ.HATTA HAMİLEYKEN BAŞVURMADAN ONLAR BULUYORMUŞ HAMİLEYİ BURDA TIK YOK GİDİP HALA BAŞVURAMADIM DA

YA SENİN HAKKIN ÇALIŞSANDA GİTMEK NEDEN KISITLIYORSUNKİ

İSTANBUL BU KONUDA ÇOK İYİMİŞ HATTA BIKTIRIYOMUŞ SAĞLIK OCAKLARI SÜREKLİ ARIYOLARMIŞ.HATTA HAMİLEYKEN BAŞVURMADAN ONLAR BULUYORMUŞ HAMİLEYİ BURDA TIK YOK GİDİP HALA BAŞVURAMADIM DA

her yerinde yokmuş bende ümraniyede öyle olunca heryei öyle sanmıştım ama değilmiş arkadaşların yazdığına göre...

YA SENİN HAKKIN ÇALIŞSANDA GİTMEK NEDEN KISITLIYORSUNKİ

maalesef ben tek çalışıyorum ve çok yoğun çalıştığım yer bırakmam çok zor zaten şuanda bile iadri izinliyim kar yüzünden bir sürü sorun oldu kimse orayı istemiyor çok yoğun diye en sonunda bir şekilde başka servisten birini yolladılar sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…