2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Mia; her mesajına muhalefet oluyorum k. bakma ama dikaktimi çekiyor ne yapayım:KK22:
Tam da düşündüğüm konuydu bebeklerin kalbi dursa nasıl bileceğiz o zaman, anneyide zehirler bu kadar küçük osla bile değil mii..
gunaydin canim Ya ama gecen hafta bi arkadas yazmisti simdi hatirladim 9 haftalikti kontrole gitmis megerse bebegin kalbi 2 hafta once durdugunu soylemis doktor o arksdas okuyosa belki bi daha yazar

gunaydin canim Ya ama gecen hafta bi arkadas yazmisti simdi hatirladim 9 haftalikti kontrole gitmis megerse bebegin kalbi 2 hafta once durdugunu soylemis doktor o arksdas okuyosa belki bi daha yazar
Günaydınnn, sağlıklı günleeer..
Ya evet bir çok kişi fark etmemiş 15 gün öyle kalan olmuş..
Yapacak bir şey yok aslında her gün muayene olamayacağımıza göre:) Tek yapmam gereken sağlık dilemek napalım:)

ya eylül bişey sorcam dikişlerin çok acıdımı eski haline döndümü ordaki yapı şuan. birde herkez normal iyi diyor doğrudur adı üstünde ama hiç mi sonra canın yanmıyor dikiş vs kaç günde düzeliyor orası nelere dikkat ediliyor. kimse detay vermiyor.
canım dediğim gibi bende şansızlık oldu doktorun odadan çıkması
Ebe panikledi kesiği sonradan attı o yüzden çok atmış hem iç hem dış dikişim vardı bide kalkıp bana dikerken bunu parayla yaptırıp daraltanlar var dedi çok sinirlenmiştim ama buna rağmen iğnenin etkisiyle acı hissetmedim diğerlerine göre geç iyileşti ama şimdi sorun yok dikiş izi var ama ne beni ne eşimi rahatsız etmiyor bu seferde normal istiyorum doğum çok kolay çunku ama ozelde yaptıracağım kesinlikle tek hatam devlete gittim son anda doktor çatı muayenesinde çok kolay olacak demişti ama çok para istemişti bizde madem kolay olacak her hastanede olur diye duşunduk iyi bir doktor olduktan sonra kesinlikle korkmayın normalden

Aynen benim de çok dökülüyor ama 3.aydan sonra başlayacağımız vitaminler kesiyor saç dökülmesini bildiğim kadarıyla. En azındn ilk gebeliğimde öyle olmuştu.
Benim de dökülüyor. Ama hamilelikten önce de dökülüyordu açıkçası o yüzden pek hamilelikle alakasını kuramamıştım ben :S

Acikcasi cok umidim kalmadi arastirdim biraz pek olumlu bisey goremedim bilmiyorum hakkimizda hayirlisi olsun demekten baaka yapcak bisey yok ne yazikki;(
Hakkınızda hayırlısı olsun canım başka doktorda da muayene olsan aslında bazen ultrason aletinden kaynaklanan hatalar olabiliyor

canım dediğim gibi bende şansızlık oldu doktorun odadan çıkması
Ebe panikledi kesiği sonradan attı o yüzden çok atmış hem iç hem dış dikişim vardı bide kalkıp bana dikerken bunu parayla yaptırıp daraltanlar var dedi çok sinirlenmiştim ama buna rağmen iğnenin etkisiyle acı hissetmedim diğerlerine göre geç iyileşti ama şimdi sorun yok dikiş izi var ama ne beni ne eşimi rahatsız etmiyor bu seferde normal istiyorum doğum çok kolay çunku ama ozelde yaptıracağım kesinlikle tek hatam devlete gittim son anda doktor çatı muayenesinde çok kolay olacak demişti ama çok para istemişti bizde madem kolay olacak her hastanede olur diye duşunduk iyi bir doktor olduktan sonra kesinlikle korkmayın normalden
Bende korkmama rağmen kesinlikle normal doğum isitiyorum ama özele gideceğim, duyumlarıma göre fazla para alabilmek için ve onların açısından rahat olabildiği için sezeryana meyilli oluyormuş doktorlar, bunu nasıl çözeriz sizce?

Bende korkmama rağmen kesinlikle normal doğum isitiyorum ama özele gideceğim, duyumlarıma göre fazla para alabilmek için ve onların açısından rahat olabildiği için sezeryana meyilli oluyormuş doktorlar, bunu nasıl çözeriz sizce?
Doktorunuzu iyi araştırın normal doğum yanlısı doktor olmasına dikkat edin önceki yaptırdığı doğumları araştırmak gerek dediğiniz gibi keyfiyetten sezaryen yapan çok doktor duydum

Kan uyuşmazlığı, rahim içinde enfeksiyon, kromozon bozukluğu, kordon dolanması gibi sebepler bebeğin ölümüne sebep olabilir. Yüksek tansiyon, zehirlenme, plesantayı saran zarların enfeksiyon kapması bebeğin ölümüne sebep olabilir. Diyabet, hipertansiyon gibi hastalıklar bebeğin ölümüne neden olabilir. Ama aslında hepsinde normalden farklı, olmaması gereken fiziksel etkenler oluşur. İnsan vücudunun yaradılışı budur. Küçük ya da büyük değişiklikler olur. Doğanın kanunu bu. Fark edememek kişinin kendisiyle ilgili birşey. Çok evhamlı olmamak, çok da rahat olmamak gerek. Yani kendimize iyi bakmamız gerekiyor. Bebek illa anne kaynaklı ölmez.

Arkadaşlar, Allah'ın işine karışmak olmaz. İstesek de engel olamayacağımız durumlar mevcut. Bebek yaşasın diye biz elimizden geleni yapıyoruz. Ama Yaradan meleklerimizin ömrünü bu kadar yazmışsa yapabileceğimiz birşey yoktur...

Doktora normal istwdigi soyle ve internetten atastir doktorunu eger sezeryan megilli ise mutlaka onun icin bir bahane bulur.

Doktorunuzu iyi araştırın normal doğum yanlısı doktor olmasına dikkat edin önceki yaptırdığı doğumları araştırmak gerek dediğiniz gibi keyfiyetten sezaryen yapan çok doktor duydum
Sanırım kolay geliyor sezeryan doktorlara..Doğru tek çözümü araştırmak.. :KK51:

benim doktorum en iyi hekimde 47 yorum almış hepsindeçok memnunum yazıyo tabi bilemem inş. iyi olur herşey

Back