2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

olur mu yaa sen hamilesin canım nasıl böyle triplenirler sen kendini bebişini düşün canım boşver

Ben daha söylemedim hamile oldugumu. Gerçi söylesemde değişecegini sanmıyorum.

Günaydın kızlar :) benimde işyerinde aynı sorunlarım var. Sabah 7 de otobüse biniyorum. 8.30 mesai başlıyor akşam da 6.30 gibi çıkıyorum daha bi de kaç saat sonra eve gidiyorum. Bugün kontrolüm var öğleden sonra yıllık izinden yarım gün izin aldım patron hiç bişey demedi tamam dedi. Başka bi kız da sabah izin aldı ehliyetini alcakmış onun izin kağıdını almamış gerek yok demiş ki dün izin alırken hamile olduğumu söyledim. Bundan sonra yapacağımı bilirim ama ben. Neyse bugün için dua edin kızlar

olur mu yaa sen hamilesin canım nasıl böyle triplenirler sen kendini bebişini düşün canım boşver

böyle işte bariz tripli tepeden aşağı hepsi nasılsın noldu bile demediler ne müdür ne ofistekiler çok üzülüyorum yazık emek vermeye değmez

Ben daha söylemedim hamile oldugumu. Gerçi söylesemde değişecegini sanmıyorum.

söyledim de noldu canım benim. bilmem senin ne değişir ama benim gelmediğimde trip atarlardı hala öyleler hamileyim hiç acıma vicdan bişey yok

Boşver canım takma kafanı. Demek sende Ağustos annesi olacaksın diğer topikten buraya transfer olduk senle demekki

B

Bende yarın gidicem inşallah.. Bende henüz duymadım
inşallah duyarsın canım. ayyy nasıl heyecanlandım anlatamam, seninle muhtemel doğum tarihimizde aynı, sen duyarsan bende duyarım demek gibi birşey oluyor bu merak ederim dr dan gelince haber ver olur mu

Canim niye yillik izin giresin ki?
Mazeretin var. sen yillik gircem dersen mudurun girme demez ki zaten. Kontrolum var muayene olcam de cik. Senin hakkin bu. IK ya sor istersen hamile haklarini

Canim niye yillik izin giresin ki?
Mazeretin var. sen yillik gircem dersen mudurun girme demez ki zaten. Kontrolum var muayene olcam de cik. Senin hakkin bu. IK ya sor istersen hamile haklarini
aynen, neden yıllık iznimi yedireyim ki onlara. gayet doğal hakkımız kontrole gitmek. madem öyle al bugüne rapor kalsın yıllık iznin

kizlar gunaydin allah calisan annelere yardim etsin benim bel agrim.ve ara ara cok az.kahve akintim devam.edio.progestan iciyorm.zaten dinleniyorum doktor bebek iyi bi sorun yok dedi varmi benim.gibi olann

geçmiş olsun inşallah önemli bir şey değildir doktoruna git bence ya da mutlaka ara bilgilendir bakalım ne diycek sağlıcakla kal canım

Benim de kahve gelmişti acile gittim progestan verdi sonra pruloton iğne oldum iğneden sonra kıpkırmızı oldu kanama simdi yine kahveye döndü hapı içiyorum..sen nasıl önlem aldın görünce canım sıkılıyor artık bitse..

aynen, neden yıllık iznimi yedireyim ki onlara. gayet doğal hakkımız kontrole gitmek. madem öyle al bugüne rapor kalsın yıllık iznin
Bizim ofiste bi hamile daha var. 1 aydir gelmiyi ise. Rapor aliyo surekli. Mide bulantisi var. ben sukur iyiyim geliyorum ise ama lazimsa alcan raporunu, kontrolun varsa gitcen dr a.
Ilk aylardan sonra kontroller ayda bir oluyo zaten. Simdi 15 gunde bir gidiyoruz :)

Kahverengi akintisi, lekesi olanlar.
Benimde sizin haftalarinizda oldu. Nerdeyse 20 gun mu ne surdu. Wc ye her gittigimde leke gormek uzuyodu artik.
Progestan ictim. Haftada bir olmak sartiyla 2 kere igne oldum. Sonra sukur azaldi ve bitti. Ama hala dikkat ediyorum, ucaga binmiyorum, agir isler zaten yasak. Kosmuyorum yavs yavs her isi yapiyrm vs vs

Progestan içtim birtane baskada bişey yapmadım. Daha önce 2 kere düşük yaptıgım için düşügün nasıl bişey oldugunu biliyorum o yüzden beklemeyi tercih ediyorum çogalırsa mecburen gidicem doktora.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…