2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

devlet işte sanayide şuan tipi gözgözü görmüyor.zaten içimde de gram çalışma hissi yok
yaaa canları isterse o tatil olur canım sana bana bakmazlar ay bi de hamileyiz alsak elimize sıcak süt pencereden karar baksakaz tadını çıkarsak

bende de arada nadir oluyo bu inş bişeyimiz yokturdur

Canim uzan dinlen. Dr una da ara soyle.
Iliskiye girmeyin, agir seyler kaldirma buara.
Insallah bidaha gelmez.

İşteyim uzanamıyorum ama yormamaya çalışıyorum kendimi..
Doktoru arasam hemen gelmen gerek diycek. Progestan vercek bende içtim akşam.
Ne ilişkisi korkudan yanına gidemiyorum eşimin
kalp atışını duyduktan sonra çok endişe etmeyin diyor doktorlar ama durma ihtimalide var ondan korkuyorum
Allah korusun..

canim doktoruna bir git istersen ilacini almissin ama yinede rahat eder kafan

Sirketin dr u yok mu rapor al dinlen evde. Progestan iciyosan ok. Doktoru arasan zaten devam ederse gel, yoksa uzan dinlen der. Ben kac kere gittim ilk haftalarda.
Banada iliski yasakti. Sonra dr serbest dedi. Dun gece kasik agrisindan duramadim. Simdi iyiyim cok sukur.
Isteysen raporda alamiyosan ayaklarini uzat masanin altina dogru, cok yurume dolasma

yaaa canları isterse o tatil olur canım sana bana bakmazlar ay bi de hamileyiz alsak elimize sıcak süt pencereden karar baksakaz tadını çıkarsak

AH AH NERDE OGÜNLER DÜN TANSİYON 9,5 Dİ DOKTOR GEL DEDİ GİDEMEDİM KAR YAĞAR BİŞEY OLUR DİYE. ARADIM İŞ YERİNİDE KÖTÜYÜM BUGÜN DİNLENEYİM DEDİM BRGÜN ÖNCEDE DÜŞÜKTÜ MASADA YATARAK ÇALIŞTIM GİT DEDİ GİTMEDİM. DÜN BÜTÜN GÜN İZİN ALDIM DİYE TRİPLERDELER BUGÜN OFİSDEKİLER DAHADA TRİPDE İĞRENÇ İNSANLAR HİÇ GELMESEM NE GÜZEL OLURDU

Uzattım ayaklarımı... wc ye gitmeye korkuyorum
Yatarken içtim progestan ama gündüz içemiyorum müthiş baş dönmesi yapıyo.
ilişki durumu olsa kesin çogalır kanamam bana öyle geliyo. Sana da çok geçmiş olsun canım.

Sorma kraldan çok kralcı millet. Ne oldugunu bilmeden saçma sapan triplere giriyorlar.
Aynı durumdan ötürü bende izin almaya çekiniyorum halbuki yıllık iznimden düşüyo en doğal hakkım ama işte.

Vajinal alsan ilaci canim? Ben is yerindeyken ictigimde uyuyodum resmen. Basimi kaldiramiyordum. Dr gece vajinal al o zaman dedi. Gecti yan etkisi

Sorma kraldan çok kralcı millet. Ne oldugunu bilmeden saçma sapan triplere giriyorlar.
Aynı durumdan ötürü bende izin almaya çekiniyorum halbuki yıllık iznimden düşüyo en doğal hakkım ama işte.

YOO YILLIKDAN DÜŞMEMESİ LAZIM HAMİLEYİZ DİREK İZİNLE YATMA HAKKIMIZ VAR TEHLİKELERE KARŞI HATTA HERGÜN 7,5 DAN FAZLA ÇALIŞTIRILMAMIZ MESAİYE GEÇİYOR. AMA İŞTE İNSAN DEĞİLLER ADAMINA GÖRE DAVRANIYORLAR. BENDE ÇEKİNİYORUM HAKKIMDA OLSA. BU HAVADA ONLARIN GELME DEMESİ LAZIMKEN VİCDANEN AMA NERDE

amiiiinnnnn. tabi önceliğimiz hepimizin sağlıklı doğumlar olup sağlıklı bebekleri kucağımıza almak. hayırlısı ile o minicik kalbin sesini bir duysaydım kim bilir nasıl rahatlayacağım

geçmiş olsun canım sen boşver etrafındakileri insanları anlamak çok zor artık en iyisi anlamaya çalışmamak. ne yapman gerekiyorsa onu yap rapor al gerekiyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…