- 12 Mart 2013
- 319
- 140
- 333
- 34
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #6.201
Günaydın ..
ilke 12. Haftada ogrenirsin dr un yetenekliyse az kaldı :)
Bugün minik kalbi dinlemeye gidicez umarım herşey yolundadır
Evet 9 yasinda bir oglum 19 aylık ikizlerim ve şimdi bu supriz bebis var :)Evet az kaldı merak had safhada :) sende üç çocuk var dördüncü mü geliyor iletinden öyle anladım ama
Amin teşekkür ederim :)Guzel haberlerle pıt pıtlari duyarak gel cnm. Müthis bi ses :)
ilahi güldürdün beni burcundandir abinin durumu iğneden değil :)Bir kitap onerdim bugun neyse okuyorum icinde progesteron ilaci ile ilgili yazi vardi.cocuk anneden almasi gerektigi hormonun bu ilacla fazlasini aldiginda ileride kadinlar daha kadinsi ya da erkek kiz farketmeden psikolojik etkileri oluyormus.gecen gun daha yeni ogrendim annem abimde dusuk tehlikesi gecirmis 4 tane igne yemis.bende anneme abim bu yzden deli galiba demistim:))abim asosyal benim tam zittim.bi de iyiyken aniden kotu olabiliyor.simdi bende bu progesteronu gunde 3 kereden 2 ser tane kullaniyorum.cok korktum yaa.1 taneyemi dusursem
Aman allahım allah yardımcın olsunEvet 9 yasinda bir oglum 19 aylık ikizlerim ve şimdi bu supriz bebis var :)
Amin teşekkür ederim çok zor günler beni bekliyor önümüzdeki 4 yıldan sonra belki rahatlarim :)Aman allahım allah yardımcın olsunmaşallah sana
Canim dr un en iyisini bilir.ben onlar istese de istemese de iki haftada bir gideyim diyorum insallah cok merak ediyorum cunku bide farkli dr lara gidiyorum bu ikinci olacak uc dr a gidip bana en uygun olanini secicem insallah.bu sehire yeni tasindik da dr ve hastane arastiriyorum.ecrennnn yoo niye benim tercihim olsun. Doktora sordum nezaman geleyim diye on gun sonra dedi. 7 ay once bi kaybim oldu. Belkide bundandir. Tedirginligimi biliyo doktorum. Hakkimizda hayirlisi
Cok gecmis olsun canim cok uzuldum rabbim tez zamanda yuzunu guldursun.Salı günü bebeğimi kaybettim artik ağustos annesi değilim Allah bebeklerinize sağlıklı uzun ömür versin...
Merhaba Bende geldim :)
Trh ağustos ama erkenden alinabilir.
2013 te bi sezeryan doğumum var o yüzden bu trh beklenmeyebilir ama ben mümkünse normal doğurmak istiorum henüz sağlam bi dr bulamadım. .bakalım hayırlısıyla gelsin bebis ler insallah
Hosgeldin canim masallah 4. Geliyor demek hayirli olsun insallah duyarsiniz kalp atisiniBugün minik kalbi dinlemeye gidicez umarım herşey yolundadır
Hayirlara ciksin insallahGünaydın kızlar.. Kandiliniz mübarek olsun...
Dün gece yatarken "Allahım ne olur bebeğimin cinsiyetini göreyim rüyamda, çok merak ediyorum " diye dua ettim. Arada uyanıp iki kez üst üste aynı rüyayı gördüm. Doktorum bebeğin kız diyordu. İkincisinde de evet kesin kız diyordu..
Acaba tersi mi çıkar olduğu gibi mi.. Hayır olsun, allah sağlıklı bebekler versin hepimize.
Evet 9 yasinda bir oglum 19 aylık ikizlerim ve şimdi bu supriz bebis var :)
Başımıza gelen her şeyde bir hayır vardır, bunu biz bilemeyiz, Allah senin için daha iyi bir zaman belirlemiştir belkide..Salı günü bebeğimi kaybettim artik ağustos annesi değilim Allah bebeklerinize sağlıklı uzun ömür versin...
Kızlar dün bahsettiğim mide bulantısı için limonlu su önerisini uyguladım, işe yaradığını düşünüyorum. Gerçi bugün bulantım çok yoğun değildi ama meratan denedim.
Bir de bulantı bilekliği diye birşeyden bahsetti bi arkadaşım, duyan, kullanan var mı? %70 geçiriyormuş bulantıyı.
Salı günü bebeğimi kaybettim artik ağustos annesi değilim Allah bebeklerinize sağlıklı uzun ömür versin...
bmm onceden vardi almadim ama daha giymrdim normal pantalonalrimin dugmesi avik gyyrm hamile pantalonu giyesim uok..off kiizmmda dort aydan sonra gymstm bunda erkenden skmaya basladi pantalonalr
Evet 9 yasinda bir oglum 19 aylık ikizlerim ve şimdi bu supriz bebis var :)
İsimsiz mrb sagolHAYIRLI CUMALAR HAYİRLİ KANDİLLER DİLİYORUM ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?