2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ailelere söylediniz mi? Biz hala eşimin ailesine söylemedik. Çünkü eşimin ailesine söylemek bütün sülaleye söylemek demek :) sonra nazar olur diye korkuyorum. 2 düşük vardı öncesinden. Eşim de geç olursa gücenirler yılbaşında söyleyelim diyor. Ne yapmalı ki?

Ben butun dunyaya ilan ettim simdi terslik olursa diye biraz piamanim cunku kalp atisini bekleseydim iyiydi

Ben butun dunyaya ilan ettim simdi terslik olursa diye biraz piamanim cunku kalp atisini bekleseydim iyiydi
Ben 2 kötü deneyim yaşayınca yoğurdu üfleyerek yedim bu defa :) 2 dir gittim kalp atımını duydum. Ama yine de 10 hafta dolsun diyorum. Senin de allah yüzünü kara çıkarmasın inşllh cnm.

Canim sen nerde calisiyorsun? Gunde 11 saat is kanununa uygun degil, haftafa 45 saati geciyorsun..

Resmen ilk hamileligimi unutmuşum acaba 5+6da duyulabikir mi

6+3 gibi gitsen daha iyi olur. Alttan belki gorulebilir ama ses konusundaemin olamadim.

Almanlar gunde 7 saat calisiyor, buraya gelince mi gunde 11 saat calstiriyorlar..
tazminatini vererek lutfetmisler, halbuki ucretli izin alacahin zamanlardan kurtulmus oluyorlar.
neyse calismama imkanin varsa evde hamilelik gecirmek en guzeli zaten..

biznkalp atisni duyunca soyledik canm

Kızlar bebek yolunu bulur o bir şekilde beslenir. Bana doktorumun dediği anne sağlıklı ve vitamin mineral rezervi iyiyse 12. Haftaya kadar yemek anlamında kasma. Ama 12 den sonra ihtiyaç artacak protein ağırlıklı beslen dedi. Çok sıkıntı yapmayın.

Günaydın kızlar. Dün geceden beri kasığımda ağrı var, aniden batma oluyor.. Kanama vs birşey yok. Ama endişelendim. Doktora gitmem gerekir mi ki
bende o ağrı uzun zamandır var tatlım rahat ol istersen git bi doktora ama ne der ki bunun için bilemem ama çoğumuzda var bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…