2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba canım bende araştırdım bunu hamilelik hesaplamasında yumurtanın rahme düştüğü tarihi Baz Alıyor dr lar çünkü o yumurta gelişip Çatlıyor ve bu sat ilk günü yumurtladığımız için 2 hafta olgunlaşma döneminide ekliyor.

İnsallah benimde oyle olur doktoruma soyledim cem hemogram istedi onu yaptidrdim sonuclari bekliyorum bi de ne oldugunu arastiricam biraz insallah olumsuz sonuclanmaz hicbiseyim iyi dusinim iyi olaun diyorum ama elimde olmuyo iste bazen
İnşallah cnm sağlıkla kucağına alırsın yavrunu.. Bencede moralini iyi tut stress yapmamaya çalış..

Yaa kızlar bulantım çok fena geçmek bilmiyo artık dayanılmaz hallerde ağlıyorum bulantıdan bide kızım var onada üzülüyorum bi yemek bile yediremiyorum Allahtan annem çok yakın yan yana evlerimiz yoksa çocuğum perişan olmuştu burda uazarken bile şuan az hafiflemiş durumda ama geçmiyo geçmicek 4 ay sürecek ve benim psikoloji alt üst yine bunalım kapıda..

Zencefil çayını dene istersen canım ,çok iyi geliyormuş,benim henüz bulantılar başlamadı,bu sabah koku etkiledi ama ciddi bişey değildi... Zencefil çayını dene derim

selam kızlar.. aşermeler başladı mı sizde?? akşam akşam canım bişey çekti.. (ne olduğunu yazmıyorum) eşimle bende çıktım sokak sokak aradık bulduk.. bu saatte hapır hupur bi yedim bi yedim.. kendime şaştım.. demek ki böyle oluyormuş.. bütün gün burnumda tüttü durdu son lokmaya kadar bi türlü doymadım :) eşim gözlerini açmış bana bakıyor ilk defa böyle iştahlı gördü beni.. bende biraz erken mi başladı yoksa sizde de var mı böyle şeyler??

Canım bende senin gibiyim, cok zor geçiyor maalesef benim hamileligim yemek görmek hatta yemek ismi duymak istemiyorum midem bulanıyor bütün yemeklerden igreniyorum bi ara domates salatalık yiyebiliyordum ondanda öğrendim artik sadece ayva ve portakal yiyebiliyorum zorla yemek yemeye çalışıyorum onuda cikariyorum, Allahım biran önce bundan kurtulmak istiyorum benimki tüp bebek 32 yaşındayım bu Allah nasip eserde doğarsa diyordum 35 olana kadar 2. Yaparım ama bu sıkıntıyı yaşayınca Allah bunu sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin sağlıklı uzun omur versin hayırlı evlat olsun 2. Asla düşünemiyorum Allah him günah yazmaz inşallah

Ah

Ahh!ahh!aynı ben.. Off ben kızımdada böyle 4.5 ay bittim şimdi bu ikinci bundada aynı yaa çok zor Rabbim sabır versin ama bazen dayanamıyorum hüngür hüngür ağlıyorum, çok mutsuzum ..kızım için güçlü olmaya çalışıyorum ama çok fena sabah 7.30 dan bu saat oldu ben bu hsldeyim bu bebek istemeden oldu yani ilkinde yaşadıklarımdan sonra 2. Yi düşünmüyodum ama Rabbim verdi yine şükür tabi olunca isyiyorum ama bende bitiyorum napalım geçicek elbet..2 ay sonra rahatlarız inşallah

afiyet olsun bende de var cnm

kizlarr 20lik dis agrisi cekiyorum ilacsiz nekdr zormus hersey insan smdi anliyo bide 2 kilo almisim dha smdiden nasi bi istahsa:)

Benim canım hicbirsey istemiyor yemek düşününce midem bulanıyor igreniyorum ekmek yiyemiyorum ki ben yemeyi çok seven biriydim :-(

Gunaydiiin benim de midem kaziniyor ama yiyesim yok gozlerimi acamiyorum uykudan kizim sagolsun.

Normalde bulantılarla baş edemeyen ve iştahsızlikla boğuşan ben de dün ilk aşermemi gerçeklestirdim eşim hemen getirip asla 6 tane üstüste yemeyeceğim şeyi yedim...yemek lafından bile tiksinen ben kendime şaşırdım gerçi sonra yine iştahsızlık devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…