2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Lokman Hekim hastanesine mi gittin canım hangi Dr. Gittin ben de oraya gittim ama memnun kalmadım Dr degistirecegim
Ben cuma günü kalp atışlarini gördüm bebegimin :) çok güzel bi duygu o gün onu görünce gerçekten anne oluyorum ben dedim :) daha öncesine kadar hiç inanamıyordum :)

Ben cuma günü kalp atışlarini gördüm bebegimin :) çok güzel bi duygu o gün onu görünce gerçekten anne oluyorum ben dedim :) daha öncesine kadar hiç inanamıyordum :)
Canim seninle doğum zamanımız aynı nasıl gidiyor hamilelik bulantın falan varmı bizde cumartesi duyduk bebişimizin kalp atışlarını hakkaten o zaman anlıyorsun anne olduğunu sen ilaç falan kullanıyor musun

arkadaslar bi sorum var yine cok sukur kahverengi lekelerden kurtuldum derken bugun tuvalette bembeyaz bebege benzer bisey gordum kafayi yiycem valla esime bile gosterdim o inanmiyo bana progesteron fitilde kullaniyorum geceleri acaba o olabilirmi dedim ama boyle resmen kafasi govdesi gozleri varmis gibiydi fitil akintisi gibide degildi kanamm agrimda yok boyle kendiliginden dusuk olabilirmi esim sifonu cekti hemen ama icim icimi yiyor doktora gidemiyorum malesef bi fikriniz var mi yahut yasayan kanamasiz dusuk

Sorma canım sabahları çok kötü oluyorum mide bulantısı çok bende ve sevdiğim çoğu şeyden tiksindim daha şimdiden aksine sevmediğim şeyler bana güzel gelmeye başladı çok ilginç bi durum :) ilaç olarak folik asit verdi onu içiyorum

Canim doktorunun numarasi varsa ara konuş bence eğer gidemiyorum. Ben düşük yaptığını sanmıyorum inşallah da öyle bişey yoktur. Allah bebeğini sana bağıslasin

Bende de herseyden tiksinme başladı kokuyor falan benimde genelde midem allak bullak canım

Gozunaydin canim.

Canim doktorunun numarasi varsa ara konuş bence eğer gidemiyorum. Ben düşük yaptığını sanmıyorum inşallah da öyle bişey yoktur. Allah bebeğini sana bağıslasin

benim ilk ultrasonum bu carsamba olacak daha hic girmedim lekelenme oldugunda iki defa aradim hemsire agir kanama agri olmadigi surece problem yok deyip gecistirdi yakinda bir hastaneye gideyim dedigimde git ama bakarlarmi emin degilim lanet bir ulkede yasadigim icin aptalca bi hastane sistemleri var turkiye gibi degil bir de fitil bu sekilde hic geri cikmamisti inanin bebege cok benziyordu hatta esim sifonu cekmeden once az az su doktum dagiliyo mu diye dagilmadi bir kere ultrasona girseydim ya 8 hftalik olucam nerdeyse bir kez bile goremedim cok uzucu bir o kadarda sinir bozucu

Mrb arkadaşlar
Yaklaşık 10 gun hafta önce kahverengi lekelenmem olmuştu acile gittim ıgne hap falan kaç gündür bir sıkıntı yoktu hep yatıp uzandım kendimi yormadim ama bugun yine peçete ye sildiğimde kahverengi akinti gördüm ne yapsam bilemedim progestan
coraspirine ve clexan ıgne kullaniyorum

VERDİM CANIM İK YA EPİKRİZ DİYE HAMİLELİĞİMLE İLGİLİ BİR EVRAK VERDİM. HAKLARIM BAŞLADI BEN GİDİP 7,5 SAATDEN FAZLA ÇALIŞTIRAMICAKLARINI SÖYLİCEM TOPLU İSTİCEM ÇOK BOZULCKLAR AMA İSTİCEM YADA HERGÜN EVE BIRAKSINLAR. MÜDÜRÜM SİNSİCE GÜLDÜ ZAM AZ YAPTILARMI NE DİYEBİLİRİMKİ BUKADAR DER GEÇER ONA BİŞEY YAPAMAMKİ. BEYAZ YAKA OLARAK ÇALIŞIYORUM HER SENE 8,3 ZAM YAPIYOR. GENE AYNI YAPAR

BENİM GENEL MÜDÜRE GİDİP ÇALIŞMA SAATLERİMİ İSTEMEM LAZIM AMA ÇEKİNİYORUM SİNİRLENİNCE ALCAM DİYORUM OLMUO İK DA KENDİN SÖLE DİYO ACEMİ ÇNKİ GAZ VERİN KIZLAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…