• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnşaallah adilemir abla evet bende okudum ama KK da çok aktif değildim.sarfansarinin günlüğünde takilirdik sende gelirdin bazen.

Çok şükür puanim iyi ama alimlar baya azaldi.benim bölüm tibbi dokümantasyon ve sekreterlik.
Bransimda 160.yim. Artik yanindaki alima bagli.

Bu arada bende seni tebrik ederim abla ;) bende evde olmaktan mutluyum ilk aylarim evde geçiyor çok şükür rahatim ama calisinca nasil olur bilemem.zaten doğu gorevindeyiz dusarisi da çok soğuk :)

İnşaallah adilemir abla evet bende okudum ama KK da çok aktif değildim.sarfansarinin günlüğünde takilirdik sende gelirdin bazen.

Çok şükür puanim iyi ama alimlar baya azaldi.benim bölüm tibbi dokümantasyon ve sekreterlik.
Bransimda 160.yim. Artik yanindaki alima bagli.

Bu arada bende seni tebrik ederim abla :KK66: bende evde olmaktan mutluyum ilk aylarim evde geçiyor çok şükür rahatim ama calisinca nasil olur bilemem.zaten doğu gorevindeyiz dusarisi da çok soğuk :)
canım benim ben seni tebrik ederim. benim tebrik edilecek neyim var . 3. bu
töbe yarabbim . günah yazmasın.plansız programsız oldu işte.
şimdi evde dinlen bol bol
doğudasınız zaten.
safransarı arkadaşım gibi sen de bebeği aldın göbeğine.
onun doğumu yaklaştı.
Allah bir kolaylığını verir . çalışınca da annen falan gelir .
doğum izni alırsın . halledilir . hiç sıkıntı yapma.
sen bölümden mi atanmak istersin . yoksa 3001 den tercih yapacak mısın

Selam kızlar umarım herkes iyidir dün kızımın doğum gününü kutladık baya yoğun geçti hafta sonum şimdi öğle arası ancak fırsat buldum geçmişe hiç bakamadım sayfalar ilerlemiş maşallah
hoş geldin canım.
sanıyorum geçmişi okumaya vaktin yetmez . ben de yetişemiyorum .
nasılsın .

Kedi kopek konusu konusulmuş benim de doktorum kedilerden uzak durmami söyledi. Ancak kopekler icin bir sikinti yok dedi. Yani bu da bana söylenen...
canım doğru demiş doktorun toxoplazman negatiftir, çocukluğumdan beri aşılı aşısız tüm kedileri ağzıma sokmama rağmen benim de negatif, evdeki ve çevremdeki arkadaşların aşılı kedileriyle ilgili sıkıntı olmuyor ama sokaktaki aşısız kedilere benim de dokunmamam gerek, kedilerde olan, doktorunun kedilere dokunma demesine neden olan parazit çiğ ette, iyi yıkanmamış sebze ve meyvelerde de var maalesef onlara da çok dikkat etmemiz gerekiyor :(

Selam kızlar baya yazılmış sayfalar su gibi akmış:) kıbrıstayım 1 geceliğine kıZı bırakıp geldik. Kısmetsizlik kızımın poposu kıZarmış kayınvalide doktora götürdü mantar olmuş antibiyotik kullanıyor antibiyotikten olabilir demiş doktor. Yıllık iznim bitiyor ocak ayında bana terfi eğitimi planlamışlar ama ben katılamıyacağım hamilelik nedeniyle görev değişikliği yapacağım. Bu terfiyi 1 yıldır bekliyordum ama bebişin herşeyden kıymetli kısmet diyelim artık en yakın işe döndükten bir yıl sonra terfi alabilirim nasip buymuş

acı zararlı mi ki. ben hamilelik öncesi çok yerdim
bi de anneme acı biber turşusu kurdurmuştum . suyundan yemeklerime koyuyorum ama kendisini yemeye korkuyorum . bir bilgin var mı acı konusunda
sadece hamilelikte yaşanma ihtimali olan basur için olumsuz etkisi var bildiğim bebek açısından bilmiyom

canım doğru demiş doktorun toxoplazman negatiftir, çocukluğumdan beri aşılı aşısız tüm kedileri ağzıma sokmama rağmen benim de negatif, evdeki ve çevremdeki arkadaşların aşılı kedileriyle ilgili sıkıntı olmuyor ama sokaktaki aşısız kedilere benim de dokunmamam gerek, kedilerde olan, doktorunun kedilere dokunma demesine neden olan parazit çiğ ette, iyi yıkanmamış sebze ve meyvelerde de var maalesef onlara da çok dikkat etmemiz gerekiyor :KK43:
evet haklısın. bende toksoplazma pozitif.

BU ARADA BEN İŞYERİNE SÖYLEDİM KIZLAR HİÇ DEĞİŞMEDİLER SAOLSUNLAR NASI İŞ VERECEKLERİNİ BİLEMİYORLAR GENE. İNATLARINA 7,5 SAAT HAKKIMI ALICAM. BİDE ZAM ZAMANI İŞLERİNEDE GELMİŞTİR. BAHANEYLE AZ ZAM YAPARLAR
Az zam yapma gbi bi hakları yok seni işten cıkarma gbi de sen işyerine hamile olduguna dair evrak verdin mi. Sana hastanye gitmek için de doğum öncesi 8 hafta sonrası 8 hafta izin vermek zorunda ücretli izin hemde ama bu haklatı talep etmen için yazılı evrak vermek zorundasın hemde doktordan agır ve zor işler yapamıycagnı belirten bi yazı alırsan da kmse hiçbsey yapamaz sana

Selam kızlar baya yazılmış sayfalar su gibi akmış:) kıbrıstayım 1 geceliğine kıZı bırakıp geldik. Kısmetsizlik kızımın poposu kıZarmış kayınvalide doktora götürdü mantar olmuş antibiyotik kullanıyor antibiyotikten olabilir demiş doktor. Yıllık iznim bitiyor ocak ayında bana terfi eğitimi planlamışlar ama ben katılamıyacağım hamilelik nedeniyle görev değişikliği yapacağım. Bu terfiyi 1 yıldır bekliyordum ama bebişin herşeyden kıymetli kısmet diyelim artık en yakın işe döndükten bir yıl sonra terfi alabilirim nasip buymuş
eğitim uzun mu sürüyor neden katılmıyorsunuz.
ocak ayına geldik zaten .

Haklsiiniz :) ama zaten şimdi iştah kalmadı keşke canım birşeyler istese diye bakıyorum ama birçok şeyden tiksindim :KK43: sanırım kilo vereceğim
Ahhh ahhh ben kilo verdim bile.zaten çok zayiftim 2 kilo daha verdim.aşermeyi iştahla yemeyi iple çekiyorum...

Ayşecimmmmm canım arkadaşım topiğini yeni gördüm bende geldim ağustos annesi olarak :) bak sana yetiştim canim Allahın izniyle ağustosta meleğim geliyor :)
Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın) hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 22-08-2015

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.

Saygılarımla

Evet belki daha yeni ama ilk ben açıyım dedim. 2015 Ağustos anneleri paylaşım alanı :)

Back