• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sağol . inşallah çabuk geçer .
sende yok sanıyorum sıkıntı. yiyebiliyor musun
Hem de nasıl,çok sık acıkıyorum,aşerdiğim tek şey döner,tatlı olan herşeyi çok severdim hamilelik öncesi şu an bi tatlı istemiyo canım,onun dışında yeme sıkıntım yok,bi de acı çekiyo fena halde canım

sen beslenme alışkanlığını eşine göre ayarlama en iyisi :)
ben de ilk evlendiğimde 5 kilo almıştım da . sonra sıkı diyetle normale dönmüştüm.
ben kendim için bol sebze pişirirdim . çok severim sebze yemeklerini. fakat artık onları da yiyemiyorum
Haklsiiniz :) ama zaten şimdi iştah kalmadı keşke canım birşeyler istese diye bakıyorum ama birçok şeyden tiksindim :( sanırım kilo vereceğim

6+1 dedi doktor ama karından baktı, vaginal usg ile daha net söyleyebilirdim dedi, benim transfer tarihine göre 6+4
Ben bugün gittim sat a göre 6 haftalık ama doktorum 4 haftalık dedi, kalp atışı için 2 hafta sonra çağırdı,karından BAKIYOR,bana çok geç gibi gelmişti ama normal demek ki :KK66:

Hem de nasıl,çok sık acıkıyorum,aşerdiğim tek şey döner,tatlı olan herşeyi çok severdim hamilelik öncesi şu an bi tatlı istemiyo canım,onun dışında yeme sıkıntım yok,bi de acı çekiyo fena halde canım
acı zararlı mi ki. ben hamilelik öncesi çok yerdim
bi de anneme acı biber turşusu kurdurmuştum . suyundan yemeklerime koyuyorum ama kendisini yemeye korkuyorum . bir bilgin var mı acı konusunda

[QAdilemt: 38575377, member: 141530"]evet haklısın.
ama salçalı yemeklerden kötü oluyorum . çok dokunuyor. yemek bi şey değil de sonrası . hazımsızlık çekiyorum . midem çok yavaşladı
domates gördüm manavda . alayım dedim . belki yiyebilirim. yedim de. tuzlayınca yiyebildim.
bi yediğim şeyi birdaha yemek istemiyorum mesela. midemi kötü yapınca . bugün simit yedim kahvaltıda . ama bi daha tövbe . midem berbat. 2 soda içtim ama yanı ..[/QUOTE]

Adilemir abla nasilsin KPSS günlüğünden ben :))

[QAdilemt: 38575377, member: 141530"]evet haklısın.
ama salçalı yemeklerden kötü oluyorum . çok dokunuyor. yemek bi şey değil de sonrası . hazımsızlık çekiyorum . midem çok yavaşladı
domates gördüm manavda . alayım dedim . belki yiyebilirim. yedim de. tuzlayınca yiyebildim.
bi yediğim şeyi birdaha yemek istemiyorum mesela. midemi kötü yapınca . bugün simit yedim kahvaltıda . ama bi daha tövbe . midem berbat. 2 soda içtim ama yanı ..

Adilemir abla nasilsin KPSS günlüğünden ben :))[/QUOTE]

aay evet . iyiyim . bak gördün mü benim başıma geleni.
2 çocuk varken.
sen de hamilesin demek . hayırlı olsun inşallah .
ne yaptın . nasıl geldi kpss sonucu

85 aldim abla daha yerlesemedim ama bebegim yerleşti bana çok şükür :)

Yakinda saglik bak.alimi varmis onu bekliyorum masallah sana da ne güzel :)

evet bizdede kızın hamileliği zor derler ama ben kızımda hiç bi sıkıntım olmadı bulantı kusma anlamında o yüzdende erkek dediler hep tahminde, bundada hiç bişey yok görümcemde 3 oğlu var içi dışına çıkmış 9 ay bi tek fındık yerdim der bence bu bünyeyle alakalı yeni canlıyı kabul etmesi ve direnmesi ile alakalı çabuk alışşsın inş bulantı yaşayanların bünyesi :KK66::KK66:
Anladımm benim normalde midem cok hassastr herşeye bulanır kusarım filan ama neden se öyle aşırı mide bulantm kusmam yok2 aylk hamileyim bi kez kustum daha

acı zararlı mi ki. ben hamilelik öncesi çok yerdim
bi de anneme acı biber turşusu kurdurmuştum . suyundan yemeklerime koyuyorum ama kendisini yemeye korkuyorum . bir bilgin var mı acı konusunda
Walla arkadaşım da gebe, yeme dedi de araştırdım,sadece gebelikte kabızlık oluyormuş ya,ondan dolayı denmşti bir de mide sıkıntınız varsa tüketmeyin denmişti,tabi ki dozunu bilmek lazım

85 aldim abla daha yerlesemedim ama bebegim yerleşti bana çok şükür :)

Yakinda saglik bak.alimi varmis onu bekliyorum masallah sana da ne güzel :)
hayırlı olsun puanın.
çok sevindim . Allah sana da nasip etsin inşallah atanmayı.
ki puanın atanmaya yeter .
2. atamalarda daha çok alım oluyor.
bir de bölümün neydi. bölüm sıralamasında kaçıncısın.
sen de benim atanma hikayemi okuyan arkadaşlardan mıydın.
özelden çok mesaj aldım . hepsine cevap yazdım ama kimlerdi unuttum . balık hafızam var biraz ,

Walla arkadaşım da gebe, yeme dedi de araştırdım,sadece gebelikte kabızlık oluyormuş ya,ondan dolayı denmşti bir de mide sıkıntınız varsa tüketmeyin denmişti,tabi ki dozunu bilmek lazım
yani bebeğin gelişimine bi zararı yok .
şimdi yiyemem zaten de . ileride bu bulantılar geçince yiyebiliyor muyuz diye merak ettim .
diğer çocuklarımda yememiştim korkudan.
emzirirken de yememiştim . süte geçer mi ki diye

Back