- 11 Haziran 2013
- 756
- 113
- 63
- Konu Sahibi ayse1234512
- #5.541
Merhaba kizlar bende ağustos annesi adayiyim inşallah :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım, kaç haftalık senin? Doktora göre yani sat a göre değil?Kızlar cok şükür duyduk pıtpıtlarımızııı..
Gerçekten mucizevi bir sey, isteyen herkes yaşar inşallah..
Hayırlı olsun canım, kaç haftalık senin? Doktora göre yani sat a göre değil?
Hem de nasıl,çok sık acıkıyorum,aşerdiğim tek şey döner,tatlı olan herşeyi çok severdim hamilelik öncesi şu an bi tatlı istemiyo canım,onun dışında yeme sıkıntım yok,bi de acı çekiyo fena halde canımsağol . inşallah çabuk geçer .
sende yok sanıyorum sıkıntı. yiyebiliyor musun
Haklsiiniz :) ama zaten şimdi iştah kalmadı keşke canım birşeyler istese diye bakıyorum ama birçok şeyden tiksindim sanırım kilo vereceğimsen beslenme alışkanlığını eşine göre ayarlama en iyisi :)
ben de ilk evlendiğimde 5 kilo almıştım da . sonra sıkı diyetle normale dönmüştüm.
ben kendim için bol sebze pişirirdim . çok severim sebze yemeklerini. fakat artık onları da yiyemiyorum
Ben bugün gittim sat a göre 6 haftalık ama doktorum 4 haftalık dedi, kalp atışı için 2 hafta sonra çağırdı,karından BAKIYOR,bana çok geç gibi gelmişti ama normal demek ki6+1 dedi doktor ama karından baktı, vaginal usg ile daha net söyleyebilirdim dedi, benim transfer tarihine göre 6+4
Ayyy sesini mi duydunuz ne güzel yaa beni de 2 hafta sonraya çağırdı duyabilir öiyim o zamnKızlar cok şükür duyduk pıtpıtlarımızııı..
Gerçekten mucizevi bir sey, isteyen herkes yaşar inşallah..
acı zararlı mi ki. ben hamilelik öncesi çok yerdimHem de nasıl,çok sık acıkıyorum,aşerdiğim tek şey döner,tatlı olan herşeyi çok severdim hamilelik öncesi şu an bi tatlı istemiyo canım,onun dışında yeme sıkıntım yok,bi de acı çekiyo fena halde canım
kilo da verme de . dikkat et işte kendine. doktorunun tavsiyelerine uy.Haklsiiniz :) ama zaten şimdi iştah kalmadı keşke canım birşeyler istese diye bakıyorum ama birçok şeyden tiksindim sanırım kilo vereceğim
[QAdilemt: 38575377, member: 141530"]evet haklısın.
ama salçalı yemeklerden kötü oluyorum . çok dokunuyor. yemek bi şey değil de sonrası . hazımsızlık çekiyorum . midem çok yavaşladı
domates gördüm manavda . alayım dedim . belki yiyebilirim. yedim de. tuzlayınca yiyebildim.
bi yediğim şeyi birdaha yemek istemiyorum mesela. midemi kötü yapınca . bugün simit yedim kahvaltıda . ama bi daha tövbe . midem berbat. 2 soda içtim ama yanı ..
Anladımm benim normalde midem cok hassastr herşeye bulanır kusarım filan ama neden se öyle aşırı mide bulantm kusmam yok2 aylk hamileyim bi kez kustum dahaevet bizdede kızın hamileliği zor derler ama ben kızımda hiç bi sıkıntım olmadı bulantı kusma anlamında o yüzdende erkek dediler hep tahminde, bundada hiç bişey yok görümcemde 3 oğlu var içi dışına çıkmış 9 ay bi tek fındık yerdim der bence bu bünyeyle alakalı yeni canlıyı kabul etmesi ve direnmesi ile alakalı çabuk alışşsın inş bulantı yaşayanların bünyesi
sımdılerde yıyemıyorum ılerıde ınsallah bebegıme faydalı olurum ..kilo da verme de . dikkat et işte kendine. doktorunun tavsiyelerine uy.
Walla arkadaşım da gebe, yeme dedi de araştırdım,sadece gebelikte kabızlık oluyormuş ya,ondan dolayı denmşti bir de mide sıkıntınız varsa tüketmeyin denmişti,tabi ki dozunu bilmek lazımacı zararlı mi ki. ben hamilelik öncesi çok yerdim
bi de anneme acı biber turşusu kurdurmuştum . suyundan yemeklerime koyuyorum ama kendisini yemeye korkuyorum . bir bilgin var mı acı konusunda
hayırlı olsun puanın.85 aldim abla daha yerlesemedim ama bebegim yerleşti bana çok şükür :)
Yakinda saglik bak.alimi varmis onu bekliyorum masallah sana da ne güzel :)
yani bebeğin gelişimine bi zararı yok .Walla arkadaşım da gebe, yeme dedi de araştırdım,sadece gebelikte kabızlık oluyormuş ya,ondan dolayı denmşti bir de mide sıkıntınız varsa tüketmeyin denmişti,tabi ki dozunu bilmek lazım
Ayyy sesini mi duydunuz ne güzel yaa beni de 2 hafta sonraya çağırdı duyabilir öiyim o zamn