• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba.. Benim bulantılarım ve iştahsızlığım iyice arttı :( 4 hafta sonra kesilir inşllah, 3aydan sonra azalıyor bildiğim kadarıyla..

Bişey sorucamm. Ben henüz kalp atışını duymadım, dr randevum 10 ocakta. Keseyi gördükten sonra 10 ocak a randevu verdi. Şimdi allah korusun kalbi atmasa yada dursa sonradan herhangi bir belirti olur mu yoksa doktora gitmeden belli olmaz mı?

BENDE ÇOK ÇEKTİM MOBBİNG AYNEN. BEN SÖYLEDİM. ALLAH BİLİR SAKLAMA TEHLİKE HEP VAR SÖYLE HAKLARIN BAŞLASIN BAŞTA SAKLADIM ÇOK ZOR OLDU. SÖYLE ALLAH YAVRUNA UZUN ÖMÜR VERSİN İNŞ.
Amin cnm saol. Daha önce iki kaybım var. İkisinide biliyodu patron en son bana bi daha hamile kalırsan söyleme kimseye bişey karnın çıkınca öğrenelim dedi :) kendinin iki evladı var ilkinde oda sorunlar yaşadı üzülmek istemiyomuş ondan söleme dedi. Bende kalp atışını bekleyim en azından dedim. 7 ocakta gidicem inşallah bu sefer görürüm diğerlerinde görememiştim

Ben doktora ve heemsirelere de sormustum, cok normal ilacin hepsi emilmiyor bir kismini boyle buyuk parcalar ya da peynir gibi disari atacak korkma demislerdi. Sen iyi dusun ve cidden kanaman veya siddetli agrin yoksa rahat ol..

ben de onu diyorum hic bitmiyor endise, hamile miyim, hcg katlayacak mi, keseyi gorecek miyim, kalp atisini duyacak miyim....
Kızlar bugün dr benden hcg istemedi :( bakması gerekmez miydi?? Geçen hafta salı 600 dü,bugün ister diye düşündüm ama istemedi neden acaba....

Kızlar merhaba.. Benim bulantılarım ve iştahsızlığım iyice arttı :KK43: 4 hafta sonra kesilir inşllah, 3aydan sonra azalıyor bildiğim kadarıyla..

Bişey sorucamm. Ben henüz kalp atışını duymadım, dr randevum 10 ocakta. Keseyi gördükten sonra 10 ocak a randevu verdi. Şimdi allah korusun kalbi atmasa yada dursa sonradan herhangi bir belirti olur mu yoksa doktora gitmeden belli olmaz mı?
Herkeste aynı korku,ya kalbi atmazsa,ya boş gebelikse :( o da var yani olabilirliği var

Kızlar bugün dr benden hcg istemedi :KK43: bakması gerekmez miydi?? Geçen hafta salı 600 dü,bugün ister diye düşündüm ama istemedi neden acaba....

Benim de doktorum bir kere hcg testi yaptı. Keseyi görünce bir daha test yapmadı. Gerek yok herhalde. Senin kese göründü mü cnm?

Amin cnm saol. Daha önce iki kaybım var. İkisinide biliyodu patron en son bana bi daha hamile kalırsan söyleme kimseye bişey karnın çıkınca öğrenelim dedi :) kendinin iki evladı var ilkinde oda sorunlar yaşadı üzülmek istemiyomuş ondan söleme dedi. Bende kalp atışını bekleyim en azından dedim. 7 ocakta gidicem inşallah bu sefer görürüm diğerlerinde görememiştim
OZAMAN BAŞKA CANIM HAKLISIN OZAMAN İNŞ GÖRÜRSÜN ALLAH SANA BAĞIŞLASIN BİR ÖMÜR İNŞ.HAYIRLISIYLA

OZAMAN BAŞKA CANIM HAKLISIN OZAMAN İNŞ GÖRÜRSÜN ALLAH SANA BAĞIŞLASIN BİR ÖMÜR İNŞ.HAYIRLISIYLA
Saol canım tek duam bu. Bebişimi kucağıma alırsam inşallah bebişimi de alıp işi bırakıcam :)))) hayaller hayaller işte bakalım bi o günleri göreyim de.

merhaba arkadaslar biz cuma günü bebegimin kalp atıslarını duyduk cok sükür.ama dün tuvalette durduk yere kendiliginden böyle 3 damla beyaz akıntı gibi bişey damladı cok büyük degildi ama kanama agrı falan bişey yok onlar neydi acaba kafama cok takıldı var mı boyle biey yasayan yada bilgisi olan

Kızlar merhaba.. Benim bulantılarım ve iştahsızlığım iyice arttı :KK43: 4 hafta sonra kesilir inşllah, 3aydan sonra azalıyor bildiğim kadarıyla..

Canım öyle şeyler düşünme hiçbir problem olmaz inş bu arada senin bebişin kalp atışı artık duyulur aslında o kadar bekleme bence

Back
X