2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sıcak su neden zararlı olsun ya. Zaten pimpirigiz iyice endişelendiriyorsunuz bu havada ılık suylamı yıkanıyorsunuz Allah aşkına.
ben öyle duydum canım dikkat ediyorum hamileler çok sıcak suyla yıkanmamalı diyor siz kendiniz nasılo bilirseniz öyle yapın

Ben de burdaki suyu sevmiyorum ondan icmiyorum herhalde erikli aldiracgim artık o güzel ..zorlayacagim artık.kendimi mecbur ...birde ben kayseriliyim bana da. Hamur işi olsun başka bir şey istemem :)))

Günaydın canım o ilacı neden veriyorlar. Senle yakın gebeliklerimiz. Ne kasık ağrım var ne bulantım. Çok az bel ağrısı oluyor yatarken sadece.
aynen zorlanıyorum uyku pozisyonu seçene kadar bende.. pembe akıntım gelmişti ondan yazdı doktor bi daha olmaz umarım düşük önleyicidir o bende de belirtiler yok gibi

Teşekkür ederim; )

bulgur pilavı kilo yapmaz pek onu yersin tatlım

Meyve ve yogurt yemeye çalış doktorum bana öyle dedi.
Tabii açılcak iştahımız ilk zamanlar böyleyiz.

Ben de burdaki suyu sevmiyorum ondan icmiyorum herhalde erikli aldiracgim artık o güzel ..zorlayacagim artık.kendimi mecbur ...birde ben kayseriliyim bana da. Hamur işi olsun başka bir şey istemem :)))
sizi mantıcılar siziiii kaç gündür canım mantı istiyor kayseriye sık gidip geliyoruz eşim orda üniv. tede okuyooo dökersin artık bi mantı

kahvaltı yapabiliyor musunuz . ?

Hemde nasıl var. Elimi kaldırasım gelmiyo halsizlikte oluyo mide bulantısı olunca.
Bu ikinci hamileliğim oğlumda hiç midem bulanmamıştı.
benim de bulantım çok.
yemekleri çok az yemem lazım. az fazla kaçsın kötü oluyor midem
bu sabah 1 simit yedim..biliyordum ya başıma gelecek olanı.
mecburen 1 soda içtim .
yetmedi 2. sodayı içtim.
hala iyi değil midem malesef.
midem çok yavaşladı. hazmetmiyor . yediğim midemde duruyor .

Ben 5-6 kilo fazlam vardı onu veremeden hamile kaldım ilk aylardan salmiyim diyorum canım. Zaten aşerdiğimiz dönemler gelcek içimiz kıyılcak
aynı durumdayız o vakit tam 5 kilo fazlalıkla hamile kaldım aslında sıkı diyete spora başladım hamile olduğumu öğrendim sadece yarın kilo verebildim bende dikkat etmeye çalışıyorum ama bakalım ne kadar edecem

Ben biyerde duymuştum cok aşırı mide bulantısı kusma varsa kız olurmuş mde bulantn filan azsa erkek varmı buna bnzer bişey bilen

Hadi inşallah. Oğlum var birde kızım olsa çok mutlu olurum.
Gerçi önemli olan sağlıklı olması evlat evlattır.

Selamm arkadaşlar Doktordan yeni geldimm,keseyi gördük çok şükür,2 hafta sonra da gel de bebişi gör dedi doktor.. Bu arada doktor düşük riskini genel konuşmuş,sana özel bi durum değil,tüm gebeliklerde ilk aylarda o risk var dedi,bolcaaa şükredip çıktım,rabbim herkese tattırsın bu duyguyu AMİNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…