- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #5.441
Aynen ben o an kalp atışınu gördüm bana yetti sesini duymaya gerek yk o an dünyalara bedel zatenZaten duymaktan kasıt görmek olacak tatlım haklisin zarar liymiş.görüp gerçekten hamile olduğumuza inanmak rahatlamak istiyoruz.
ben öyle duydum canım dikkat ediyorum hamileler çok sıcak suyla yıkanmamalı diyor siz kendiniz nasılo bilirseniz öyle yapınSıcak su neden zararlı olsun ya. Zaten pimpirigiz iyice endişelendiriyorsunuz bu havada ılık suylamı yıkanıyorsunuz Allah aşkına.
Ben de burdaki suyu sevmiyorum ondan icmiyorum herhalde erikli aldiracgim artık o güzel ..zorlayacagim artık.kendimi mecbur ...birde ben kayseriliyim bana da. Hamur işi olsun başka bir şey istemem :)))Ben mecburen içiyorum kendime kota koydum öğlen önce şu kadar öğleden sonra şu kadar akşam şu kadar içicem diye. Takibini yapmak içinde şişelere dolduruyorum az mı içtim çok mu içtim bilmek için. 2.5 litre dedi benim doktor. Bebişe vitamin olcakları yesen yeter hamurişi makarna pilav yok
aynen zorlanıyorum uyku pozisyonu seçene kadar bende.. pembe akıntım gelmişti ondan yazdı doktor bi daha olmaz umarımGünaydın canım o ilacı neden veriyorlar. Senle yakın gebeliklerimiz. Ne kasık ağrım var ne bulantım. Çok az bel ağrısı oluyor yatarken sadece.
Allah yardımcımız olsun. Kese ne zaman görüldü. Benim geçen hafta görülmedi diye bu cumaya randevu verdi doktor...
Teşekkür ederim; )sıcak su kan akışını yavaşlatıyor bu hem bebeğe giden kanı etkiliyor hemde senin bu dönemde baygınlık geçirme gibi risklere neden oluyo bebek için zararlı özellikle ilk ve son 3 ayda son zamanda sıcak duş doğumu hızlandırıyor bebek yine strese girdiğinden galiba sen ılık duştan şaşma
bulgur pilavı kilo yapmaz pek onu yersin tatlımBen mecburen içiyorum kendime kota koydum öğlen önce şu kadar öğleden sonra şu kadar akşam şu kadar içicem diye. Takibini yapmak içinde şişelere dolduruyorum az mı içtim çok mu içtim bilmek için. 2.5 litre dedi benim doktor. Bebişe vitamin olcakları yesen yeter hamurişi makarna pilav yok
Ben de burdaki suyu sevmiyorum ondan icmiyorum herhalde erikli aldiracgim artık o güzel ..zorlayacagim artık.kendimi mecbur ...birde ben kayseriliyim bana da. Hamur işi olsun başka bir şey istemem :)))
Ben biyerde duymuştum cok aşırı mide bulantısı kusma varsa kız olurmuş mde bulantn filan azsa erkek varmı buna bnzer bişey bilenHemde nasıl var. Elimi kaldırasım gelmiyo halsizlikte oluyo mide bulantısı olunca.
Bu ikinci hamileliğim oğlumda hiç midem bulanmamıştı.
Bende portakal sktriyorum eşime onu içiyorum iyi oluyor ağzımda tat kalmadıyani geçer herhalde istahim açılır.bir.araa inşallah ... yiyemeyince bebek için üzülüyorum sanki haksizlik gibi düşünüyorum .
bulgur pilavı kilo yapmaz pek onu yersin tatlım
sizi mantıcılar siziiii kaç gündür canım mantı istiyor kayseriye sık gidip geliyoruz eşim orda üniv. tede okuyooo dökersin artık bi mantıBen de burdaki suyu sevmiyorum ondan icmiyorum herhalde erikli aldiracgim artık o güzel ..zorlayacagim artık.kendimi mecbur ...birde ben kayseriliyim bana da. Hamur işi olsun başka bir şey istemem :)))
benim de bulantım çok.Hemde nasıl var. Elimi kaldırasım gelmiyo halsizlikte oluyo mide bulantısı olunca.
Bu ikinci hamileliğim oğlumda hiç midem bulanmamıştı.
aynı durumdayız o vakit tam 5 kilo fazlalıkla hamile kaldım aslında sıkı diyete spora başladım hamile olduğumu öğrendim sadece yarın kilo verebildim bende dikkat etmeye çalışıyorum ama bakalım ne kadar edecemBen 5-6 kilo fazlam vardı onu veremeden hamile kaldım ilk aylardan salmiyim diyorum canım. Zaten aşerdiğimiz dönemler gelcek içimiz kıyılcak
Ben biyerde duymuştum cok aşırı mide bulantısı kusma varsa kız olurmuş mde bulantn filan azsa erkek varmı buna bnzer bişey bilen
hiç duymadım böyle bi şey .Ben biyerde duymuştum cok aşırı mide bulantısı kusma varsa kız olurmuş mde bulantn filan azsa erkek varmı buna bnzer bişey bilen
bulgur pilavı folik asitce de zengin kızlar tüketinbulgur pilavı kilo yapmaz pek onu yersin tatlım
Allah gönlüne göre versin canımHadi inşallah. Oğlum var birde kızım olsa çok mutlu olurum.
Gerçi önemli olan sağlıklı olması evlat evlattır.
ben 2 litre tatlım ama yükseltsem hiç fena olmazKızlar günde ne kadar su içiyorsunuz? Ne yiyosunuz ne içiyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?