• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

susamayı bekleme içmek için ve şişen hep yanında olsun bende işte içebiliyorum şişe hep önümde olduğu için ama evde kız sayesinde iyice susarsam aklıma geliyo , afedersiniz idrardan anlarsınız yeterli tüketimi azsa sarı olur
AYNEN İREM İŞTE İÇİYORUM ÖNÜMDE DİYE AMA EVDE NADİR. :( İŞTEDE BULANIR KORKUSUNDAN AZALTTIM HAMİLE DEĞİLKEN DAHA ÇOK İÇİYODUM

Kızlar nane,keteviz,maydanoz ve bazı bitkiler ile bazı bitki çaylarına dikkat edin gebelikte zararlı,avakado ise folik asit miktarı çok yüksek bi meyve-sebze hangisiyse artık :) bunun yanında brokoli,ıspanak yoğurt ve süt bolca tüketmemiz gereken gıdalar arasında

senin bebiş en çok uyku istiyor demek :KK54: tatlım eşim kayseride şu an mantı alacağı güvendiğin otogara yakın yer var mı duramam sanırım yemesem bi yerim şişer :eek:
Terminal yakınında hiç.Bilmiyorum keşke merkezde olsa orada ki kapalı carsida sucuk filan satılan yerde paket halinde kayseri mantisi satılıyor annem bana alıp getirir hatta ondan

OLSUN BOŞVER SABAH DİNÇ KALKIYORUZ OLMASI GEREKEN BU DEMEKKİ. BENDE DOKTORUM GİTTİĞİM HASTANEYİ BIRAKMIŞ BÜTÜN GÖTÜRDÜĞÜM TAHLİLLERDE ORDA KALDI Bİ DÜNYA PARA :KK43: NERDE BİLMİYORUZ DİYOLAR DOKTORDA AÇMIYOR ÇOK SİNİRLENDİM ÜZÜLDÜM YA AKSİLİKLER BIRAKMIYOR PEŞİMİ DOKTOR BULAMADIM HALA GERÇİ KARAR VERDİM AMA OKADAR TAHLİLE YAZIK OLACAK DİYE ÜZÜLÜYORUM.
canım aynı hastanede yaptırmadın mı tahlili labaratuarda bi örneği olur bi örneği dr a gider nası olmaz ellerinde yaptırdığın yerin halkla ilişkiler müşteri hizmetleri tarzı yerine git parayı sokaktan mı topluyoruz hey allahım yaama sen bi nüshalarını hep dosyana koy belli olmaz son anda bile dr değiştirebilirsin benim gittiğim hastane bi dosya veriyo her gidişimde tahlillerim dosyama konur usg lerle birlikte bende duruyo kızımdada vardı şimdide var

susamayı bekleme içmek için ve şişen hep yanında olsun bende işte içebiliyorum şişe hep önümde olduğu için ama evde kız sayesinde iyice susarsam aklıma geliyo , afedersiniz idrardan anlarsınız yeterli tüketimi azsa sarı olur
Evet zaten idrarımı görünce içmem gerektiğini anladım. Dikakt ediyorum şimdi. Öğleden önce 1 öğleden sonra 1 akşma da yarım lt içiyorum :)

BU ARADA BEN İŞYERİNE SÖYLEDİM KIZLAR HİÇ DEĞİŞMEDİLER SAOLSUNLAR NASI İŞ VERECEKLERİNİ BİLEMİYORLAR GENE. İNATLARINA 7,5 SAAT HAKKIMI ALICAM. BİDE ZAM ZAMANI İŞLERİNEDE GELMİŞTİR. BAHANEYLE AZ ZAM YAPARLAR

canım aynı hastanede yaptırmadın mı tahlili labaratuarda bi örneği olur bi örneği dr a gider nası olmaz ellerinde yaptırdığın yerin halkla ilişkiler müşteri hizmetleri tarzı yerine git parayı sokaktan mı topluyoruz hey allahım yaama sen bi nüshalarını hep dosyana koy belli olmaz son anda bile dr değiştirebilirsin benim gittiğim hastane bi dosya veriyo her gidişimde tahlillerim dosyama konur usg lerle birlikte bende duruyo kızımdada vardı şimdide var

BENDE ÖYLE BİŞEY BEKLEDİM AMA NE DOSYASI HİÇ BİŞE VERİLMEDİ BAŞKA HASTANEDE İLK TAHLİLLERİMİ YAPTIRMIŞTIM ONLARLA BU HASTANEYE BAŞLAMIŞTIM DOKTOR GİTTİ. KENDİ HASTANELERİNDE YAPILANLARI VERİCEKLER AMA DİĞERLERİ NERDE DOKTOR BİLİR DİYOR. :( 70 LİRADA ONA VERMİŞTİM SONUCUNDA

Bugün keseyi gördük çok şükür,doktorum kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi,henüz 4 haftalıkmışız :KK66:

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    126,8 KB · Görüntüleme: 64
  • image.jpg
    image.jpg
    110,9 KB · Görüntüleme: 56
Back