- Konu Sahibi ayse1234512
- #5.481
Keşke annem Gelse uzak memlekette yaşamak da zor annem bana bakardı ben yemek bile yapmak istemiyorum.zormus hamilelik.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AYNEN İREM İŞTE İÇİYORUM ÖNÜMDE DİYE AMA EVDE NADİR. İŞTEDE BULANIR KORKUSUNDAN AZALTTIM HAMİLE DEĞİLKEN DAHA ÇOK İÇİYODUMsusamayı bekleme içmek için ve şişen hep yanında olsun bende işte içebiliyorum şişe hep önümde olduğu için ama evde kız sayesinde iyice susarsam aklıma geliyo , afedersiniz idrardan anlarsınız yeterli tüketimi azsa sarı olur
sorma aklımıza gelir falan ama şu an acayip istedi canım yaaa
ne güzel ilgililer demek ben sadece okul müdürüne söyledim mecburen kalp atışı duyunca derim herkeseİçiyorum artık mecburen. Allahtan çalışıyorum da zaten müdürme kadar herkes baskı yapma halinde
Terminal yakınında hiç.Bilmiyorum keşke merkezde olsa orada ki kapalı carsida sucuk filan satılan yerde paket halinde kayseri mantisi satılıyor annem bana alıp getirir hatta ondansenin bebiş en çok uyku istiyor demek tatlım eşim kayseride şu an mantı alacağı güvendiğin otogara yakın yer var mı duramam sanırım yemesem bi yerim şişer
of aynen yaaa canım aklına soktum de mi dilimi eşek arısı soksun benimBenimde istedi bu kadar söyleyince şöle bol kıymalı sarımsaklı ne kaşıklanır ama di mi
canım aynı hastanede yaptırmadın mı tahlili labaratuarda bi örneği olur bi örneği dr a gider nası olmaz ellerinde yaptırdığın yerin halkla ilişkiler müşteri hizmetleri tarzı yerine git parayı sokaktan mı topluyoruz hey allahım yaama sen bi nüshalarını hep dosyana koy belli olmaz son anda bile dr değiştirebilirsin benim gittiğim hastane bi dosya veriyo her gidişimde tahlillerim dosyama konur usg lerle birlikte bende duruyo kızımdada vardı şimdide varOLSUN BOŞVER SABAH DİNÇ KALKIYORUZ OLMASI GEREKEN BU DEMEKKİ. BENDE DOKTORUM GİTTİĞİM HASTANEYİ BIRAKMIŞ BÜTÜN GÖTÜRDÜĞÜM TAHLİLLERDE ORDA KALDI Bİ DÜNYA PARA NERDE BİLMİYORUZ DİYOLAR DOKTORDA AÇMIYOR ÇOK SİNİRLENDİM ÜZÜLDÜM YA AKSİLİKLER BIRAKMIYOR PEŞİMİ DOKTOR BULAMADIM HALA GERÇİ KARAR VERDİM AMA OKADAR TAHLİLE YAZIK OLACAK DİYE ÜZÜLÜYORUM.
Evet zaten idrarımı görünce içmem gerektiğini anladım. Dikakt ediyorum şimdi. Öğleden önce 1 öğleden sonra 1 akşma da yarım lt içiyorum :)susamayı bekleme içmek için ve şişen hep yanında olsun bende işte içebiliyorum şişe hep önümde olduğu için ama evde kız sayesinde iyice susarsam aklıma geliyo , afedersiniz idrardan anlarsınız yeterli tüketimi azsa sarı olur
ben terminalde gördüm meysu avm de gördüm aslında iyi midir kiTerminal yakınında hiç.Bilmiyorum keşke merkezde olsa orada ki kapalı carsida sucuk filan satılan yerde paket halinde kayseri mantisi satılıyor annem bana alıp getirir hatta ondan
of aynen yaaa canım aklına soktum de mi dilimi eşek arısı soksun benim
ne güzel ilgililer demek ben sadece okul müdürüne söyledim mecburen kalp atışı duyunca derim herkese
4,5 5 hafta diyelim dedi,doktoruna sor mutlaka çünkü söyleme gereği duymuyolar bazen ,senin de muhtemelen 3, 5 4 fln derlerbende anlamadım onu doktor demedi bişey kan değerim cuma 733 tü adet günü 27 geç döllenme sanırım benimki senin kaç tam olarak
Bende oluyo o isteksizlik yaa mutfağa girmek istemiyorum tembelliktenKeşke annem Gelse uzak memlekette yaşamak da zor annem bana bakardı ben yemek bile yapmak istemiyorum.zormus hamilelik.
Himm iyidir Ya herahldde şimdi canın çok istedi alsın bence :) ya da aç hamuru bir bezi bile yeter sana hemen yapı verirsin:)ben terminalde gördüm meysu avm de gördüm aslında iyi midir ki
canım aynı hastanede yaptırmadın mı tahlili labaratuarda bi örneği olur bi örneği dr a gider nası olmaz ellerinde yaptırdığın yerin halkla ilişkiler müşteri hizmetleri tarzı yerine git parayı sokaktan mı topluyoruz hey allahım yaama sen bi nüshalarını hep dosyana koy belli olmaz son anda bile dr değiştirebilirsin benim gittiğim hastane bi dosya veriyo her gidişimde tahlillerim dosyama konur usg lerle birlikte bende duruyo kızımdada vardı şimdide var
Aynen öyle ya .yalnız yemek yiyemem zaten eşim nöbetçi olsun abur cuburla geçer o gün .ama şimdi bebek var düşünmem gerek o yüzden gelsin annem yaa :))Bende oluyo o isteksizlik yaa mutfağa girmek istemiyorum tembellikten