- 16 Nisan 2014
- 918
- 622
- 208
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #5.201
Bilmiyorumki canm ikiz mi acabaa doktor.bisi demedi mi bilen baska arkadaslarda yorum yapar simdiCanım teşekkür ederim ama seninki bebeğin üstünde bitişik ve yuvarlak.benimki yanında ultrasondan bakınca aralarında boşluk vardı ve birbirine çok benziyordu. Ben ikizdir diye sevinmiştim ama kısmet sağlıklı olsun 1 tane olsun
Eşim sordu çok önemsemedi. Ben kalp sesinindinlemekle meşguldumBilmiyorumki canm ikiz mi acabaa doktor.bisi demedi mi bilen baska arkadaslarda yorum yapar simdi
Ikiz.olsa 2 tane dinletirdi :) o.bebegi besleyen kesedir canm yaEşim sordu çok önemsemedi. Ben kalp sesinindinlemekle meşguldum:)
Nasil hayr?Bi arkadaş bulantı için hayr olduğunu anlattı geçecek inş canım
Sagol canim 2 hafta sonra kalp atisini duymak icin cagirdi... Hayirlisiyla duymak nasip olur ins.
Sagol canim 2 hafta sonra kalp atisini duymak icin cagirdi... Hayirlisiyla duymak nasip olur ins.
Canim doktor birsey demedoyse hersey normaldir. 5+2 haftalikmi gorunuyorsun.Kızlar kese nasıl normal mi?hiç anlamıyorum bu işlerden
Canim pazartesi günü gitmiştik sata göre 5+4 usgye gore 5+2ydi Doktor her şey normal dedi yolc sacı gormedim o zamanda sormak aklıma gelmedi.Canim doktor birsey demedoyse hersey normaldir. 5+2 haftalikmi gorunuyorsun.
aynı kaderi yaşamışız cnm inş bu sefer sağlıkla kucağımıza alırız. hayırlı olsun
İnşallah bişey olmaz. Şu an kanamam yüzünden hastanedeyim.hoş geldin
canım bende sürekli var doktor hiçbirşeyin yok sen de bebek de turp gibisiniz dedi rahim içinde kanama da görmedi ona ragmen kimi zaman parçalı bile geliyor ben de takmıyorum artık :) bazı gebeliklerde sebepsiz yere 9 ay bile kanama - lekelenme- kahverengi akıntı oluyormuş.
İnşallah bişey olmaz. Şu an kanamam yüzünden hastanedeyim.
tebrikler canım.. inş darısı bize.. bol bol su iç idrarını tutma.. sık sık idrara çık geçiyor inş.Merhaba kızlar bende dün Dr a gittim.Bebişin kalp atışlarını duyduk çok şükür sağlıklıymış.Son bir haftadır bulantılardan ne yemek yiyebildim ne de su içebildimm.İdrar sonucunda Dr az miktarda kan var dedi bunun için bir hafta boyunca bol su iç testi haftaya tekrarlayalım dedi.Sizde bulantılar ne durumda beni çok halsiz bırakıyor.
Dr serumyazdı çok kötü hissedersen taktır acilde dedi
bende de inanılmaz bir halsizlik ve uyku hali var hiç bir iş yapmak gelmiyor içimdenkızlarrrrrr bn acaip uyuyorm 3 gündür yaa sizlerde mi böyleydiniz aksam 8 i geçti mi kapanıyo gözlerm bgn de otururkn içim gecmiş uyumusum hemen
tatlım bende de aynı şekilde 3 cmlik kist vardı doktor hiç takılmadı.. demek ki çok önemli değil..Biz de bugun keseyi gördük ama kalp atışı yok henuz haftaya tekrar çağırdı bakalım görebilcez mi. Ha bir de 3 cm kist var rahim de sorun olmaz dedi Dr ama ben tedirginim
dua edelim sana canımm inş bişeycik olmazİnşallah bişey olmaz. Şu an kanamam yüzünden hastanedeyim.
Gaz mı var yoksa iştahtan mı şişti canım? Bende de gaz var maalesef...kizlarrr ya 12 kasim sat ama bnm gobegm 4aylk gibi:)nolcak boyle bariz sisti yuzum cildim duzeldi sizlerde nasi cilt gobekk
kizlarrr ya 12 kasim sat ama bnm gobegm 4aylk gibi:)nolcak boyle bariz sisti yuzum cildim duzeldi sizlerde nasi cilt gobekk
Kızlar kilolara takılmayalım. Ama dikkat edelim. ilk aylarda kilo almamız lazım.Bende 9.haftadayim ama karnim cok şiş. Zaten normal kilomun üzerinde hamile kaldim. Daha gebelik şişliği için çok erken oldugundan bende direk kilolara takıyorum. Psikolojim bozuldu valla(
gaz canim ya istahdan diildr bukdarGaz mı var yoksa iştahtan mı şişti canım? Bende de gaz var maalesef...
Yürüşler gaza iyi geliyor canımgaz canim ya istahdan diildr bukdar
Bende 9.haftadayim ama karnim cok şiş. Zaten normal kilomun üzerinde hamile kaldim. Daha gebelik şişliği için çok erken oldugundan bende direk kilolara takıyorum. Psikolojim bozuldu valla(
kizlarrr ya 12 kasim sat ama bnm gobegm 4aylk gibi:)nolcak boyle bariz sisti yuzum cildim duzeldi sizlerde nasi cilt gobekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?