- 15 Eylül 2014
- 283
- 241
- 133
- Konu Sahibi ayse1234512
- #5.221
Ben zaten zayiftim sanki daha da zayıfladım bulantı ve iştahsızliktan...alınan kilolar verilir yeter ki bebişim sağlıklı olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
guzellesenlerin oglu olurmusBende kendimi guzel hissediyorum nedense:)
Canim takma kafani herkesin yapisi ayni olmaz. Cok kilo alma ama doktorlar ilk 4 ay kilo almasanizda olur diyor. Benim arkadasim 6 aylikti doktor 9. Aydamisin diye sorardi ☺
Gaz sorunun cok olabilir. Birde aksamlari daha cok karnin siser bunlar normal. Bence cikmasi daha iyi hamile oldugunu anlarsin☺
benim ilkinde 24-25. haftaya kadar hic cikmamisti. beli biraz bol olan kiyafetlerimi giyerdim. en sonunda dayanamayip keyfi olarak hamile kiyafeti almistim :)Zaten şuan insanlar hamilemisin diye sorunca önce seviniyorum sonra ama daha cok erken diye icimden gecirip üzülüyorum. Su an bu konuda gel gitlerim var anlayacagin:) Belki psikolojik olarakta şişiyor olabilirim çünkü çok taktim bu konuya. Umarim aklimdan atabilirim o zaman cok daha kolay olacak
Ben de rahat etmek amaciyla simdiden 3 pantolon aldimbenim ilkinde 24-25. haftaya kadar hic cikmamisti. beli biraz bol olan kiyafetlerimi giyerdim. en sonunda dayanamayip keyfi olarak hamile kiyafeti almistim :)
guzellesenlerin oglu olurmus [/QUOT
Bir an once buyusun zamanin nasil gectigini anlamayim kucagima alayimda bir ohh cekeyim:)
Nedenki istemedigin bir gebelikmi?Merhaba kızlaar ben de salı günü öğrendim gebeliğimi,sevincimi tam olarak yaşamadım ama biraz kaderci olduğum için nasip diyebiliyorum sadece... Sizler nasılsınız nasıl gidiyor
Doktoru bebeğin sağlıklı old göstergesi demiş onu anlattıNasil hayr?
tivalet olayini hic sorma hala surekli wc te gidiyorumBen 6 da kalktim. Tuvalete kalkmak uykumu mahvediyo yaaa
bide annemler gelecek kahvaltiya :)
iyi pazarlarr kizlarrr
5 de uyandım 6 da uyudum sonra 655 de uyandımherkese Günaydın pazr günü bu saatte uyandirilan kac anne war :-D