• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım teşekkür ederim ama seninki bebeğin üstünde bitişik ve yuvarlak.benimki yanında ultrasondan bakınca aralarında boşluk vardı ve birbirine çok benziyordu. Ben ikizdir diye sevinmiştim ama kısmet sağlıklı olsun 1 tane olsun
Bilmiyorumki canm ikiz mi acabaa doktor.bisi demedi mi bilen baska arkadaslarda yorum yapar simdi

aynı kaderi yaşamışız cnm inş bu sefer sağlıkla kucağımıza alırız. hayırlı olsun

Hadi ya! Çok şaşırdım. İnşallah bu sefer iyi gider herşey. Bende hastanede yatıyorum şu an. Kanamam başladı öğleyin. Dr baktı ultrasonda yolk denilen şeyi gördü. Normal dedi fakat kanaman olduğu için gözetim altında olman gerek dedi. İğne yaptı ve ilaç verdi. Yatıyorum yani.

hoş geldin :nazar:

canım bende sürekli var doktor hiçbirşeyin yok sen de bebek de turp gibisiniz dedi rahim içinde kanama da görmedi ona ragmen kimi zaman parçalı bile geliyor ben de takmıyorum artık :) bazı gebeliklerde sebepsiz yere 9 ay bile kanama - lekelenme- kahverengi akıntı oluyormuş.
İnşallah bişey olmaz. Şu an kanamam yüzünden hastanedeyim.

Merhaba kızlar bende dün Dr a gittim.Bebişin kalp atışlarını duyduk çok şükür sağlıklıymış.Son bir haftadır bulantılardan ne yemek yiyebildim ne de su içebildimm.İdrar sonucunda Dr az miktarda kan var dedi bunun için bir hafta boyunca bol su iç testi haftaya tekrarlayalım dedi.Sizde bulantılar ne durumda beni çok halsiz bırakıyor.
Dr serumyazdı çok kötü hissedersen taktır acilde dedi
tebrikler canım.. inş darısı bize.. bol bol su iç idrarını tutma.. sık sık idrara çık geçiyor inş.

kızlarrrrrr bn acaip uyuyorm 3 gündür yaa sizlerde mi böyleydiniz aksam 8 i geçti mi kapanıyo gözlerm bgn de otururkn içim gecmiş uyumusum hemen
bende de inanılmaz bir halsizlik ve uyku hali var hiç bir iş yapmak gelmiyor içimden :KK43:

Biz de bugun keseyi gördük ama kalp atışı yok henuz haftaya tekrar çağırdı bakalım görebilcez mi. Ha bir de 3 cm kist var rahim de sorun olmaz dedi Dr ama ben tedirginim
tatlım bende de aynı şekilde 3 cmlik kist vardı doktor hiç takılmadı.. demek ki çok önemli değil..

İnşallah bişey olmaz. Şu an kanamam yüzünden hastanedeyim.
dua edelim sana canımm inş bişeycik olmaz:KK15:

kizlarrr ya 12 kasim sat ama bnm gobegm 4aylk gibi:)nolcak boyle bariz sisti yuzum cildim duzeldi sizlerde nasi cilt gobekk

kizlarrr ya 12 kasim sat ama bnm gobegm 4aylk gibi:)nolcak boyle bariz sisti yuzum cildim duzeldi sizlerde nasi cilt gobekk

Bende 9.haftadayim ama karnim cok şiş. Zaten normal kilomun üzerinde hamile kaldim. Daha gebelik şişliği için çok erken oldugundan bende direk kilolara takıyorum. Psikolojim bozuldu valla:((

Bende 9.haftadayim ama karnim cok şiş. Zaten normal kilomun üzerinde hamile kaldim. Daha gebelik şişliği için çok erken oldugundan bende direk kilolara takıyorum. Psikolojim bozuldu valla:KK43:(

Canim takma kafani herkesin yapisi ayni olmaz. Cok kilo alma ama doktorlar ilk 4 ay kilo almasanizda olur diyor. Benim arkadasim 6 aylikti doktor 9. Aydamisin diye sorardi ☺
Gaz sorunun cok olabilir. Birde aksamlari daha cok karnin siser bunlar normal. Bence cikmasi daha iyi hamile oldugunu anlarsin☺

Back