2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benimdr oglumda böle akinyim olmuştu korkma yerleşmedir inşallah.ama doktora görün belki progestan verir

Senin akıntın ne zaman geçti peki? Hep böyle mi gidecek acaba? Doktor Salı gel dedi bana. Belki o zaman verir Progestan. Çok korkuyorum düşük olur diye. Salı ya kadar nasıl beklicem bilmiyorum

Herkese merhaba bende 7+6 yim bugun ve sanki hamile degilim gibi akinti ve gogus acisindan baska biseyim yok gecen hafta az midem bulandi gecti bir sorun yoktur dimi korkuyorum
Ben kendim i saniyodum sende bendensin aynı şeyleri dün hissediyordum hiç bişey yoktu dışarı çıktık bir haftadır yatıyordum eve bir geldim bir bel ağrısı kasik agrisi ölüyorum sandim bir daha öle yormucam kendimi dinlencem hep yani yoruldugunda nasılda burdayım ben diyor anladim

Ben daha yormadim oyle kendimi insallah boyle gecer ama acaba sorunmu var diyo insan pztsi kalp atisi icin gidecem senin bulantin varmi gunlerimiz yakinda

Senin akıntın ne zaman geçti peki? Hep böyle mi gidecek acaba? Doktor Salı gel dedi bana. Belki o zaman verir Progestan. Çok korkuyorum düşük olur diye. Salı ya kadar nasıl beklicem bilmiyorum
Benimde 7haftada oldu ben hemen acile gittim telefonla doktoruma bilgi verdiler oda Prolatan ıgne ve progestan hap verdi hemen kesildi bence saliyi bekleme acile git anliyolar ultrason dan bakıyorlar kalbi atiyomu diye hemen ilaç veriyolar

Akinti olunca

Akinti olunca ne oluyoki? Bende de var biraz

Keseyi gorduk şükür yolk saçı kesesinide gördü doktor. Yolk saçı gorulmeseymis boş gebelik tanısı konurmus. Karindan bakti. Bikac gun icinde kalp atisida görülürdu dedi hatta vajinadan bakilsa duyariz bence zorlamanin alemi yok dedi bende istemedigimi belirttim. Hashimoto troidi var bende kan verdim sonucunu bekliyorum hala hastanedeyim.
Doktorum haftaya cumartesi icinde kalp atisi icin gel dedi.
rahatladim iyi seyler duyunca kese boyutunuda beğendi 5+5; im bugun kese 6+2 cok iyi dedi. Kanama alanimda azalmis
şükür Allahima.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…