2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Öncelikle cok sevindim hayirli olsun ve bence kesin kesin sikayet et ama saglik b. Pek ilgilenmiyo baska yerlerede sikayet et bu ne ya

Ayy aynı benim durumum kızlar çok zor Allah yardımcımız olsun benimde kızım 17 aylık memeden kestim 5 gün oldu.. Hergün anne meme diyor bi şekilde kandırıyorum salça sürdüm bende onu görünce geri kaçıyor bi müddet sonra yine ama bugün pek istemedi unuttu sanki..

Ayy inanmıyorum nasıl dr bunlar ben anlamıyorum.. Çok sevindim Rabbim kucağına almayıda nasip etsin

hanımlar merhaba. Bende adayım inşallah bi terslik olmaz. 2 kere dış gebelikten sonra normal gebelik gerçekleşti. İnanamıyorum hala. Sanki bir şeyler ters gidecek gibi geliyor. Bugün HCG baktırdım 13300 olmuş. Salı günüde doktora gidicem. Kalp atışlarını duyacağımı söyledi dr. Keseyi 3 gün önce gördük. Hayırlısı bakalım.

Hayırlı olsun cnm.. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah..

Adil abla tebrik ederim
Ama çok sasirdim.
Bilinçli bir hamilelik mi ?

Arkadaşlar benim sadece sağ tarafımda ağrı oluyor. Her zaman değil ayaktayken oluyor ve sanki birşey batıyormuş gibi. Kahverengi akıntım var. 2 kez dış gebelik geçirdiğim için endişeleniyorum. 6 haftalık hamileyim.

Benim gibi ağrısı ve akıntısı olan var mı acaba?

Canım benimdr oglumda böle akinyim olmuştu korkma yerleşmedir inşallah.ama doktora görün belki progestan verir

Cok sevindim canim iyiki gitmissin baska dr a
Gecmis olsun canim dikkat et kendine
Merhabaaa hamişlerrrr bende ağustos ayında anne olucam inşallah aranıza hoşgeldim yani :)
Hosgeldin hayirli olsun
hosgeldin hayirli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…