- 18 Nisan 2013
- 1.433
- 73
- 83
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #4.841
Canim allah yardimcin olsun ins guzel haberler alirsin bizde seviniriz seninle bi kac dra git benceMerhaba.. Doktora gittim 5+6 hafta FTA negatif yazdı.. Karindan bakti hareket yok dedi bide alttan bakalim dedi kanamam da coktu zaten.. Keseden çıkıyor gibiydi embriyo olusmus gibi alttan baktı ama kalp yoktu.. Kalp atışı duyulmadi defalarca bakti ama yok.. Almamız lazim dedi ama emin olmak icin renkli ultrasona bakacağız ve sonra sonlandiririz dedi.. Gözlerim kurudu aglamaktan
canım çok üzüldüm hakkında en hayırlısı olsun inşallah ne diyeceğimi bilemiyorum inan bir mucize olsa keşke de renkli de iyi sonuç alsanız Allah yardımcın olsun inşallahMerhaba.. Doktora gittim 5+6 hafta FTA negatif yazdı.. Karindan bakti hareket yok dedi bide alttan bakalim dedi kanamam da coktu zaten.. Keseden çıkıyor gibiydi embriyo olusmus gibi alttan baktı ama kalp yoktu.. Kalp atışı duyulmadi defalarca bakti ama yok.. Almamız lazim dedi ama emin olmak icin renkli ultrasona bakacağız ve sonra sonlandiririz dedi.. Gözlerim kurudu aglamaktan
Merhaba.. Doktora gittim 5+6 hafta FTA negatif yazdı.. Karindan bakti hareket yok dedi bide alttan bakalim dedi kanamam da coktu zaten.. Keseden çıkıyor gibiydi embriyo olusmus gibi alttan baktı ama kalp yoktu.. Kalp atışı duyulmadi defalarca bakti ama yok.. Almamız lazim dedi ama emin olmak icin renkli ultrasona bakacağız ve sonra sonlandiririz dedi.. Gözlerim kurudu aglamaktan
Allaha siginiyorum canım.. Ol der oluverir belli mi olur.. Herşey onun elinde..canım çok üzüldüm hakkında en hayırlısı olsun inşallah ne diyeceğimi bilemiyorum inan bir mucize olsa keşke de renkli de iyi sonuç alsanız Allah yardımcın olsun inşallah
Canm sen ne zMan duydun kalp atışını? Kac haftalıkken? Bende yarn gidicem insAllah duyarız
Off off... nefesimin yetmedigi boguldugum an iste..
cunku bende yasadim.
Ne desek boş. ...
Allah yardimcin olsun canim. Vardir Allahin bi bildigi
Merhaba.. Doktora gittim 5+6 hafta FTA negatif yazdı.. Karindan bakti hareket yok dedi bide alttan bakalim dedi kanamam da coktu zaten.. Keseden çıkıyor gibiydi embriyo olusmus gibi alttan baktı ama kalp yoktu.. Kalp atışı duyulmadi defalarca bakti ama yok.. Almamız lazim dedi ama emin olmak icin renkli ultrasona bakacağız ve sonra sonlandiririz dedi.. Gözlerim kurudu aglamaktan
Anestezi ile alacağız dedi hissetmeyeceksin ddio nasil oluyor peki bilgin var mikürtaj mi olacam yani
evet genel anesteziyle yapilio bende oldum cok az bi narkozla kisa bi islem bnmde kalp atisi durdu allh sabir wersn ama bi doktorla kalma derim yinede ben cok fikir aldm ayrica 5hafta bence bunun icin erken bi sureAnestezi ile alacağız dedi hissetmeyeceksin ddio nasil oluyor peki bilgin var mikürtaj mi olacam yani
Hadi yaaEvet cnm. Bayiltiliyorsun kurtaj oluyo.
10 haftalikti benim yavrum 10 dk lik operasyonla alindi
peki canım doktorunu değiştirdin mi aynı doktora mı gittin normalde 10 haftada bile kalbi yeni duyanlar oluyorAllaha siginiyorum canım.. Ol der oluverir belli mi olur.. Herşey onun elinde..
yok o defter kapandıı :) teşekkr ederiimİyi olmuş canım yaşın küçük ve artık bebeğin var inşallah baslamzsin .
Hadi yaasenin neden olmuştu ? Allah bir daha yaşatmasın.
Basindan beri lekelenmem ve kese çevresinde kanama alanı vardi. ignelerle lekelenme gecmisti.kanama alani geçmedi. Kalp atisini 7. ve 8. Haftadaki kontrolde duyduk. Iki hafta sonraki kontrolde kalbi durmystuInanamadim doktor dojtor gezdik ayni sey soylenince o gun kurtaj oldum
Anlatmak kolayda yasayana cokkk zor.
bnde senle ayninseyleri yasadm oyuzden smdi hersyden sakinr oldum cok zor anlatiklarin inanmak istemio insanBasindan beri lekelenmem ve kese çevresinde kanama alanı vardi. ignelerle lekelenme gecmisti.kanama alani geçmedi. Kalp atisini 7. ve 8. Haftadaki kontrolde duyduk. Iki hafta sonraki kontrolde kalbi durmystuInanamadim doktor dojtor gezdik ayni sey soylenince o gun kurtaj oldum
Anlatmak kolayda yasayana cokkk zor.
Eminim çok zordurçok geçmiş olsun cnm. Neyse yine de artık düşünme bunları.. Yeni bebişini hayırlısıyla kucağına al inşallah..
peki canım doktorunu değiştirdin mi aynı doktora mı gittin normalde 10 haftada bile kalbi yeni duyanlar oluyor
bnde senle ayninseyleri yasadm oyuzden smdi hersyden sakinr oldum cok zor anlatiklarin inanmak istemio insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?